juli 2010

NEW SHOES!


 Utorlig hærlige skyskrapere fra Nelly.com
Jeg er stor fornøyd med dem. Utrolig behagenlig å ha på, sinnsykt god støtte. Men etter å ha gått med dem en hel dag, var jeg ganske ødelagt i beina etterpå. Jeg må vel bare øve meg litt mer, og alltid huske å ha med ett ekstra par sko, i tilfelle det skulle bli for smertefult. Er fortsatt storfornøyd, og elsker høyden!

B-PLUSSNå har jeg kjøpt meg B-PLUSS. Lukter dritt, smaker dritt. Men vi håper det funker.

Ja. Utrolig kort innlegg. Men jeg bryr meg ikke. Virkelig ikke i humør til å skrive enn dritt. Livet går meg i mot igjen.

YOU MAKE ME SICK!Jeg har lyst til å legge meg ned å dø.

HAVE YOUR EVER BEEN IN LOVE?"Have you ever been in love? Horrible, isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life. You give them a piece of you. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like "maybe we should be just friends?" turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain. I hate love."

Neil Gaiman

KLISTREMERKE-TID!

Først tenkte jeg at jeg skulle vente noen dager, uker eller mnd med å fjerne alle Hello Kitty klistremerkene, og feste på disse. Men så ombestemte jeg meg, og her ser dere resultatet. Det ble kjempe pent, jeg er helt enig.
Sjekk før-bildet a.. Det var elendig jo. Liksom.. Jeg klarte å ripe opp masse av klistremerkene og bytte dem ut osv. Derfor det ser så sykt tomt ut. + At jeg hadde store problemer med å få tak i Hello Kitty klistremerker til en billig penge, så det ble disse store. Jaja. Den gang da. Jeg ble iallefall fornøyd.

Hva synes du?

CHERRY'S & TATTOOJeg har tilbringt dagen med lillebroren min. Som vanlig.. Jævlig slitsomt. Tigger om leker og godteri hver gang vi går på butikken. Og siden jeg ikke vil at han skal huske meg som den kjipe storesøstra hans, gir jeg han en liten pose med smågodt. Jeg er kjempe snill, jeg vet.
Jeg fant noen supersøte klistremerker på Joker, som jeg skal klistre på mac'en når Hello Kitty'ene begynner å fade litt mer enn de allerede har gjort. På hjemveien fant vi kirsebær. Ikke helt modne, men langt i fra så sure som de kunne vært. Jeg synes de var utrolig gode. Tror ikke jeg var den eneste som syntes det når hele familien gikk rundt med ett fornøyd smil etterpå. Lenge siden jeg har spist kirsebær. Tror ikke jeg har gjort det siden vi hadde kirsebærtre i hagen, når vi bodde på Asperudtoppen. Og det.. Det er veldig lenge siden.

Før vi løp til skolen for å leke, gikk vi innom kroa her på Holmlia. For jeg fikk en telefon tidligere i dag. "Hei, dette er Hans Christian fra Holmlia Kro som ringer. Jeg står her med bankkort og månedskort som tilhører deg." Jeg ble overlykkelig. Fikk meg jo nytt bankkort for 3-4 uker siden, fordi jeg rota det bort. Jeg har virkelig ikke system i rotet for tiden. Brukte blant annet en halv time på å lete etter kameraladeren min, fordi jeg ikke hadde sett godt nok etter det første stedet jeg lette. Dumme meg. Begynner å bli lei av å rote bort ting hele tiden, og skulle ønske at jeg hadde en sånn liten gps ting som jeg kunne sette på alle tinga mine. Så kunne jeg bare sjekka opp hvor det befant seg. Hadde ikke hatt noe i mot en liten ringelyd i tillegg. Slitsomt å måtte løpe rundt om kring å lete etter kortmappa eller telefonen, når det er 10 min til toget går.

