april 2011

LØRDAGSTUR TIL NORDBY
Jeg, Charlotte og Fredrik dro en tur til Sverige i dag. Hadde fint vær hele dagen, og det var bare rett og slett en skikkelig koselig tur. Jeg var så snill å kjøpte snus til Chris, og godteri til Marita. Hadde ikke så mye penger, så kjøpte meg egentlig ikke så veldig mye. Kun røyk, Voltaren og en shorts fra New Yorker. Egentlig ganske hærlig å ikke ha så mye penger, ekke gøy å bruke tonn med penger man egentlig ikke burde bruke på alt mulig dritt i Sverige. Men neste gang jeg drar på Nordby, skal jeg kjøpe meg masse nytt undertøy på New Yorker. De har så utrolig mye fint. Dyrt er det heller ikke.

IT REMINDS ME OF HOW MUCH I'VE FORGOTTEN

Jeg var innom liseliten.com i dag, en blogg jeg leser støtt og stadig. Men jeg har faktisk ikke vært der inne på en stund, og fant en link til en episode av Puls, som handlet om selvmord. Min tidligere "psykolog" Lars Mehlum er med i den. Jeg gikk på en slags gruppeterapi for rundt 1 år siden. Jeg kan egentlig ikke huske noen ting av det. Jeg kunne møtt de samme menneskene som var i gruppen, og jeg ville ikke kjent dem igjen. Jeg husker egentlig ikke hva behandlingen gikk ut på en gang. Annet enn at jeg syntes mye av det var idiotisk, og at jeg kastet bort tiden min. 
Det skremmer meg så utrolig å innse hva jeg ikke husker lengre. At hukommelsen min er dårligere enn jeg trodde. Jeg husker svært lite av mine siste 3-4 år, og jeg aner ikke hvorfor.  Jeg har liksom bare armene mine til å minne meg på hvordan tiden var.

Jeg tror jeg burde begynne å skrive ned tankene mine igjen, sette ord på følelser. Jeg kjenner at det går i surr noen ganger.

SHOPPING MED MAMMA

Siden jeg hadde fri i dag, ble jeg med mamma på Vinterbro for å shoppe. Jeg hadde selvfølgelig glemt kortet mitt hjemme, så måtte få mamma til å betale for meg, haha. Fant undertøy på salg på Lindex. De hadde faktisk en god del fint der, men jeg finner nesten aldri min størrelse på salgsstativene. Det er heller ikke mange butikker som faktisk selger 70D, og 75C er det alltid utsolgt for. Men jeg fant meg undertøy i dag, og er stor fornøyd. De kostet egentlig 299 og 199, og jeg fikk dem for 150. Jeg liker salg, hvem gjør ikke det?:D

Jeeepp. Jeg har eple-dilla. Jeg mener siden jeg har vært så flink å gå ned 3kg, burde jeg ha eple-dilla og gå ned enda mer. Vi får se. Jeg mener.. JEG SKAL KLARE DET!

SNART TOM FOR SMERTESTILLENDE
Jeg er snart tom for smertestillende, noe som er sinnsykt lite gøy når man har menssmerter og dunkende hodepine. Men det går bra når jeg får en slik melding, å blir sittende å smile for meg selv.
Etter at jeg slutta på pilla.. Jeg blir så sliten av å ha mensen. Hadde nesten glemt av hvordan det var. Trillet tur med babyen til mamma i går kveld sammen med Marita, og jeg trodde jeg skulle krepere. Fikk så sinnsykt vondt i ryggen at det var like før jeg satte med ned på bakken for å gråte over hvor invalid jeg var. Det er mye bedre i dag, har sikkert mye med at jeg ikke har fraktet den gigantiske baggen min fra mamma og hjem, noe jeg da gjorde i går.
Jeg liker ikke mensen. Det har seg ikke sånn at jeg bare ikke liker den, jeg hater den faktisk ganske intenst. Utrolig nok klarer jeg å komme overrens med den, i alle fall til tider. Jeg mener.. Når jeg ikke ligger å skriker på gulvet fordi jeg har så vondt at jeg ikke vet om jeg skal bli liggende eller stående. Men jeg er lei av p-piller. Evig mas, når det kommer til den der. "Har jeg tatt pilla i dag? Tok jeg den i går? Når tok jeg den sist?" Så jeg skal endten få meg p-stav eller p-sprøyte. Jeg er ikke så veeeldig glad i sprøyter, og tanken på at den skal settes i en muskel gjør meg enda mer nervøs. Har faktisk mye mer lyst til å få en stav på 4cm stappa opp i armen. Høres mer behagelig ut etter min mening, er du ikke enig?

Noen tips eller meninger dere mener jeg burde vite når det kommer til p-stav/p-sprøyte?

JEG HAR VÆRT SOSIAL, OG HER ER BEVISETMange får kanskje inntrykk av at jeg sitter inne absolutt hele dagen. Noe jeg faktisk har gjort i så og si HELE vinter. Men den tiden er over. Blir gal hvis jeg sitter hjemme en dag uten å ha noe å gjøre. Desverre har jeg ikke så utrolig mange venner, selv om vennelista på facebook sier noe annet. Jeg har ingen intensjoner om å skaffe meg nye venner, enda det høres fristende ut i blant. Jeg liker rett og slett ikke mennesker, spesielt ikke når de er nye. Jeg er så kresen på hvem jeg liker og ikke liker at jeg ikke skjønner at folk gidder å være venn med meg.

