august 2010

SYNTHETIC DREADS!

Jeg lager da single ended syntetiske dreads. Og fordi en jente ved navn Andrew, ikke kunne vente med å se hva jeg driver med. Må dere overleve med blitz, for det er ikke akkurat mye lys å skaffe på slike mørke tider av døgnet. Jeg synes selv at jeg er ganske flink. Dette er min første gang jeg lager dreads, og jeg kan love dere. At det kunne gått 1000 ganger verre. Nå har jeg holdt på siden 17-18 tiden, og begynner å bli ganske sliten i hendene. Jeg har brent meg opp til 5 ganger pågrunna glovarm damp, men er fortsatt like morsomt. Best sannsynlig blir jeg å holde på i noen timer til, før jeg gir meg for kvelden. Jeg trodde først jeg kom til å bruke rundt en uke på å få dem ferdig, men har allerede laget 25stk, og hastigheten øker hele tiden. Jeg er flink:D

EAT ME!


I CAN'T DO THIS SHIT ANYMORE!FUCK!

SHOPPING WEEKEND


Bodø's stolthet: Glasshuset

Carlings: Hettegenser 399kr

H&M: Kjole 299kr og skjorte 99kr

Nille: Spiralblokker 5kr p.stk. H&M: Belte 149kr. Cubus: Imitert lær tights 199kr.

Parfymeriet: Lancome foundation 380kr. H&M: Hello Kitty bamse 39kr

Jeg er kanskje over min Hello Kitty periode, men litt må man jo ha.

Jeg har brukt tilsammen litt under 3000 kr. På hva? Jeg aner ikke. Kjøpte noe for mamma, billetter til og fra Bodø. Mat, drikke og røyk. Fortsatt.. Jeg skjønner ikke hvor pengene er blitt av. Men dette skjer jo hver eneste gang jeg får penger. Så kanke si annet enn at jeg er vant til det. Glad jeg låne Marty 3000kr. Hadde jeg ikke gjort det, hadde jeg sikkert vært blakk nå. Deilig å endelig få kjøpt seg noe, og endelig ha en foundation jeg er 100% fornøyd med. Den er litt i det dyreste laget, men jeg er lei av å aldri finne en som er lys nok for min bleke hud. For 380kr, vil jeg si det er verdt det!

PAKKE FRA DRAGENSHULEFikk pakke fra Dragenshule i dag. Ja, jeg måtte jo bestille over nett, siden jeg ikke lengre befinner meg i Oslo. Jeg har nettopp dusjet, og jeg må si at uten balsam kjennes det nesten ny blekede håret mitt ut som tyggis. Jeg kan vel egentlig ikke gjøre annet enn å overleve med det til jeg får farget håret. Da venter vi bare på at det skal tørke litt.
Tenkte jeg skulle kjøpe meg en hårkur når jeg drar til Bodø i helga. Lee Stafford, 'cause I love the smell.

I FUCKING HATE MY BODY!Jeg har gått opp 3 kg. Skulle tro verden faller i grus, for det er akkurat slik det føles. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre, for tanken er begynt å slå meg. "Hvorfor ikke bare spy.. Så er du kvitt kiloene på 1-2-3". Jeg gikk ned 9 kg, hadde 8kg igjen. Jeg er tilbake på 11, og vet ikke mine arme råd. Det gikk ikke som planlagt, og jeg er lei av å være misfornøyd.

IT'S STUPID, YOU KNOW.


ROADTRIP!I morgen starter den lange bilturen til Nordland, sammen med mamma og mine to yngre brødre. Det kommer til å bli ganske slitsomt. Men skal bli utrolig deilig å komme frem. Blir mest sannsynlig stopp i Trondheim og Mosjøen, før vi når vårt endelige mål. Tjongsfjord, i Rødøy Kommune. Det skal bli så sykt deilig å spise bestemor sine rundstykker med salami. Se så mye film som jeg bare klarer. Gå tur i skogen, og i fjæra. Møte gamle venner. Og unne meg gleden av å dra til Bodø og møte vennene der. Jeg har ikke vært nordpå siden påske. Så det begynner å bli en god stund siden. Tross alt er det yndlingsplassen min, den eneste plassen jeg kan slappe helt av uten noen som helst form for mas.

Jeg kommer til å savne dere. Men husk.. Det blir bare 2 uker. Max 3.

