mai 2010

GOOD MORNING, SUNSHINEDet har vært utrolig varmt i dag. Jeg benyttet meg av det stråelende været, og solte meg i 4-5 timer. For en gangs skyld har jeg fått litt farge på kroppen, og har fått skille etter bikinioverdelen. Gleder meg til å se resultatet i morgen. Blir det like pent vær i morgen, blir det nok noen timer til i solsteken.

Nå skal jeg ut og prøve å få jogget litt.

HARRYTUR TIL STRÖMSTAD

Vi dro til Sverige i dag. Endelig fikk jeg være med etter alle disse mnd. Skal ikke si det var så utrolig gøy. Vi dro seint, og hadde jeg bare 300 kr å bruke. Joda, det ble jo en del godteri, litt røyk, hårfarge og slikt. Egentlig en ganske koselig tur, enda lillebroren min satt å skreik og dro meg i håret hele veien hjem. Får jeg ha godteriet mitt i fred, kommer det nok til å være i 2-3 mnd iallefall. Har aldri kjøpt så mye godteri i hele mitt liv.
Neste gang skal jeg ha med litt mer penger, og ta turen innom Nordby-senteret og få kjøpt meg noe pent. Gleder meg.

PIERCINGS!


Jeg fikk pakken min i fra Crazy-Factory i dag. Jeg er kjempe glad. Og det er så deilig og endelig ha fått skifta ut stanga til industrialen osv. JA. Det er umulig å ta bilde av piercingene. De bare triller overalt. Og jeg er livredd for å miste ting, siden jeg alltid gjør det. Så dere for leve med det. Jeg digger navle-piercingen, jeg synes den er utrolig nydelig. Piercing-samlingen min begynner å bli gankse så stor nå:D

IMMACULEJeg vet ikke om det er det at jeg ikke klarer, eller om at jeg ikke vil. Men jeg klarer ikke sette ord på følelsene. Jeg klarer ikke ignorere dem, og jeg klarer ikke ikke ignorere dem. Jeg er i midten av det. I midten med de tomme ekle følelsene som ikke vil bort. Jeg er redd jeg ikke blir å holde ut stort lengre. Turene mine om kvelden har ikke stor virkning. Det forblir det samme. Tomt og ekkelt. Jeg er lei. Så utrolig lei. Skal det aldri komme en slutt? Skal det være slik for alltid? Hvis det er så, så er jeg ikke sikker på om jeg blir å holde det ut. Jeg vet for sikkert, at jeg ikke blir å holde det ut. Det er for lite. Det er for mye. For lite av det lyse, og for mye av det mørke. Jeg klarer det ikke. Jeg klarer det ikke. Jeg klarer ingenting. Jeg er så sliten.. Så utrolig sliten. Jeg klarer det ikke. Jeg klarer det ikke mer.

Nei..

BUT I CAN'TThere are so many things I want to say to you, but I can't..

19052010

Han er så utrolig søt. Han elsker kjeks. Og må ta på kameraet xD

THE BATHWATERS COLD, AND THIS LIFE'S GETTING OLD
I'LL NEVER FORGETJeg vil se Villmark. Som etter min mening, er den Norges beste skrekkfilm. Jeg har alltid likt skrekkfilmer, min favoritt sjanger. Men jeg har aldri vært særlig redd. Iallefall ikke i ettertid.. Villmark er annerledes. Jeg kjenner det i kroppen, bare ved å se for meg bildene jeg husker så utrolig godt. Skogen, musikken, tåken, galskapen. Hvor mulig det faktisk er. Hvor lett det er å bli gal. Bare ved å se for meg bildene, kan jeg kjenne lukten av skogen, fuktigheten i tåken. Mørket som sluker deg. Tristheten og panikken. 

Jeg tok en gang inspirasjon fra Villmark. Jeg skrev en stil etter ord jeg ikke kunne få ut av hode. De hadde satt seg fast, og de sitter der enda. Jeg husker dem så utrolig godt. Sikkert det jeg husker best fra hele filmen, uansett hvor mange ganger jeg har sett den, og ikke sett den. 

"Er du der?"

NEVER GOOD ENOUGH!Som veldig mange andre jenter, har jeg vært plaget med dårlig selvtillit i årene som har gått. Jeg har hatet meg selv fordi jeg var stygg og feit. Men for 2 uker siden begynte jeg å innse at jeg egentlig ikke er så feit. Derimot normal. Hva er normal? Ikke tynn, ikke feit. Noe midt i mellom? Hvem vil være noe midt i mellom? Jeg vil være den de prater om, og beundrer. Jeg vil være tynn. Jeg _vil være tynn. 

Jeg har i rundt 2-3 uker hatt utrolig dårlig matlyst. Og jeg har vært overlykkelig for det. Det var liksom en gave. Jeg spiste nesten ingenting, og gikk mer enn jeg noen sinne har gjort. Jeg oppdaget hvor utrolig deilig det var å gå tur på tom mage. Kjenne tomheten for hvert skritt du tar. 

Mangelen på matlyst var plutselig borte, og jeg ble sittende å knaske på knekkebrød med smør for harde livet. Jeg har lyst på mat. Men det er noe i hode som skriker at det er feil. Jeg kan lage meg mat, enda jeg ikke har særlig lyst på. Sitter å spiser. Enda det ikke er noe godt. Så kaster jeg maten. Blir bare sittende ved kjøkkenbordet og stirre ut i løse lufta.. Har så jævlig lyst til å kaste opp. Har så jævlig lyst til å slutte å spise. Har så jævlig lyst til å være tynn nok.

