april 2013

Sail away

Skole

Lekser, lekser, lekser. Jeg har skikkelig problemer med å sette meg ned og faktisk gjøre noe fornuftig. Har utsatt skolen hele uka, noe som virkelig ikke er bra. Har innlevering og prøve i opplysningstid og revolusjoner på fredag. Jeg aner ikke om jeg klarer å skrive noe innlevering. Føler at jeg står helt fast. Har mye heller lyst til å være ute å ta bilder, eller gjøre noe helt annet enn å sitte inne i finværet og lese kjedelig historie. 

Mamma kommer hjem fra Oslo i morgen, noe jeg gleder meg skikkelig til. Har ikke sett henne på en stund, og før det var jeg jo 14 dager på vest-landet. Har vært å måkket bort snø fra inngangspartiet og slikt sånn at hun faktisk kommer seg inn uten å vasse i snø opp til knærne.  JEG GLEDER MEG!And in that moment I swear we were infinite 


Hva synes du om bildene?

Russeklærne mine har kommet! :)Yess! Da har endelig russebuksa mi kommet. Men jeg har uheldigvis klart å bestille den i en størrelse for stor, og jeg hadde allerede tenkt meg å ha den i en størrelse større. Jeg mener at det ser ganske rart ut om russebuksa di er helt tettsittende, for det ser bare rart ut. Det skal være baggy, det skal være behagelig å gå med. For du skal tross alt gå med denne buksa hele russetida. Og jeg personlig foretrekker å gå med en stor bukse over lengre tid enn en som er tettsittende, tror jeg også de fleste jeg kjenner er helt enig i. 

Jeg er i hvert fall fornøyd med utseendet på buksa. Bortsett fra at den er i XL! Men jeg orker ikke å returnere den fordi det bare blir å koste meg enda mere penger. Og målet mitt har alltid vært å bruke minst mulig på russeklær. Siden jeg bestilte russeklær så seint (i forje uke) så syntes jeg at det var dyrt nok som det var. Så russekort gidder jeg ikke å bry meg noe om. Sånn er det når man ombestemmer seg i siste liten (A)

Skal forresten sy inn buksa siden den er alt for stor. Kjenner at den sklir ned hele tiden og det gidder jeg ikke plages av i russetiden. I tillegg skal jeg feste nagler overalt der jeg vil ha det. Håper det blir bra og jeg gleder meg til å starte med det. Tenkte jeg skulle blogge om det når den tid kommer. Så vi får se :) 

 


Skal du være russ i år?
- Hvilken farge?Pakke fra Nelly (Fanny Lyckman)

Litt før påske bestilte jeg meg en liten pakke fra nelly.com, som kom ramlende ned i postkassen min for noen dager siden.  Alt er fra kolleksjonen til Fanny Lyckman. Hadde egentlig ikke hørt om henne før, men når jeg så kolleksjonen måtte jeg bare ha det. Jeg gleder meg til varmere vær og legger merke til at ting jeg kjøper ikke er tilpasset denne lange vinteren. Men det er egentlig bare like greit, da kan jeg rekke å trene litt mer og forhåpentligvis bli litt mer fit før sommeren. 

GLEDER MEG TIL SOMMER OG SOL!


Har desverre ingen bilder av klærne på fordi jeg føler meg så utrolig sliten og chubby for tiden. 

 Hva synes du om kolleksjonen til Fanny Lyckman? 

Ny pc :D

Jeg fikk ny pc i dag! Utrolig fornøyd så langt og er super forsiktig med alt jeg gjør sånn som man alltid er når man har fått noe nytt og dyrt leketøy. Det er faktisk touch-skjerm noe som er ganske så nytt for meg. Skjønner egentlig ikke helt meningen, men selvfølgelig er det kult. Skakke kalge. Betalte bare 3600kr for skatten min. Og jeg må bare si at det er den beste pcn jeg har hatt noen sinne. Jeg har alltid kjøpt pc etter pris og utseende. 

Tastaturet er en drøm å skrive på. Minner veldig om Mac egentlig, ikke bare i utseendet men i virkemåte også. Noe som er positivt. Elsker mac-tastaturet. Også er den så tynn, fin, rask og ikke så alt for tung. Liker egentlig ikke win8, men jeg venner meg vel til å bruke det etterhvert :P

Til dere som leser

Det har vært dårlig med blogging den siste tiden. Egentlig helt siden jul og før det. Jeg er ikke lei av å blogge, jeg liker det. Problemet er at jeg ikke har pc og det er fortsatt tung vinter her. Synes det er kjedelig å gå tur når det er så mye snø. Bildene blir så like.

Jeg er "syk" for tiden. Har null energi og sover mer enn jeg har gjort det siste året. Forsøker å trene litt, men tørr ikke ta det helt ut siden jeg ikke har så mye energi. Har fått dårlig blodtrykk i det siste, så mange ganger blir det helt svart når jeg reiser meg for raskt.
Var hos legen i går og tok noen blodprøver. Så om en ukes tid er jeg forhåpentligvis litt klokere på hva som er feil med maskineriet.