mai 2012

HytteturVi dro en tur på hytta i dag, selv om det ikke var så fint vær. Fint og fint. Var egentlig veldig fint. Jeg likte temperaturen, ikke for kaldt og ikke for varmt. Vi grilla og spiste godteri, jeg løp rundt om kring å tok bilder av alt jeg kom over. Jeg skulle egentlig pugge til samfunnsfag prøva som er på onsdag, men glemte selvfølgelig boka hjemme. Skal putte farge i håret nå, så får jeg prøve å lese litt. Føler at det er litt seint å begynne å pugge i mårra. 

Forandring fryderSkal farge håret i kveld når vi kommer hjem fra hytta, skal bli deilig å få en litt annen farge enn bare kjedelig brunt. Skjønner ikke helt hvordan jeg 
kunne tro at jeg kom til å holde meg til den fargen jeg har nå. Må bare innse at jeg er avhengig av å farge håret og sånn er det bare. 

Jeg vurderer å ta meg fri fra skolen siste uken, men jeg kan nesten ikke bestemme meg for det akkurat nå. Må vente til den 12 juni, da får vi vite om vi kommer opp i muntlig eller ikke. Kommer vi opp i muntlig blir jeg lei meg. For nå er jeg blitt ganske innstilt på å stikke av 16. juni.. Skal bli syykt deilig med ferie, og jeg har begynt å planlegge sommeren mer eller mindre. Har en del venner jeg må se igjen blant annet. Men så var det det med penger da, men det fikser seg sikkert det også. Krysser fingrene for det. 

Gamle dagbøker

Jeg ryddet igjennom tingene mine som jeg har i boden, og kom over de gamle dagbøkene mine fra 2007. Jeg var skikkelig flink til å lime inn bilder, kvitteringer, kinobilletter, blomster, ispapir osv. Skikkelig koselig å sitte å bla igjennom. Jeg skriver egentlig ikke dagbok lengre, og det plager meg litt. Jeg skriver veldig ofte, men jeg vil ikke akkurat kalle det for dagbok. Det er bare en skrivebok som jeg skriver ned alt jeg tenker i inkludert skolearbeid osv. 

Fikk skikkelig lyst til å gå ned på Notabene og kjøpe meg en ny skrivebok så jeg kan starte igjen. Da får man skikkelig innblikk i hvordan man tenke og følte før. Det er mye kulere når du limer inn en kinobillett enn å skrive at du har vært på kino. 

Har du tatt vare på gamle dagbøker?

Pakke fra ELF

Crazy factory & kattepusFikk pakke fra crazy factory i dag. Litt morsomt å prøve noe nytt for en gangs skyld. Gleder meg til ELF pakka mi kommer, ikke at jeg helt kan huske hva jeg bestilte. 

Kattepusen til naboen var på besøk i dag. Hun pleier å komme inn hvis døra står åpen. Etter 2 år har jeg endelig klart å ta bilde av den, og det var virkelig på tide. 
Har liksom tenkt på det hver eneste gang hun har kommet for å få kos og kommet inn. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også løpe ned på vinmonopolet for å kjøpe vodka til meg og Noah. Vi skal på klasseparty hos Kaya. Var egenlig ment som middag, men tror nok at det blir mer eller mindre bare drikking :)


OppsalDro til Kaya i dag for å drikke vin i finværet. Ble egentlig litt for varmt så det ble en del klaging enda vi forsøkte å holde kjeft. Hadde det veldig
koselig, og det var utrolig godt med håret første vannmelon. Var bare der ett par timer før jeg fant ut at jeg skulle stikke tilbake til Holmlia for å treffe
mine besteforeldre som er i Oslo. 

Av bestemor og bestefar fikk jeg 600kr som skal rett på sparebørsen. Spiste pizza og jordbær med fløte. Utrolig koselig å se dem igjen, enda det ikke er 
så utrolig lenge siden. Jeg var jo å besøkte dem i påsken, og nå er det under 1 mnd til jeg stikker nordover igjen. 

Hva har dere gjort i dag? :)

Mandag

 

Søndag

16052012Roger kom hjem i går med masse dameklær og ba meg om å se om jeg fant noe jeg likte. Jeg fant faktisk en god del klær jeg likte, så jeg ble veldig
glad. Jeg har funnet ut at gul er en snodig farge som jeg har begynt å like. Tror ikke at gult helt er min greie, men jeg skal forsøke å gi den et forsøk.

Shopping på Grønland


Jeg og mamma har store planer om å starte å sy klær i sommer, så jeg dro til Grønland for å kjøpe stoff sammen med Kaya i dag. 

