september 2009

Sommerfugler i magen.

Det er mandag. I morgen er det tirsdag. Den store dagen. Jeg gleder meg ekstremt. Det skal bli skikkelig spennende. Har sommerfugler i magen. Og jeg kan ikke vente med og slippe denne stormen.
Jeg fikk litt penger hos bestemor og bestefar før vi dro. 1000 kr. Jeg blir alltid like glad selv om det er 50 kr.

Jeg har som tidligere nevnt kjøpt gave til lillebroren min. Et skateboard. Jeg ville ikke si noe til mamma, fordi jeg ville se hvordan hun reagerte på det. Men jeg fortalte det til hun i dag i telefonen. Og jeg føler nå at de pengene egentlig var bortkastet.
Mamma hadde glemt og fortelle meg at han fikk skateboard for ca 2 mnd siden. Jeg trodde at dette var den beste gaven jeg kunne gi han. Siden jeg kunne huske fra noen ganger vi var i Glasshuset, at han virkelig ville ha ett sånt et. Jeg er egentlig ganske lei meg pågrunna dette. Og vet ikke helt om jeg fortsatt skal gi han brette, ta det selv eller gi det til Sten. Jeg skater ikke selv. Men siden Sten gjør det, dukker jo lysten opp av og til. Men vi får se hva jeg ender opp med.

Jeg lurer litt på om jeg skal slette alle jeg har på vennelista mi på nettby. Starte på nytt når jeg kommer til Oslo. De nærmeste vennene kommer jeg selvfølgelig til og legge til på nytt. Men jeg gidder bare ikke ha vennelista stappa full av folk som jeg en gang gikk i samme klasse med. Siden det da bare er bortkastet.

Grunnen
Jeg blogger egentlig ikke særlig mye. Min forje blogg inneholdt egentlig alt for mye av det samme hele tiden. Den samme gamle måten og skrive på. Så jeg prøver forsiktig og blogge igjen. Fordi jeg liker og skrive. Men man føler at hele poenget er borte hvis ingen leser eller kommenterer. Så jeg skriver sjeldent. Jeg leter hele tiden etter noe interresant og fortelle dere. Men det ekke alltid så lett. Skulle gjerne lagt med bilder og slik noen ganger. Men det er jeg heller ikke så veldig flink til. Fordi jeg rett og slett tar mindre bilder enn det jeg gjorde før. Enda jeg endelig har kjøpt meg skikkelig bra kamera.
Men nok syting om at jeg ikke får til. Min selvtillit ligger andre steder.

Jeg tror det holder for i kveld. Jeg skal vel egentlig bare gjøre meg ferdig med det jeg skal, også skal jeg og Sten i dusjen. Deretter finne veien til senga<3

Dagene framover

Vet du hvor trist det er og tenke at det ikke blir noe mer Bodø. Samtidlig som det er så deilig og bare dra. Det som blir vanskelig er og forlate folka som betyr mest. Susanne.. Og Elena, og Petter. Og ikke for og nevne Tjongsfjord. Bestemor og bestefar. Jeg håper de kommer på besøk.
Jeg kommer faktisk til og savne Bodø. Men at Oslo blir godt. Uten stiv jævla kuling, hver dag.
Jeg gleder meg virkelig.

Vi har kjøpt gave til lillebroren min. Og jeg kan nesten ikke vente til og se fjeset hans når han får den. Den var veldig dyr i mine øyne, men jeg mener det er verdt det. Det hele var egentlig Sten sin idè. Jeg gleder meg til og se alle sammen igjen. Mamma, Nadim og Faraz. Jeg gleder meg også til maten. Og følelsen av hjemme.

img7047013

    Kiwiungen Faraz og Nadim

Hår styling.

Jeg vil faktisk si at jeg hadde det gøy på skolen. Noe som er første gang i år. Det var enkelt og få gjøre noe man hadde lyst til. Cecilie styla håret mitt. Og jeg synes det ble veldig fint.

img0962copy

Vi dro til byen etter at vi var ferdig på skolen. Jeg og Cecilie fant noe sexy undertøy som vi prøvde, og begge endte som  strålende fornøyde kunder.
Jeg kjøpte også en nydelig tiara. De hadde bare en igjen, så jeg tok anledningen og kjøpte den.

Spørsmål:
#01 Synes du håret ble fint?

Oslo virker som en god plan. Synes du ikke?

Jeg kan begynne med og fortelle deg litt om hvordan ting er. Hva som er planen videre. Og om det som har skjedd i det siste. Om hvordan ting har blitt forandra, både positivt og negativt.

Det hele begynte vel egentlig med at vi plutselig ikke hadde noen plass og bo. At vi innså at vi holdt på og forsvinne i mengden. Og jeg vet at ting egentlig ikke har vært så jævlig greit etter det. Det er kanskje ikke så ille, men det er ikke slik som vi ville ha det.
Jeg har bodd litt her og der. Noe jeg fortsatt gjør. Jeg har vært mye syk, fordi jeg har de siste årene hatt et dårlig imunforsvar.
Denne mørke perioden har vel formet oss litt. Iallefall meg. Jeg tenkte ikke en gang tanken på og forlate Bodø. Var for redd for og slippe taket. Spesielt når det var snakk om og flytte tilbake til Oslo. De siste 6 årene gjorde meg fullstendig oppslukt av og finne meg selv. Og fortsatt er det dager hvor jeg ikke vet hvem jeg er. Så jeg foretrekker tanken på at jeg kanskje glemte litt av meg selv igjen i Oslo, når vi flytta derfra.
Jeg skal søke skole i Oslo. Eikelund Vgs. Jeg tror jeg ville trives der. Jeg har allerede meldt flytting til folkeregisteret. Så vi håper på det beste. Ville være koselig og få se gamle trakter. Og i tillegg gå i samme klasse som min gamle bestevenninne Marita.
Vi har vel egentlig en god stund latt tanken om Oslo friste. Jeg hadde vurdert og flytte tilbake om noen år. Men jeg tror ingen av oss hadde trodd at det skulle skje så raskt. Alt dreier seg vel om impuls. Impuls med kontroll. Hadde det ikke vært for Sten hadde jeg sikkert ikke kommet meg tilbake før om noen år. Men jeg anser det som en bra ting. Noe det også er.
Jeg tror det vil bli ekstremt bra og flytte til Oslo. Da får jeg se mamma og lillebrødrene mine igjen. Jeg kan ikke sette ord på hvor stort savnet er.
Og jeg gleder meg til og dele alt det Oslo innebærer med Sten. Vi kommer kanskje til og være borte fra hverandre en stund. Men det vil gå bra. Det kommer til og gå bare helt fint. Og jeg gleder meg til og forlate Bodø, og flytte sammen med han. Det kommer til og bli fantastisk.