I JUST LOVE IT!Jeg digger den nye fargen. Føler meg kjempe nice. Spesielt når 14år gamle gutter kommer løpende for å slå meg på rumpa. Haha. Sto der som ett spørsmål tegn, og  bare så på at gutten løp av gårde. Jeg gikk å lo for meg selv etterpå.

Charlotte kom på besøk. Var utrolig koselig, selv om vi ikke gjorde noen verdens ting. Greit da. Vi spiste cheeseburgere som hun hadde tatt med fra byen, og prata om alt og ingenting. Tok henne til og med hjem, så mamma fikk hilst på henne. Det er så sjeldent jeg tar med folk hjem. Dette er faktisk andre gangen jeg gjør det. Det har sikkert mye med at familieånden i denne familien ikke er på sitt beste, + at jeg egentlig ikke har noe soverom. Jaja. Slik går dagene. Jeg savner byen, men har ikke mndskort. Men heldigvis har jeg så snille venner at de kommer til Holmlia med cheeseburger til meg. Takket være Charlotte viste dette seg å bli en god dag allikevel:)

PINK HAIR!Greit. Her er resultatet. Ble litt knapt med farge, siden boksen ikke var helt full.. Men det gjør ikke noe. Får dreads om 2-3 uker uansett, og da skal jeg jo bleke håret hvitt. Jeg synes resultatet ble ganske bra jeg. Hva syens du?:D

MANIC PANIC: COTTON CANDY PINKJeg hadde helt glemt at jeg hadde en hårfarge liggende. Jeg føler ikke at jeg har gjort noe impulsivt på kjempe lenge, så det å farge håret babyrosa er bare gøy!

HE JUST GOT MARRIEDJeg fikk vite for bare en time siden, at pappa har gifta seg. Det som plager meg.. Er at jeg hørte det fra mamma, som har hørt det i fra slekninger. Som om det ikke var meningen at jeg skulle vite det. Det virker ikke som jeg eksisterer lengre. Jeg trodde grunnen for min skuffelse hver bursdag, var fordi han var ute på kjøre igjen. Men så viser deg seg at han enkelt og greit ikke bryr seg. Jeg har ikke hørt i fra han på 4 år.. 4 jævla år. Og jeg klarer ikke finne ut hva jeg har gjort galt, enda hjernen går på autopilot.

SYNTHETIC DREADS!Nå er jeg drit lei av frisøren som jeg liksom er hårmodell for. Det skjer nesten aldri noe, og jeg har virkelig ikke tid til dette tullet lengre. Jeg skulle på photoshoot i slutten av mai. Jeg har enda ikke vært på noe, og jeg får heller ikke lov til å gjøre noe med håret. Nå er jeg lei av å ha kort hår, og denne irriterende blondfargen. Jeg vil ha det helt lyst. Så lyst som det går ann. På grensen til hvitt. Det skal jeg gjøre også. Jeg skal bleke det, og farge det. Så skal jeg få meg syntetiske dreads. Babyrosa som base farge, med litt hvitt. Jeg tror det kommer til å bli rå lekkert. Dreads er deilig, og jeg tror jeg kommer til å kle det kjempe godt. Bare vent.. Når lønna tikker inn på kontoen rundt den 28 august, skal jeg kjøpe meg telefon, nye klær og hår. Og av hår blir det dreads. jeg kan nesten ikke vente. Jeg gleder meg utrolig:P

Tror du jeg blir å kle det?

MOVIESJeg har en ganske stor filmsamling. Har selvfølgelig sett mange av dem litt for mange ganger. Så nå begynner jeg å bli lei, og trenger noe nytt å se på. Jeg er i skikkelig film humør for tiden, og jeg gjør ikke stort annet enn å sove og se på film. Så.. Vær så snill. Skrik ut. Alt fra skrekk til drama. Kom igjen. Hva som helst:D

DEPRESSION IS NOTHING NEWJeg føler for å sperre meg inne, og glemme tiden. Jeg vil kunne skrive igjen. Kunne sette ordene på papiret, så jeg slipper å ha dem surrende rundt i hode. Jeg vil bare være hjemme. Kaste bort dagene på film og søvn. Ikke dra på hytta. Glemme all snakk om fest. Jeg vil ha ett eget sted å bo, hvor jeg kan gjemme meg i mørket. Så jeg kan slippe unna alt.
Hvis jeg ikke kan slappe av nå, når kan jeg da gjøre det?