Det er så sinnsykt pent med perfekte legger og lår. Stram mage. Godt synlige ribbein. Og når kragebenet synes for fult. Og skulderbladene stikker ut. Det er det som teller. Da er du skikkelig pen.
Jeg ville gå ned 10 kg, og gikk ned 3. Nå vil jeg ned 15-20 kg. 

Så jeg spørr deg.. Er det rett?

FRITIDSPROBLEMER!Herregud, for en kjedelig dag. Burde virkelig gjøre noe annet enn å bare sitte inne. Men gidder jeg det? Selvfølgelig ikke. Jeg er lat som faen. Ligger bare å sover hele dagen. Så jeg og lilleboren min traska ned på Joker for å kjøpe margarin til mamma. Brukte vel rundt 1 time fordi det ble oppstopp på Hallagerbakken Skole, hvor vi gjorde ganske mye annet enn å bare sitte der. Det ekke vær dag jeg gidder å leke med en 6åring. Faktisk svært uvanlig.

Jeg gleder meg til jeg får pakken min fra Crazy-Factory. Det skal bli sinnsykt deilig med nye piercing-smykker. Planen er jo også å få nye piercinger i løpet av mnd. Men vi får se hvordan det går. Skakke akkurat love noe.

SAVE ME...Hver gang de krangler og skriker, føler jeg meg som en liten jente igjen. Kvalmen bare bygger seg opp. Tenker at de dreper hverandre snart. "Du rører ikke mammaen min, din jævla pakkis!"
Hver gang de krangler kommer jeg på hvorfor jeg var så glad for å flytte hjemmefra når jeg var 16. Jeg slapp all kranlingen. Skrikingen. Masingen og sytingen. De nedbrytende tankene. Det svingende humøret til mamma.

Nå er jeg tilbake på det lille mørke rommet igjen, og gjør ikke annet enn å ønske meg bort.
Vær så snill. Jeg vil hjem å sove i de trygge armene dine..

ALL I EVER WANTED WAS YOU...


Utrolig at jeg sier det. Men min beste dag på lenge. Trodde aldri jeg skulle ta det så lett. Selvfølgelig er det tungt. Utrolig tungt. Savner deg så mye at det gjør vondt. Men det er til det beste. Det beste for oss begge. Og vi er så gode venner. Nesten bestevenner. Jeg kommer til å klare meg helt fint. Jeg er ikke alene. Du er der for meg. Det kommer du alltid til å være. Er det noen som ikke svikter meg. Så er det du. Jeg har delt mine dypeste hemmeligheter og svakeste sider med deg, og jeg vet at de kommer til å være helt trygge. Jeg stoler på deg. Mer enn jeg noen gang har gjort.

Jeg elsker deg<3

HELLO KITTY!


Jeg satt barnevakt i dag for lillebrødrene mine. Og når mamma kom hjem fikk jeg en Hello Kitty. Jeg ble utrolig glad. Jeg digger den. Er utrolig søt. Den har en hette som kan tas av. Skikkelig søtt.
Nå sitter jeg bare her å venter på at stefaren min skal komme hjem med fløte. Da skal jeg spise årets første skål med jordbær og fløte. Det er noe som er en selvfølge med sommer. Jordbær og vannmelon. Nam sier jeg bare. Du kanke gå en hel sommer uten å spise det, det er noe du MÅ ha.

Jeg har vært utrolig flink i dag, og har ryddet i leiligheten til Sten. Jeg vasket hele badet, og tok verdens størrste oppvask. Jeg ryddet også litt på stua og i gangen, og støvsuget.

Jeg har ikke røyka på 3 dager!:P

Ps: Jeg må beklage for dårlig bildekvalitet på bildet. Det er tatt med mobilkamera.

Iron Fist - Drop Dead Heels str. 39


http://www.qxl.no/pris/klaer-sko-og-tilbehoer/sko/dame/pumps/iron-fist-drop-dead-heels-str-39/v/an607037290/

Endelig selger jeg skoene mine. Jeg har hatt dem liggende i omtrent ett år. Bestilte dem fra Attitudec Clothing. Utrolig kul side, som jeg selvfølgelig har mistet tilliten til. Jeg bestilte ikke bare ett par sko, men to. De andre dukket aldri opp, og de svarer ikke på e-mail. Irriterende. Jeg sendte dem aldri tilbake, og har endelig bestemt meg for å kvitte meg med deg. Alle jeg kjenner bruker selvfølgelig 37,38 og 40. Jeg vil ikke akkurat kaste dem heller, og det er bare synd at de skal ligge å støve ned. Så hvis du er interessert, ta en titt da vel!

NO MORE!


Jeg har slutta å røyke!
Dette er min gave til deg, pus. Gi meg kos!<3

HÅRMODELL 01


Her sitter jeg da. Håret er kort som faen, og jeg veit ikke om jeg noen gang blir å venne meg til det. Ser du meg har jeg alltid på meg lue, og en blond lugg hengende foran øynene. Det kommer til å bli mitt nye kjennemerke. Så det er bare å gjøre seg vant med det. Får dere noen gang se meg uten lue i nærmeste fremtid, burde dere anse dere som heldig. Det er det veldig få som får se, siden jeg ikke trives noe særlig med dette korte håret. Alle påstår at jeg er fin på håret, men jeg tenker fortsatt mitt. Sikkert bare en vanesak da. Om 1 mnd er jeg sikkert vant til å ha det slik. Men jeg må si at det er en utrolig forandring.