Kaya kom på den supre idèen om å kjøpe påskeegg, og jeg måtte jo selvfølgelig gi etter. Jeg som har vært så flink når det kommer til godteri. Men for min del ekke påsken over enda, starter ikke på skolen før på torsdag. Så det gjør vel egentlig ikke så mye. Dry Shampoo må jo testes ut det også, finner vel fort ut om det er min greie eller ikke.Var på Ikea med mamma for noen dager siden, og fant matte på tilbud, så jeg kjøpe en i blå. Ble litt koseligere på rommet. Haha, har lagt ut bøker på kantene for å prøve å gjøre matta litt flatere etter å ha vært rulla sammen i en pose i trolig noen mnd. Jeg likte blåfargen utrolig godt, og er fornøyd.

I HEART EBAYWoooho! Jeg er drit kul. Endelig kjøpt meg College jakke, jeg også. Nei. jeg har bare lett veldig lenge etter en som jeg liker. Og jeg fant en på ebay med hette. Ikke sånn knøttliten som alle vil ha den. Ikke mer enn 193NOK, så jeg er fornøyd med det kjøpet. Vil kjøpe mer.. Men har ikke penger. Så jeg får heller vente til en annen gang. Se om jeg finner noe mer jeg har lyst på i mellom tiden. Haha, som om det er vanskelig.

PÅSKE


 
Vi tok oss en tur på hytta, hvor det egentlig var gørr kjedelig. Deilig å komme seg litt unna storbyen, og litt lengre ut i traktene hvor man kan slappe av og nyte godværet. Vi startet tidlig med å sette opp trampolinen, noe som var utrolig tungt. Hadde gangsperre i armene i 3-4 dager etterpå, etter å ha strekt og strekt på de stygge fjærene. Jeg og Marita kom opp med en ganske god teknikk etter mye om og men. Vi trodde ikke vi skulle klare det, men det gjorde det. 
Etter å ha kjedet oss i en dag, kom jeg på den gode idèen at vi kunne hule ut en av stubbene som lå i skogkanten. Vi holdt på i to dager, før vi fant ut at det var ett prosjekt vi måtte gi opp for denne gangen. Var kanskje ikke helt de riktige verktøyene vi hadde valgt, der vi satt med hammer og skrugjern. Man har det ikke mer morro enn man lager det til selv. Jeg fikk dette utslettet samme dagen som vi dro på hytta. Tror det var en eller annen allergisk reaksjon på ett eller annet, klødde gjorde det i alle fall. Ikke ble det noe bedre av å være i sola hele dagen heller. Det er helt borte nå, og kan egentlig ikke se at det har vært noe der, noe jeg er glad for. Prøvde å pelle så lite som mulig på det, men var ikke alltid like lett. Syntes så synd i meg selv, og det er faktisk en utrolig sugen påske. Så jeg kjøpte meg godteri og solkrem som trøst. Ja.. Solkrem. Tenkte jeg kunne starte på litt av de tingene jeg trenger til Hove.

LITEN SHOPPINGRUNDE


Fant ut at jeg trengte noen nye topper i går, og befant meg plutselig på Cubus for alle topper kostet 79, så jeg sparte en god del penger da noe jeg er veldig glad for. Jeg har farget håret mørkebrunt, noe trives sinnsykt godt med det. Bildet kommer en dag jeg faktisk gidder å fikse håret, for jeg orker egentlig ikke gjøre noe særlig lengre. Gidder liksom ikke å bry meg om jeg drar på skolen uten sminke, bare så lenge jeg har håret i en grei hestehale, så går det greit. Føler meg jo litt mer tilpass når jeg har sminket meg, men jeg vet ikke.. Synes vel bare ikke at det er så super viktig lengre.

Jeg kjøpte endelig 23-salen. Har hatt lyst til å lese den i evigheter, men aldri fått meg selv til å kjøpe den. Mye fordi jeg ikke viste hvor jeg skulle få tak i den. Men de hadde en bok igjen på Tanum Oslo CIty, så jeg løp og kjøpte den. Har ikke kommet så veldig langt enda, men virker ganske bra så langt som jeg er kommet. Begynner å bli litt ør i hode, siden jeg har innsett at jeg holder på å lese 5 bøker om gangen. Så jeg skal prøve å ta det med ro, lese denne ferdig først, før jeg fortsetter på en annen bok jeg holder på meg.

Jeg var veldig flink i dag, har betalt alle regningene mine. Jeg mener.. Absolutt alle.  Betalte regninger for tilsammen 5000kr, og jeg kan ikke si annet enn at det var utrolig deilig. Jeg føler meg så flink, at du aner ikke. Victoria, uten regninger. Det er lys i enden av tunnelen. Det er bare å sette seg ned og få det gjort.

NOK EN KJEDELIG SØNDAG
Nok en kjedelig dag. Hørte på radioen at søndag er kjærestedag, jeg vet ikke hvor kjærestepusen min er en gang. Noe som suger big time, men det får så være.
Bestemor ringte meg i sta, og sa at hun skulle overføre 300kr til meg i kveld, og sponse meg med penger til telt og sovepose når jeg skal på Hovefestivalen. Jeg gleder meg enda mer nå, og må ærlig innrømme at jeg har sommerfugler i magen allerede.  

JEG FIKK PAKKE I DAG OGSÅ!Jeg likte de med stener best, og kjøpte derfor 10par av dem. De minner meg veldig om Gosh øyenvippene som de solgte jula 2009. Har ikke fått prøvd noen enda, men det kommer vel en tid for det også.

FIRE MÅNEDER MED CHRISI dag har jeg og Chris vært sammen i 4måneder. Føles som mye lengre noe som kankje ikke er så rart, vi har egentlig vært sammen lengre enn det, men det ble ikke offesielt før 1. Desember. 
Det er ikke lenge igjen til sommeren, og jeg gleder meg så sinnsykt. Skal bli så deilig å tilbringe mange timer ute i solen sammen med Chris.