juli 2011

DETTE ER TOPPEN AV KAKAAlt har vært feil i en god stund, men jeg har bare skjøvet det vekk. Ikke snakket om det, prøvd å unngå å tenke på det. Jeg har begynt å utvikle ett hat mot meg selv igjen. Jeg hater kroppen min, klærne mine, håret mitt, ansiktet mitt. Jeg hater rett og slett hele meg, og den jeg er. Og jeg blir ikke kvitt meg selv.. Jeg er her hele tiden. Og jeg er hos mamma hele tiden. Og sier hele tiden ja til å sitte barnevakt, fordi jeg trenger pengene så inderlig, men jeg er så himla sliten for jeg er her dag inn og dag ut. Det er aldri fred å få.. Ikke i 2 sekunder. 

Så skjer denne katastrofen. Jeg trodde først ikke at jeg kjente noen på Utøya, men jeg tok feil. Jeg kjenner to stykker, som enda er savnet. Det er gått 2 døgn, hvor faen kan de liksom være enn på bunnen av havet. Havets bunn. Havsbunn. Jeg har sitti å glodd på nyhetene siden jeg kom hjem i 18-tiden på fredag. Det står på hele tiden, fordi jeg er redd jeg skal gå glipp av noe. Jeg finner meg selv hele tiden på gråten, men tar meg sammen. Men nå har jeg tatt inn for mye informasjon, det er for mye. Å tenke på at jeg kanskje aldri får se Henrik eller Espen igjen gjør meg veldig vondt, jeg har ikke sett dem så mye siden jeg flyttet fra Bodø, og er ikke de jeg har hatt noe særlig kontakt med. Men jeg husker tiden da vi pleide å finne på ting. Og.. Det er bare helt ubegripelig at de mest sannsynlig er borte. 

Jeg mistet grepet. Ringte og kjeftet opp typen min for alt han gjør feil, og alt han ikke gjør feil. Jeg føler meg helt jævlig, jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne gjøre noe slikt. Jeg er.. Så møkka lei av meg selv, og jeg skjønner om alle andre er det også. Jeg beklager til Chris for at jeg er gal til tider, og til Marita for at jeg er en dårlig venn. 

Jeg sitter barnevakt i kveld også.. Men skal gå å legge meg for å dø i dusjen i 20 minutter, før livet kaller igjen. Det er jo aldri fred å få. Jeg er døds sliten, og føler meg skitten og ekkel som alltid.

Kondolerer til alle som har mistet noen der ute.  

BELLA STOCKHOLM

Var med mamma på Vinterbro i dag, og fant en butikk jeg ikke har sett tidligere. Nettopp Bella Stockholm. Utrolig mye fint der inne, og jeg fant ett par sko, og en veske. Vesken hadde tidligere koster 1000kr, så synes det var litt morsomt å få den for 299. Fikk skoene for 199. Vi stakk også en liten tur innom Game Stop, der jeg fant dette spillet til 30kr. Kan garantere at det suger, vet ikke hvorfor jeg kjøpte det en gang. Men vi får se hva jeg synes. Er vel bare for å ha noe å gjøre når jeg er hjemme. Men nå skal jeg stikke ut og møte en venninne. 

BARNEVAKT 2 NETTER PÅ RADMamma feiret 40årsdagen sin i natt, så jeg tok på meg ansvaret og passet lillesøsteren min og lillebroren min. Føler at jeg fikk prøvd meg skikkelig på det å være mamma, med tanke på at jeg bare har sovet rundt 3 timer i natt. Hun ville ikke sove, og ville ikke ha melk. Hun pleier egentlig å være skikkelig blid, men fant ut at hun skulle være sur og lei når jeg skulle passe henne, EN HEL NATT! Lillebroren min var flink, og klarte ganske fint å underholde seg selv. Jeg vet bare at jeg ikke skal gjøre det flere ganger. Jeg mener.. Å passe henne en hel natt. Kanskje om 10 år, men ikke mens hun er så liten. Er bare alt for slitsomt. 

Mamma ville dra en liten tur til resturanten til typen sin i byen, så jeg sa ja.. Fordi jeg tenker penger, penger, penger. Kommer nok til å gå å legge meg snart, siden jeg er helt utslitt.  

NYTT UNDERTØY & VEPSEBOL

Fikk en ny genser, og 3 sett med undertøy + en truse, avfarging, en Isadora eyeshadowpalett til under 500kr :D Men jeg glemte jo selvfølgelig vesken/lommeboken min på Kolbotn Senter, og øyenskyggen ligger oppi der. Er så redd for å knuse den, siden jeg klarte å gjøre det med den gamle, så jeg tenkte jeg skulle legge den ett sted jeg var sikker på at den kom til å holde seg. Skikkelig slitsomt å gå ut av bilen på parkeringsplassen hjemme, og lure på hvor vesken er. Vet nøyaktig hvor jeg har lagt den i fra meg og greier, ringte til Kolbotn Securitas og spurte om de kunne se etter den. Får håpe de ringer i morgen, og sier at de har funnet den. Har egentlig ikke noe særlig verdifult i den, men selge vesken koster 500kr, og jeg er veldig glad i den. Bruker den nesten hele tiden. 

Jaja, nå har jeg fått den utrolig stygge rosafargen, og har gått over til gult ny-bleket hår. Kjempe nydelig... Skal sitte med sølv-shampooen i i morgen i rundt 1 time, og ikke lengre. Orker ikke mer misfarget hår ass. 

Hahaha.. Mamma har en gammel symaskin som har stått ute på balkongen i noen måneder. Ungene fant nettopp ut at de skulle bære den inn på stuen. Så tar de av lokket(slike kabinett som det er på gamle symaskiner) og ut kommer det 2 vepser. Det kommer jo selvfølgelig en til, og enda en. Måtte jo stikke hode inn for å se om det var vepsebol eller noe.. Og faEN! DET VAR DET OGSÅ VETTU!Skumle saker! Nede på symaskinen lå det masse svarte greier. Vet ikke om det skal forestille døe egg eller bæsj, eller noe annet. Spennende var det i alle fall. Lå også en kjempe stor dø veps der. Tror faktisk at det var dronningen.