juni 2012

Rydding

Mamma hadde dratt til Mo i Rana når jeg våknet i dag, så det ble utrolig kjedelig å sitte her helt alene. Fant ut at jeg skulle rydde huset før hun kom hjem, og jeg er selv ganske fornøyd. Jeg hakke gjort noe særlig innstats på ryddefronten på lenge. Har støvsugd alle gulv i første etasje, ryddet på stua, ryddet på rommet, satt på klesvask, tatt oppvasken og vasket komfyren.

Brain tumorJeg har det siste året vært plaget med hodepine som kan vare i flere uker. Etter hvert ble det nesten borte og kom i stedet som ett bakholdsangrep. Jeg pratet med fastlegen og han fant ut at det sikkert var migrene, siden jeg har alle de vanligste symptomene som kvalme, lysskyhet osv. 
Men helt siden jeg kom til nord-norge har jeg hatt hodepine som bare varer og varer. Føles som det er noe som ligger i klem. Er blitt så lyssky at det presser i øynene når jeg ser mot lyset. Hørselen er blitt så sterk at jeg hører hver minste lyd inkludert lyder inni hodet. Er svimmel og småkvalm. Føler meg trøtt og rett og slett ned dopet med hodepine. Har forsøkt å lese om det på nettet, men kommer ikke frem til noe. Så jeg har kommet frem til at jeg sikkert har svulst, men orker ikke å ringe lege.

Det er helt umulig å få denne hodepinen til å forsvinne. Det er for varmt på rommet og åpner jeg opp vinduet er det sauer og fugler og unger som lager lyder. I tillegg er det midnattssol her, og det nytter ikke uansett hva jeg henger foran vinduet, det klarer ikke å stenge det kraftige lyset ute. Skulle hatt Sov i Ro ørepropper og tapet sort papp over øynene. Føles som noe inni hodet kommer til å sprenge når som helst. 

 Jeg går å legge meg før øynene mine popper ut.

Shopping


Pilleboks fra Vitus Apotek

Fat, lys og pyntesteiner fra Nille


Mamma fikk skattepengene i dag så vi kjørte en tur til Ørnes. Fikk kjøpt meg noe små greier, og er egentlig fornøyd med det. For en gangs skyld brukte jeg ikke opp mer enn jeg egentlig burde. Føler meg flink :)

Litt nytt.


Kjole fra H&M 149KR, fikk den av mamma :)BH og truse fra HM 75KR og 50KR


Har aldri giddi å legge ut bilder av det siste jeg kjøpte før jeg dro fra Oslo, som faktisk begynner å bli en stund siden. Jeg savner å bare gå rundt i butikker og finne ting jeg har lyst på. Her er det øde og forlatt. Nærmeste "storby" er Mo i Rana, men jeg foretrekker Bodø. Tenkte jeg skulle ta meg en tur til Bodø når jeg får penger, om jeg ikke bare blir sittende hjemme og bestille meg litt forskjellig på nettet. Føler en trang for å fornye garderoben. Jeg har gått rundt i joggebukse i noen dager nå, og kjenner at jeg begynner å bli rimelig lei. 

Gleder meg også til å få penger så jeg kan bestille meg litt dritt på Ebay. Har laget en ønskeliste som jeg har gått nøye igjennom for å se om jeg virkelig vil ha de forskjellige tingene. Skal kjøpe meg en del klær, sko og kameragreier. Veit ikke når jeg får penger, men vi får se. De kommer vel en eller annen gang. Skal også kjøpe litt greier som jeg skal bruke i photoshooter. Befinner meg jo på det perfekte stedet for å finne locations, men her mangler jeg folk til å stille opp som modell. Jaja. Finner vel på noe. 

Brev fra skolenTanta mi tok med et brev som var kommet til meg (skolen sender brev dit). Var karakterutskrift og et koselig brev fra læreren min. Litt spesielt å få brev, men ting gikk jo litt galt på slutten med vold mot engelsklærer, sykemelding og alt det der. Hun ringte meg også for noen dager siden og fortalte at hun mente at jeg var en av de beste elevene hun noen gang har hatt, og det var utrolig morsomt å høre. Kommer nok til å ha det med meg hele livet :)

Tur i fjæra
Kan ikke akkurat si at vi ble noe særlig brune og vannet var iskaldt. Var deilig å vasse litt opp til knærne, men det ble ikke nok mer enn det på meg. 