Kjøpte stoff for over 1000kr. 4 m svart tyll, 4 m hvit tyll, 2 m fake slangeskinn og 5 m svart stretchy bomull.

Fant meg svart bukse på hm til 99 kr som er helt grei og behagelig å ha på.  Var nødt til å slenge med noen sokker når jeg fikk tilbud om gavekort på
50 kr hvis jeg brukte over 100 kr. Jeg trengte sokker uansett. Tror vaskemaskinen spiser dem opp eller noe, for borte blir dem.  

Skal dra på Cubus når jeg får tid og levere tilbake det jeg kjøpte i går. Feil kjøp er egentlig noe jeg har vært flink til å styre unna i det siste, men å bruke
199 kr på en bukse som jeg ikke er sikker på om jeg liker synes jeg bare er tull. Og beltet som "fulgte" med har jeg overhode ikke brukt for, og kommer aldri til å bruke det heller. Synes det er litt dårlig gjort at de skal ta betalt for et belte som er på over halvparten av buksene. Salgtriks du liksom. 
 
Har du kjøpt noe fint/nyttig i det siste? 

Nye innkjøpVi tok turen innom Tveita senteret etter skolen. Jeg fant 2 gensere og en topp på bik bok. Fant ut at det kanskje er bra med noe annet enn svart og grått. 
Kjøpte en bukse og en hvit t-skjorte på Cubus, men tror jeg skal levere det tilbake. Vet ikke helt om jeg likte det, men vi får se om jeg finner noe annet. 

Skal jobbe som servitør på lørdag i en komfirmasjon :)

And if you're in love, then you are the lucky one, 'Cause most of us are bitter over someone.Shadows settle on the place, that you left.
Our minds are troubled by the emptiness.
Destroy the middle, it's a waste of time.
From the perfect start to the finish line.

And if you're still breathing, you're the lucky ones.
'Cause most of us are heaving through corrupted lungs.
Setting fire to our insides for fun
Collecting names of the lovers that went wrong
The lovers that went wrong.

We are the reckless, 
We are the wild youth
Chasing visions of our futures
One day we'll reveal the truth
That one will die before he gets there.
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/d/daughter/youth.html ]
And if you're still bleeding, you're the lucky ones.
'Cause most of our feelings, they are dead and they are gone.
We're setting fire to our insides for fun.
Collecting pictures from the flood that wrecked our home, 
It was a flood that wrecked this... 

... and you caused it... 
... and you caused it... 
... and you caused it... 

Well I've lost it all, I'm just a silouhette, 
A lifeless face that you'll soon forget, 
My eyes ae damp from the words you left, 
Ringing in my head, when you broke my chest.
Ringing in my head, when you broke my chest.

And if you're in love, then you are the lucky one, 
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun, 
To distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him.

And you caused it, 
And you caused it, 
And you caused it

This is Vogue - photoshoot

Her er bildene fra photoshooten. Har nettopp redigert dem og ser litt ting som jeg burde gjort annerledes. Tror jeg skal ta vare på kjolen og hatten så jeg kan
kanskje kan bruke dem i en senere anledning. Var ikke akkurat noe problem å lage dette, var faktisk utrolig morsomt. Tror jeg skal forsøke å forbedre det i sommer
når jeg drar til mamma. Hun skal jo kjøpe seg symaskin, og da er det enklere å lage noen som blir litt mer holdbart og som ikke blir så stivt. 

Jeg tror det var vanskelig å bevege seg i kjolen, for den var ganske stiv. Så hun kunne egentlig ikke gjøre så mye annet enn å bare stå rett opp og ned. 
Ser nå at vi egentlig burde brukt hele området. Hun står for det meste på samme sted på alle bildene, og jeg kjenner at jeg angrer litt på det nå når man ser samme søyle
på alle bildene. Jaja. Bedre lykke neste gang. Jeg er i alle fall fornøyd med resultatet. Nå må jeg starte på prosjektrapporten så jeg rekker å bli ferdig. 

True colorsSelger litt forskjellig :)

Jeg har bestemt meg for å kvitte meg med en del ting, siden det bare står å støver. På tirsdag er det siste utbetaling fra Lånekassen og jeg aner ikke hvor lenge jeg må klare meg på de pengene. Så jeg selger det jeg kan selge :)


Versace Bright Crystal 30ml uåpnet. 200 KR

PC-mappe/veske til 12". Ubrukt.  50 KR

Leopardsko fra New Yorker str 38 (37, små i størrelsen) Ubrukt! 200 KR

Sorte sko. Str 38. Ubrukt! 150 KR

PC-veske til 12" PC. Brukt 1 gang.  200 KR

Mac-datamus 50 KR

Smykke med turkis perle 30 KR

Smykke med fjær 20 KR

Crazy Color Silver hårfarge 100 KR (Har brukt halvparten av den ene, så selger begge to for 100 KR)

