juli 2012

Solfylt dag

Photoshoot: Birdman

Har planlagt en photoshoot i ca 2 mnd og endelig fikk jeg satt i gang. Husker ikke helt hvordan jeg kom på idèen, men tror det er inspirasjon satt sammen fra mange forskjellige bilder jeg har sett. Elsker å få inspirasjon fra andre og gi det en egen vri. Gleder meg til å starte på skolen igjen så jeg kan komme i gang med noen fotoprosjekt. Er vanskelig å sette i gang på egenhånd, når man ikke har noen tidsfrist osv. Man bare utsetter det hele tiden. 

Har 1000 vis av idèer i hode, så gleder meg virkelig til å gjøre dem virkelig!

FredagIphone 4S

NaglerFikk 100 spiker i posten i dag. Veit ikke helt hva jeg skal bruke dem til enda. Men det får tiden si. 

Bestemor kommer hjem om rundt 20 minutter fra Bodø. Så da skal jeg løpe å hente noe som hun har kjøpt for meg. Nettopp IPHONE 4S! Gleder meg som en liten unge, skal bli deilig å få seg en litt nyere telefon. Jeg har aldri vært noe særlig opptatt av å ha det nyeste av det nye, men jeg tenker hvorfor ikke. Vurderer å kjøpe meg Macbook Pro en gang i høst, men vi får se.

Er også begynt å bli snakk om en shopping-tur til London, så fremover kommer jeg til å leve "knagert". Jeg har aldri vært noe særlig utenlands, og jeg elsker shopping. London er Europas beste by for shopping, så jeg gleder meg som en liten unge til julaften. Håper da virkelig at jeg får noen å ha med meg som har minst like sterk shoppe-mani som meg! 

Dragon tattoo - NaglerEyes Lips Face CosmeticsFikk pakken jeg hadde bestilt fra ELF i går. Ble skikkelig fornøyd denne gangen, følte at jeg fikk skikkelig mye for pengene. Fikk alt dette for 200 kr, men det koster egentlig 400kr. For en gangs skyld hadde jeg penger når de hadde 50%. Har nesten helt slutta å kjøpe sminke i Norge. Kjøper fortsatt foundation, men det er fordi jeg ikke liker den fra elf. Synes det er greit at alt er så sinnsykt billig, det gjør liksom ikke noe om man ikke blir 100% fornøyd. 

Har du noen gang bestilt sminke fra ELF?

Ebay-shoppingAnti-life clothing & ebayVippe-lim og øyendråper

Falske vipper til nedre og øvre. 

Supreme caps

Anti-life tank top

Fjernutløser

Halloween-maske til fotoprosjekt :)

Innkjøp fra Bodø


Fant et par høye hæler på Din Sko til 299kr. Synes det er utrolig fine og ble bare enda mer fornøyd da jeg så at det var ekte skinn og at de tidligere hadde kostet 599.

Vet ikke helt hvorfor, men fant ut at jeg skulle ta en titt innom barneavdelingen på kapphal og fant denne capsen til 59kr. Synes den var litt kul jeg!

Jeg hadde gledet meg i 2 uker til å være i Bodø denne helgen. Men ting ble ikke akkuart slike jeg trodde det skulle bli. Ting ble på en måte snudd helt opp hode og jeg ante ikke hvordan jeg skulle takle det. Så jeg dro hjem med båten igjen på lørdag. Veit ikke helt hva jeg mener om by-turen enda, men det får så være.

Hva synes du om innkjøpene?

Sweet-cat mascaraI dag var det en mascara til 2 dollar som lå i postkassen. Vet ikke helt hva jeg synes om den enda, men det er vel egentlig ikke så veldig nøye. Er den ikke bra er det ikke noe å gråte over. 12 NOK er en helt grei pris for en dårlig mascara. Så langt er jeg i alle fall fornøyd :)

Mystic VioletPosten min hadde havnet feil, så var å hentet 2 pakker i dag hos en jente i nærheten. Kommer til å få masse pakker fremover. Har bestilt utrolig masse fra ebay og noe klær og sminke fra andre sider. Har fått 4 pakker i dag, så nå mangler vi bare 28 pakker :) Utrolig morsomt å få nye ting i posten hver dag, gleder meg mer til noen ting enn andre. Er sko, klær, smykker, sminke osv. Gleder meg til mandag, da er det sikkert nye overraskelser i posten!

Kan Dee ShopSolnedgang