juni 2011

READY FOR HOOOOOVE!Linnèa kom på tooorsdag. Klar for HOVE!  Vi har vært  på shopping i 3 dager nå, frem og tilbake, frem og tilbake. For å samle inn drikke og utstyr til Hove. Har ikke shoppet så utrolig mye selv. Har kjøpt meg litt mer vin, det er det eneste. Faen meg verdens beste vin noen sinne! I tillegg var vi på fest på fredag, noe som startes som litt kjedelig. Men som endte kjempe bra siden vi overnattet hos typen min!

 

FARGE HÅRET?
Jeg er ikke super fornøyd med håret mitt for tiden. Det er på vei til å bli blondt, men jeg må bare innse at det vil ta litt tid hvis jeg har lyst til å beholde lengden. Er utrolig slitt, enda jeg kurer håret nesten hver dag, og smører i sånn jævla olje. Må nesten finne frem saksa og klippe vekk det som er mest slitt. Har ikke så veldig lyst til det, men det får bare så være. Jeg føler at jeg har fått litt mer penger, og vurderer å kjøpe extensions hvis jeg finner det billig. Blir ikke å få råd til å sy på noe hår før til høsten, og jeg tror ikke at jeg klarer denne lengden. 

Skal jeg farge håret, i såfall i hvilken farge?
Noen som vet om hvor man får kjøpt BILLIG clips-extensions?


PAKKE I POSTEN

Fikk pakke fra H&m i dag, med ting til Hove. Har kjøpt 2 svarte basic shortser. En hvit mage topp. 2 shortser, en i lysebrun og en i mørkeblå. Så kjøpte jeg det jeg trodde var 3pk med hipstere, men som ser mer ut som bestemortruser i mine øyne. Og ett smykke! Jeg er så flink som bestiller klær når det er salg. Betalte ikke full pris på noen av varene.Mamma fant ut at vi skulle ta oss en tur på Vinterbro Senteret, og vi fant fort ut at de hadde salgt på så og si hele senteret. Men ungene var slitne og bråkete, så vi bestemte oss for å gjøre minst mulig ut av det. Jeg fikk i alle fall denne av mamma. Det er en pyntepute fra Kid som egentlig koster 79,90. Mamma betalte 40kr!

VÆRT I BYN.


Vært i byn med Chnåttus. 3 personer, alle bytter sko. Ganske morsomt i grunn. Fikk kjøpt meg litt nytt. 
Utrolig sliten etter en søvnløs natt, sov toppen 1 time. Har smerter i korsryggen, stivhet mellom skulderbladene. Hode er tungt og tomt. I dette sekundet gleder jeg meg ikke til Hove. Jeg er redd det blir dårlig vær. Jeg mener.. Jeg takler ikke dårlig vær. Bare at det regner i dag, gjør at jeg ikke gleder meg til Hove. Blir sikkert bra likevel, men blir nok ikke det samme i fjor i så fall. Jeg... Kommer til å ta livet mitt hvis det regner på Hove.

Nå legger jeg meg. Jeg har 143 døgn med søvn å ta igjen, er i alle fall slik det føles.  

NOIA

Jeg kom på den geniale idèen at jeg skulle ut å jogge så fort solen sto opp. Lyset kom, jeg skiftet klær til noe litt mer komfortabelt. Musikk i ørene, på vei mot min ensomme sti i skogen. Jeg jogget til jeg fikk vondt i brystet, gikk raskt i 2 minutter, jogget videre til jeg kom til fotball-banen ved Prinsdalhallen. Løp så en runde, la meg ned for å se opp på de rosa skyene på himmelen. Tok noen sit-ups, tok noen bilder. Bestemte meg for å komme meg videre, for myggen fant ut at jeg var spiselig. 

I det skogen sluker meg, ser jeg en skygge av ett menneske som løper forbi meg mellom trærne. Jeg bråstopper, kjenner at nakkehårene reiser seg. Panikken grep meg, jeg var klar for å løpe hvert sekund. Jeg prøvde å roe meg selv ned, at hvis jeg begynner å løpe klarer jeg ikke å stoppe før jeg er trygt inne i oppgangen til blokken. Jeg gikk rolig, snudde meg stadig vekk. Jeg begynte å se skygger i skogen, og bestemte meg for å fokusere på stien. Hørselen min ble der i mot forsterket, jeg begynte å bli ganske redd når jeg hørte alle lydene rundt meg. Jeg bestemte meg for at det bare var noe jeg innbilte meg. Forsøkte å forklare meg selv at det er en skog, skoger lager lyder. Etter å ha blitt helt rolig og kunne snu meg uten å føle ubehag, fortsatte jeg å løpe.  Jeg løp helt til jeg kom til gården og oppdaget at yndlingshesten min sto utenfor innhegningen. Jeg tok meg tillatelsen til å gå bort til den, fikk meg litt kos og følte meg med en gang helt fin igjen. Så trasket jeg resten av veien hjem, med ett fint bilde av hesten på ipod'en, og meg selv som ligger svett og jævlig på fotball-bana. 