Og som dere sikkert ser. Leopardmønster-tegningen min.. Jeg har sykt lyst til å tattovere noe lignende. Har ikke tenkt til å dekke beina totalt uansett. Så jeg tror det kunne blitt drit bra. Men det skulle jo vært litt mer utfyllende. Det jeg har tegnet ser en smule rart ut med en gang jeg bare snur bitte litt på beinet, som dere sikkert kan se på det øveste bildet.

LEOPARD PRINTNoen som har lite å gjøre om kveldene? Jepp. Der har du meg. Jeg gikk lei av å tegne elendige tegninger, så jeg tegnet heller noe jeg føler meg god på. Nettopp leopardmønster.
Jeg synes slike tattovering er utrolig kule. Men problemet er at det passer nesten ikke inn med noen ting, så skal man ha det kan man ikke blande inn masse annet. Og det suger. Så jeg blir nok neppe å gjøre det selv om jeg synes det så veldig kult ut. Håper det blir tattovering snart da, kjenner at jeg begynner å bli veldig keen på det igjen. Begynner å få idèene ganske klare. Jeg må bare nå målet mitt først, ellers er det bare ett bevis på at jeg ikke eier viljestyrke. Og det hadde vært superkjipt. Må bare stå på. Skal nok klare det!

LUSH OG SHOPPING!

Jeg fikk penger i går, og da ble det endelig Lush produkter på meg, shorts, det etterlenktede vippelimet og en børste fra Gosh. Var så utrolig deilig å hoppe i dusjen i går, og barbere leggene, skrubbe, og vaske med meg verdens beste såpe. Jeg følte meg så sinnsykt ren etterpå. Som om jeg hadde vært på spa eller noe. Endelig har jeg forstått hvorfor Lush er så himmelsk. Produktene gjør virkelig mirakler!

Jeg har verdens beste bestemor som har en liten tendens til å skjemme bort den fattiglusa jeg er. Hun har kjøpt meg en hettegenser som jeg elsker. Og tro meg. Det er sjeldent jeg bruker det ordet. Jeg _elsker den virkelig. Den bare lyser opp dagen min, og får meg til å føle meg fornøyd med meg selv. Jeg føler at jeg har en virkelig bra periode, og jeg håper den er kommet for å bli.

Såpe: Lush, I Should Coco 39kr
Skrubb: Lush, Sugar Scrub 49kr
Duo Vippelim: Mac, 85 kr
Shorts: Cubus, 249 kr
Blusher Brush: Vita, Gosh 99kr

Hva synes du om Lush?

OSLO LIVE FESTIVAL 201014-17 Juli. Gjett om jeg har lyst til å dra!. In Flames, Crystal Castles og Kent. Det hadde vært så utrolig digg. Mest sannsynlig får jeg penger på onsdag. Jeg må bare finne noen å dra sammen med. Desverre er det 18årsgrense, noe som suger ræva. For Andrew ekke 18! Jeg vil ha henne med. Hun vil være med. Så Stian.. Få fingern ut av ræva og si i fra om du kan være verge. Jeg trenger en verge her! For jeg nekter å stå å se på In Flames _alene!

PAKKE!Er det noe jeg digger, så er det spenningen med å bestille pakker, få hentelapper og åpne pakker.
JEG DIGGER DET!

BLÅBÆR-TUR!

Lillebroren min kom å spurte meg om jeg ville plugge blåbær. Jeg avslo selvfølgelig, men fant ingen grunn for å ikke være med. Så vi fant frem støvlene, og gikk for å plugge blåbær. Skogen er.. tja. Den starter rett utenfor hekken, så vi trengte egentlig ikke gå så veldig langt. Jeg vil si jeg er en kjempe flink bærplukker, jeg løper ikke rundt og roper at det er masse blåbær sånn som lillebroren min, hehe. Greit nok. Har vært en ganske grei dag. Har ikke vært så mye utenfor døra utenom joggeturen tidligere i dag, og denne lille skogsturen.

Må legge meg straks. Er nok jobb i morgen også. Og for de som lurer. Jeg jobber på Søndre Aas gård. Jeg setter opp gjerde på ett sommerbeite, noe som er utrolig tungt. Men jeg prøver å se positivt på det. For det er sinnsykt god trim.