Digital fotoramme 7" 200 KR

Wacom Bamboo tegnebrett. Mangler penn og driver. 100 KR (driver kan lastes ned fra nett)

Er det noe du vil ha, så legg igjen en kommentar eller kontakt meg på facebook. Hvis du bor utenfor Oslo-området og ikke kan møte meg for å bytting må du betale porto selv. Håper det er noen som er interesserte :) 

This is VOGUE

Skal ta bilder av kusina mi Nora på fredag. Gleder meg skikkelig til å se resultatet. Har laget ferdig hatten og føler meg skikkelig kreativ. Tenkte først at jeg bare skulle lage en kjole av søppelsekker, men vurderer å bruke papir på den også. Vet ikke helt hvordan jeg skal få det til, men må jo bare prøve. 

Hvis noen har noen forslag til hvordan jeg kan lage en papirkjole, så er det bare å komme med forslag. For jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal gjøre det. 

Gekås Ullared - innkjøp


Masse hårgreier og dritt. Curious 119SEK og Midnight Fantasy 139 SEK

200 og ett eller annet

Lommebøker 69SEK per stk. Måtte bare ha begge fargene. 

Ring 39SEK

Nagelbelte 89SEK

Kartong Lucky Strike click 430 SEK

Veske 159SEK, Skrittteller 9SEK og drikkeflaske 14SEK

Skinnbukse 199SEK. Er desverre litt for liten. 

Sportsbh 49SEK

Stripete topp 99SEK (den er faktisk gjennomsiktig)

Tights slangeskinn 19SEK

Joda.. Jeg har kjøpt meg jævlig mye nytt! Umulig å huske prisen på alt, men joda. Jeg er strålende fornøyd. Fant veeeeldig mye annet jeg hadde lyst
på også, men hadde bare rett og slett ikke råd. Det er ikke meningen at man skal kjøpe alt man har lyst på uansett. 

Jeg fikk kjøpt alt dette for under 2000kr. Og det er faen ikke dårlig!

Har du noen gang vært på Gekås Ullared? 

Sverige del 2
(Biledene er tatt i Göteborg)

Vi dro til Gekås igjen dagen etterpå for å starte det vi kom dit for. Jeg klarte å bruke 1500kr på 3-4 timer. 

Vi dro til Göteborg etter shoppingen, og var fremme rundt 18.00. Vi fikset hotellrom og hoppet i bilen for å dra til Liseberg. Jeg har aldri vært i Göteborg før, så det var
utrolig morsomt å oppleve litt av den byen også. Liseberg var mindre enn jeg hadde forventet, men hadde det fortsatt utrolig gøy. 3 karuseller var nok for meg, spesielt
tømmerenna når vannet sto til alle kanter. 

Sovnet utrolig fort den kvelden, glemte til og med å skru av leselyset som var over sengen. 

Utrolig nok klarte jeg å holde meg våken fra Göteborg til Svinesund, noe som er ganske utrolig med tanke på hvor mye jeg sov på veien til Ullared på fredag. 
Vi kjøpte 40 000 poser med mat på Eurocash og jeg fikk kjøpt meg en kartong med røyk. 

Sverige del 1

På fredag startet turen til Ullared. Første stopp var i en liten by som jeg ikke klarer å huske hva het. Vi gikk en liten tur for å ta en titt på slusene, men det endte
mer eller mindre opp med skogstur i stedet. Hadde ikke noe i mot det, fikk jo tatt utrolig mange bilder. Her er bare noen få av dem. 
Vi stakk også innom polet, hvor jeg kjøpte en flaske med Fresita (mosserende rosévin med jordbærsmak) og 3 liter med Black Tower. 

Vi kjørte videre til Ullared samme dag hvor vi skulle sove i telt. Vi bestilte plasser til 2 telt og kjørte til Gekås Ullared. Fikk bare 30 min før de stengte, men det var nok til å
få tatt en liten snartitt. Den virkelige shoppingen startet ikke før dagen etterpå. Og jeg fikk fullstendig hakeslep av størrelsen og mengden av alt mulig.
Tror det er det billigste stedet jeg har vært på. Skal legge ut bilder av alt jeg har kjøpt så fort jeg får tid. 

Nøklevann

Hadde fri fra skolen i går, så jeg og Marita benyttet anledningen til å ta oss en liten tur til nøkkelvann. Tika fikk seg en lang dukkert, mens
vi koste oss med fint vær, jordbær og blåbær. Utrolig koselig.