Jeg begynner å bli trøtt, men det er bare tullball å gå å legge seg nå. Skal møte Chnåttus i byen halv 11. Bytting av sko som skal selges. Hun skal tattoveres, jeg skal sitte ved siden av å misunne. Bruker jeg tiden vel, skal jeg klare å holde meg våken. Må bare finne på noe å gjøre for å få tiden til å gå. Jeg skal forsøke å få i meg noe mat, så jeg ikke svimer av i dag. Ta meg en lang dusj, prøve å redde håret enda litt mer. Føne håret, som tar en evighet (sugen hårføner). Rette håret. Sminke meg. Kanskje skrive enda litt mer i skriveboken min. Så... Vet jeg ikke.. Finner vel på noe. 

MAMMA ER SÅ SNILL

Mamma har vært en tur i Sverige i dag. Og mot at jeg satt barnevakt, og skal sitte barnevakt i kveld fikk jeg en flaske med sprit. Samme som jeg har hatt før, men etter å ha sett på den i omlag 20sec er etiketten annerledes enn forje gang. Forje flaske jeg fikk var med ett skip på, og ikke en skipper/kaptein. Litt morsomt egentlig. I tillegg kjøpte hun en flaske med Black Tower til meg, siden det er den eneste vinen jeg faktisk synes er virkelig god. 
Så kjøpte hun Silver-shampoo til meg. Dette er den sterkeste, og beste shampooen jeg har funnet for å fjerne gulskjær, så i kveld skal jeg se om jeg ikke får gjort underverker. En kartong med Black Devil Sjokolade. Black Devil er røyken jeg hadde med meg på Hove i fjor, og skal selvfølgelig være det i år også. Bortsett fra at det var med Vanilje i fjor, og ikke sjokolade. Men men. Sjokolade er bedre, blir litt fort kvalm av Vaniljelukten. 

For de som ikke vet hva Black Devil er og hvordan det ser ut, la jeg med ett lite bilde. Det er fargede sigaretter med smak. Jeg har bare prøvd to, enda det finnes mange varianter. Black Devil fåes kjøpt i Sverige, blant annet på Nordby Senteret. Der selger de med Vanilje smak og Sjokolade smak. De skal trolig selge blant annet sigaretter som er rosa, og synes at det er idiotisk at de ikke selger dem i Sverige. 

Jeg er i alle fall klar for Hove om ikke lenge. Alt jeg venter på nå er at håret mitt skal bli bedre, bussbilletter og pakken min fra H&M. Skulle gjerne hatt noe mer drikke, men det er bedre enn det jeg hadde i fjor. Som var null penger og null drikke! Takker til bestemor og mamma for sponsing av å redde sommerferien min.  

SHOPPING PÅ HAVARISTENHadde det ikke vært for at de ikke hadde lagt asfalt der vi pleier å parkere, hadde vi dratt rett hjem etter Nav. Siden vi ikke hadde noe sted å parkere, dro vi til Havaristen. Utrolig mye morsomt der, man får lyst til å bare hamstre inn shampoo og alt mulig rart. Jeg kjøpte en god del selv, ble 390kr:D
4 Engangskamera, 2 sminkeservietter, 2 Lee Stafford, 2 solbriller, hvit hettegenser, blå penn, 2 tamponger, foot care, engelsk bok, hårfarge, insektsmiddel, 4 hipsters, 2 potetgull, liten veske.

JEG HAR NOE SOM IKKE DU HAR.. GULT HÅR! 

Etter skolen i går fant vi ut at det var en god idè å dra til Andrea for å bleket håret mitt. Jeg og Kaya oppførte oss som 4åringer, og jeg tror Andrea ble ganse lei av å leke mamma. Var i alle fall veldig gøy, og jeg er fornøyd med håret. Det tar tid å bli helt blond igjen, så jeg håper virkelig at jeg blir helt blond før Hove. Jeg nekter å gå rundt om kring på en festival med gul/oransj hår. 