Tanta mi m/familie kom kjørende fra Oslo i dag, så det var litt av en overraskelse som ventet ungene når vi kom hjem fra fjæra. Jeg har jo vist om det i flere dager, men vi hadde gjort en avtale på at ingen andre enn meg og mamma skulle vite det. Utrolig koselig å ha kjentfolk på besøk. Straks er det mosacca til middag!

Red Bull

Alt ordner seg for snille pikerJeg må fylle ut en egenvurdering for arbeidsavklaringspenger på 6 sider som er fulle av spørsmål om hva og hvordan jeg kan komme meg i jobb og alt det der. Jeg aner ikke hvordan jeg skal svare på noen av spørsmålene, rett og slett fordi jeg ikke har noe svar. Jeg har aldri hatt en skikkelig jobb og jeg klarer ikke å fullføre videregående. Etter alle årene hvor jeg har kjempet om å få skikkelig hjelp og endelig får det så vet jeg ikke hvordan jeg skal ta i mot. Plutselig er det noen som strekker ut en hånd og virkelig ser situasjonen. Alt kommer så plutselig. Og nå er jeg redd for at jeg skal våkne en dag og ha lyst til... å leve. 

Ut på turKlesklyperKattepusEn time av gangen

Det gjør vondt å dunke hodet i veggen.

Jeg burde egentlig skjønte det da det store bakehumøret ble litt for mye for mester-baker Victoria hvor jeg løp rundt om kring mellom melposer, bakeboller og nystekte bakverk. Plutselig sa det pang! Jeg fikk en form for sammenbrudd i går, hvor alle følelsene jeg har gått rundt å skjøvet bort i flere mnd plutselig ble for mye. Og akkurat der og da, som så utrolig mange andre ganger i det siste har jeg hatt lyst til å hoppe fra brua eller hive meg foran toget. Ikke fordi det er det jeg direkte har lyst til, men fordi man blir lei av å alltid havne i veigrøfta langs E6 uansett hvor hardt man prøver, og noen ganger føles det ikke som det er noen annen utvei fra helvete. Dette er mitt oppdrag. Dette er det jeg skal klare å mestre dagene fremover. Alt jeg trenger å gjøre er å prate med rådgiveren på skolen om å starte på Kongskogen. 
Blir det for ille før jeg skal til akuttenheten på DPS, så ringer jeg bare til legevakta eller SAA. Det er greit.. For det er ikke snakk om valg. For valg er jeg overhode ikke i stand til å ta akkurat nå. Jeg bare gjør som dem sier, for de vet vel best. 

Det er greit å vite at noen ser at jeg sliter. Det er greit at noen tar tak i det når jeg ber om hjelp. 

Ikea


Fant sett med 4 bokser. Var egentlig bare ute etter den store, men får sikkert brukt for de andre også. Det er skillevegger i den store, så jeg tenkte jeg
kunne bruke den for å sortere sminken min litt bedre.

Før hadde jeg all sminken min i en stor boks fra Søstrene Grene, men jeg sliter mange ganger med å finne noe som helst. 

Ble litt mer oversiktlig. 

Så kjøpte jeg sengetøy fra den nye kolleksjonen til Ikea. Det er blå blomstrete og svart/hvitt stripete. Kan sikkert vise dere hvordan det ser ut når jeg har
giddi å skifte på senga. Ekke bare bare å bytte på dobbeldyne når man er 162 cm høy og dyna er 220 x 240. 

Ny dagbok/minnebokJeg var på Nille i går for å lete etter en skrivebok. Fant en til 39kr, og noen klistremerker som jeg kjøpte så jeg kunne dekorere forsiden og innsiden. 
De hadde veldig dårlig med klistremerker, men tror nok at jeg blir å se etter det en stund fremover. Man kan aldri få nok klistremerker.