mai 2011

ENDELIG KOM CRAZY-FACTORY PAKKEN


Pakken er endelig kommet. Føles i alle fall som jeg har ventet en evighet, noe jeg ikke har. Dette er den 2uken eller noe, og det pleier å ta tid å sende ting helt i fra andre siden av jordkloden, nemlig Thailand. Jeg er ikke helt fornøyd med silikon-tunellene. De bare var ikke helt som jeg så for meg at dem skulle være. Men de er 1000ganger bedre å ha i enn kirurgisk snål. Disse kjenner jeg ikke en gang, og i tillegg er dem rosa. Ja, de er faktisk ganske knæsj rosa, så bildet lyvet.

Jeg måtte kjøpe meg skrivebok i dag. Fant ut at A5 er en fin størrelse, siden den tar mye mindre plass i vesken.
Sitter da her å spiser meg feit på Grandis. Har spist halve pizzaen, og vurderer faktisk å spise mer enda jeg er ganske mett. Er egentlig ikke noe poeng i å utfordre skjebnen. Men Grandiosa er liksom yndligspizzaen min, går ikke ann å slutte å spise det før det er tomt.


SAVNER LYST HÅRSavner skikkelig å la lyst hår. Savner overgangen fra mørkt til lyst. Hvor glad man blir hver gang man bleker håret og ser at det er blitt enda lysere. Faen.. Jeg lovte meg selv å ikke bleke håret igjen. Vi får se hvor lenge jeg klarer å holde meg på matta. 

I HEART IKEAVar med Marita på Ikea i dag! Brukte litt under 800kr, men heldigvis på noe fornuftig så jeg føler meg ganske stolt. Kjøpte en stor oppbevaringsboks til 115kr. Sengesett 349kr. Putetrekk 39kr. Dyne 179kr, hvis jeg ikke husker feil. Blomsterpotte til.. husker ikke. Orkideen kostet 59, og den andre husker jeg ikke hva heter.
I tillegg kjøpte jeg meg pysjbukse til halv pris på Cubus. Må jo ha noe å pakke meg inn i sene kvelder på Hove.

Beklager dårlige bilder, men jeg har ikke tålmodighet til å vente til dagslyset kommer tilbake. Dere får bare overleve.

GOOD OLD SAILOR VODKA


Mamma tok deg sen tur til Sverige i går, og kjøpte med en flaske med sprit til meg. Jeg ble utrolig glad da jeg så flasken, jeg tror aldri jeg har sett noe søtere. I tillegg er det plastflaske, så denne må det kjøpes flere av før Hove starter. Kunne godt tenke meg å bruke den som vanlig drikkeflaske, spesielt hadde der i alle fall hvert.


Har funnet ut at jeg har lyst til å ha gjøre noe med luggen. Har enda ikke helt bestemt meg. Men det finner jeg ut av. Jeg har knekt flere tagger på kammen min, så det var på tide å kjøpe en ny.

JEG HAR DRIKKE, MEN HVOR ER FESTEN?Jeg har drikke, men ingen fest. Vet om 3 stk som skal på fest i morgen. Og jeg kan love deg at jeg skal drikke, om jeg så må drikke alene. Jaja. Det suger å ikke ha venner:D

PAKKE FRA BRANDOS.NO - ROCKET DOG SHOES


Jeg fikk pakken min fra Brandos.no i dag. Skoene er 10,5cm høye, noe jeg ser på som perfekt. Jeg synes det er slitsomt å gå i noe som er særlig høyere, og disse var bare helt hærlige. Siden det ikke er hæler på disse, er det veldig god støtte, så balansen utfordrer man ikke mye. Det er små puter i sålen, og det gir en utrolig god følelse for beina. Jeg rett og slett elsker disse, og gleder meg til å bruke dem. Kostet bare 549kr.

SHOPPING FREDAG DEN 13!Var i byen sammen med Marita og Agnes i dag, og jeg fikk brukt litt penger på nyttige ting.
De hadde tømmesalg på Bik Bok i Karl Johan i dag, følte at jeg fikk kjøpt utrolig mye for under 300kr. Tror det er lenge siden jeg har vært så fornøyd med shoppingen min.

Jeg har bestilt meg sko i fra Brandos.no. Venter i spenning på at de skal komme. Er egentlig ikke helt meg type sko, men det er sommersko. Og de er utrolig søte. Har også bestilt meg piercinger og tuneller i fra Crazy-factory. Husker egentlig ikke helt hva jeg bestilte annet enn sjokkrosa silikon-tuneller. Det er så koselig å ha penger, og jeg elsker å kjøpe meg selv nye ting. 

KLAR FOR HOVE?Vi har endelig bestemt oss for telt, og det er straks i boks. Har veldig lyst til å kjøpe partytelt også, men tror jeg skal vente til prisene for partytelt på campen kommer. Hvis vi får skyss til Hove, blir det jo ikke like dyrt som å ta bussen, så da kan jeg kanskje gå med på 700-800kr for å ha partytelt. Selve festivalpasset og campingpass fiksa jeg i januar,

Jeg har begynt å skrive pakkeliste, og jeg kjenner at jeg gleder meg som en liten unge. Jeg ser for meg hvor vi skal sette opp teltet, og hvordan alt skal se ut hvis vi kjøper partytelt. Blir det partytelt, blir det litt av ett syn. Hemmeligheten bak dette, kommer jeg ikke til å røpe. Tror i alle fall at det kommer til å bli helt sinnsykt!

Er det noe spesielt dere skal ha med dere?