NIKON D70 SELGES

Har en venninne som prøver å få solgt speilreflekskameraet sitt. Er ett Nikon D70.

http://chnattus.blogg.no/1308050735_selger_speilreflekska.html


 

JEG FANT, JEG FANT!Det var en gang en skog.. Hvor skal jeg starte. Jeg kan minnes å ha sett denne filmen flere 10talls ganger. Den er så utrolig skjønn på alle mulige måter. Begynte å tenke på den her om dagen, da jeg fant den grønne eksen den pleide å ligge i, men filmen var borte. Og borte ble den. Jeg har forsøkt å finne den på nettet, på VHS og på DVD. Samme faen hvilket format det var, jeg skulle ha den! 
I dag startet mamma å organisere eskene sine med rot, som hun enda ikke har pakket ut av enda hun flyttet hit i november. Hun fant denne filmen i ett annet cover, og herregud så glad jeg ble når jeg hørte at hun sto der og leste "Det var en gang en skog.. " Jeg trodde at jeg kanskje aldri skulle få se den igjen, noen sinne. Men jeg har den, og det gjør dagen min mye mye bedre. Jeg skal få tanten min til å legge den over til DVD. Og når jeg kommer meg på skolen på tirsdag skal jeg spørre om jeg kan få lage ett DVD-cover til denne filmen. Jeg.. Ahh. Jeg er så glad! Har du sett den?

VURDERER BODØ..Jeg vet ikke hva jeg vil lengre, og føler meg på en måte trokket i flere retninger. Føler ikke at det er noe eller noen som holder meg igjen her i Oslo. Tigerstader er liksom så stor og tom, føler at den sluker meg. Det er liksom ikke noe hjelp å få noen steder, mens i Bodø.. Der er alt så mye enklere. Jeg hadde verdens beste støtteverk rundt meg, og jeg savner det. Går det galt her, så går det galt...da ligger du der.  Mens i Bodø der er det alltid noen som holder ut en åpen hånd.. Jeg savner den tryggheten, den forsikringen om at det alltid er hjelp å få. 
Jeg vil egentlig fortsette å gå skole her i Oslo, men jeg klarte så vidt å bestå i år, så hvorfor skulle det være lettere til neste år, og hvorfor skulle alt være så mye bedre til neste år. Jeg kommer til å være i denne sinnstemmningen for en hel evighet, og det er bare noe jeg må innse. Jeg har vært deprimert siden jeg var 13-14, og er det fortsatt. Ikke alltid like alvorlig, men alltid en tung baktanke.  
Hvis jeg flytter til Bodø, vet jeg ikke om jeg skal gå skole eller om jeg skal jobbe, eller hva jeg nå enn skal gjøre. Det jeg vet er at.. Jeg finner ut av det. Alt, absolutt alt er så utrolig mye enklere der. Og jeg har familie rundt meg, og det er jo ikke noe i veien for at jeg kan ta meg en tur til Oslo i ny og ne. 

SØØØØNDAGAkkurat nå er hun 3 mnd og 6 dager. Er hun like flink som meg, klarer hun nok å sitte innen 1 mnd. 

Vi har en bondegård rett ved siden av, som har 3 hester. Jeg liker den andre best, jeg mener.. Den som ikke har rumpa si med på bildet en gang. Savner virkelig å ri, har ikke ridd på snart 6år.

Her har du da nyyyydelige meg i bilen, med ett barnslig tryne. Jeg ser ikke sånn ut til vanlig, jeg loover deg.

Haha. Faraz, lillebroren min i Faraz-perspektiv. Jeg hadde kameraet rundt halsen for en gangs skyld siden jeg bærte handleposer. Så begynte han å peke på kameraet og prøve å uttale ett eller annet. Så jeg knipset i samme slengen. Dette er da gullgutten min, han er så kosete og rampete, og alt mulig. Er utrolig glad i han. Snart 3 år, og har endelig begynt å uttale hele setninger. Jeg mener.. Han prøver i alle fall :D
 

KJEDER MEG!

Jeg kjeder meg noe helt sinnsykt. Nettopp spist vannmelon, og er driiiit lei. Har spist vannmelon i flere dager nå. Ikke blir man mett av det heller! Nå skal vi snart dra å hente lillebroren min, som er hos avlasting hos tanta mi. Siden det er rett ved siden av meg, skal jeg løpe hjem og hente skoene jeg har solgt og en pc. Så i kveld blir det penger på meg, og de skal jeg sette rett inn på sparekontoen min, så jeg ikke gidder å bruke dem. Så det så!
Jeg  fikk en pose med salat av mamma, ikke at jeg ser på det som mat heller. men det får så være:P

SKO I STØRRELSE 39 SELGES

Minner om mitt tidligere innlegg fra i går om skoene jeg selger. http://bellatrix.blogg.no/1307744900_selger_sko.html Har nå dette paret i størrelse 38 og 39. Selges for 150kr.

SELGER SKO

Har en liten økonomisk krise, siden jeg ikke var klar over at vi ikke fikk stipend i juni. Så får å få råd til å komme meg til Hove, blir jeg nødt til å selge noe av det fineste jeg eier. Valget ble da sko. Jeg har begynt å innse at jeg ikke har bein for å klare å gå i skyskrapere på 14cm. Jeg har bare brukt skoene en gang. 

Er du interessert i noen av skoene, ta kontakt her på bloggen.  


Kjøpte dem for 399kr, selger dem for 150kr. 
Hælhøyde: 14cm. Størrelse: 38


Kjøpte dem for 399kr, selger dem for 150kr. 
Hælhøyde: 14cm. Størrelse: 38


Kjøpte dem for 399kr, selger dem for 150. 
Hælhøyde: 12,5cm. Størrelse: 37
 
For eventuele kjøpere: Porto må du selvfølgelig betale selv. Bor du i Oslo-området, har jeg alltids en mulighet for å møte deg i byen. Pris kan diskuteres.  

JEG ER GAL..Har hatt en ganske jævlig dag, og bestemte meg for at "nå er det nok", så jeg bleket håret. Jeg synes resultatet ble ganske greit, men forandrer helt garantert mening når resten av den virkelig verden ser det og mener at det er gørr stygt. Jeg takler ikke kritikk. 

"SHOPPING" & REDDENDE 2-
?
?

Jeg gikk på Game Stop i dag og solgte en god del av filmene mine, ble noen kroner. I tillegg hadde jeg fått litt av lønna mi av mamma, så det ble jo "shopping". Fant ut for noen dager siden at jeg plutselig hadde lyst på en stor mørkelilla hettegenser, og tror du ikke at jeg finner en på Carlings til 99kr.
Har fått helt dilla på Kokos, og jeg digger denne serien. Det er liksom ikke for mye kokos, som det ofte kan bli. Tørr jo heller ikke bruke parfyme for øyeblikket, tror det kommer til å etse opp huden min. Er egentlig ikke så super rød lengre, men det gjør fortsatt vondt. Bh-stroppene knir på baksiden av skuldrene, og det føles som de prøver å skrape av meg huden. Er det en ting jeg har lært i dag, er det at man ikke skal prøve klær når man er solbrent, for det gjør grusomt vondt.

Jeg hadde ikke vært på skolen på over en uke, og gledet meg faktisk litt til å dra på skolen. Når jeg først kommer dit, får jeg vite at vi har en oppgave å skrive om urbefolkning på 1 time, på engelsk! Jeg er utrolig svak i faget, og kunne ikke slitt noe særlig mer. Viste at jeg var helt avhengig av å få karakter på denne oppgaven, for å kunne bestå. Teksten skulle være på minimum en side, jeg fikk til å skrive en halv. Var rett og slett helt avhengig av Google oversetter, og tiden bare løp i fra meg.
Jeg var helt sikker på at det var over å ut, nå kom jeg ikke til å bestå. Null vitnemål på meg, vg1 om igjen, og skylder Statens Lånekasse 70 000kr, som om jeg ikke skylder dem nok fra før av. Etter å ha fått ett slik nederlag slengt mitt i trynet, bestemte jeg meg for å gå for dagen. Jeg klarte rett og slett ikke sitte der og ha en prøve, for å liksom redde noe som ikke kunne reddes. Men jeg var nettopp inne på fronter og sjekket, og jeg har fått 2- på oppgaven! 2-. Det vil si at jeg er redda. Det består! Det blir vitnemål på meg. Jeg kan endelig si meg ferdig med Vg1, og begi meg ut på Vg2 til høsten. Endelig..!

Sliter du med å få bestått i alle fag?

SOLBRENTHar tilbringt 2 dager på stranden, og helga på hytta. Har egentlig ikke gjort så mye annet enn å ligge å sløve i sola, er blitt skikkelig solbrent. Er til og med litt rød på magen. Får bare håpe jeg ikke begynner å flasse.

BILDER 01. JUNI