september 2010

WHITE HAIR & SIDECUT


Jeg har aldri vært så fornøyd med håret mitt før. Jeg elsker det seriøst, synes jeg kler det super duper bra. Så, stor takk til Amy, for å fikse håret mitt, tror ikke noen kunne gjort det bedre^^
Så har jeg kjøpt meg ny genser. Hm - 199kr. Utrolig digg å ha på!

I FEEL LUCKY, 'CAUSE I GOT MY LUCKY STRIKEDe skjemmer meg bort. Jeg trenger ikke betale mer enn 200 spenn for en kartong med Lucky. Jesus, nå har jeg røyk i hele evigheten:D

I DON'T HATE YOU - I JUST DON'T LIKE YOU

Jeg har ikke vært på skolen i dag, grunnet menssmerter. Det er virkelig ikke til å holde ut i skoletimene, som snegler seg av gårde. Så nå har jeg sovet rundt 4 timer ekstra, og føler meg i rimelig godt humør. Bortsett fra at magen føles tom, og jeg er sliten i kroppen. Jeg våknet med null matlyst i dag. På hvilken som helst annen dag, ville dette vært bra. Men når jeg har mensen, er jeg veldig avhengig av å få i meg mat hver 2time, omtrent. Jeg fant ut at det var helt idiotisk å sitte å sutre over dårlig matlyst. Endelig har jeg begynt å gå ned i vekt igjen, og jeg burde se på dette som ett mirakel. Og plutselig ble dagen enda litt bedre.

Jeg er grusomt lei av alt jeg er, og ikke er. Og trenger forandringer. Har nettopp kjøpt meg nye skyskrapere, med 12cm hæl fra hm. Jeg skal ta ut noen piercinger, og erstatte dem med noe annet. Derfor trenger jeg hjelp til å finne ut hvilke piercinger jeg skal ta ut. Dette er tross alt babyene mine, og er ett utrolig vanskelig valg å måtte velge bort noen av dem.
I tillegg skal jeg klippe meg, og farge håret.
Jeg venter og venter på stipend, så jeg får kommet meg ut og kjøpt med noen klær og sko. Jeg eier absolutt ingenting lengre, og føler meg utrolig fæl til en hver tid. Det nytter ikke om du kommer å forteller meg at jeg er pen, for når du sier det, er jeg langt i fra pen. De siste 2 ukene har jeg mer eller mindre gitt faen i hvordan jeg ser ut. Jeg har hatt skikkelig kviseangrep, og har prøvd å gjemme meg i skiten. Men neida. Nå har det endelig gått over, og jeg føler meg straks bere. Men så var det dette med klærne da. Og vekta, håret og piercingene. Kjedsomheten selv. Det er det jeg er, mens jeg sitter her med mitt mørkeblonde hår og OnePiece. Jeg lot meg selv forfalle, og det skal aldri skje igjen. Jeg skal bli kjempe interresant, og jeg skal starte å blogge igjen. Jeg må bare ha noe å blogge om, og i tillegg en pc, så jeg kan legge ut noen bilder. Er kjedelig å benytte seg av alle andre sine.
TWO WEEKS OF SILENCE

Jeg har ikke blogget på rundt 2 uker, pågrunna mangel på nett,minnekortleser, skole og stress. Jeg har gjort så mye, og fortsatt ikke blogget. Jeg har shoppet litt, fått syntetiske dreads, tatt dem ut fordi jeg ikke kunne leve med det. Jeg har begynt på skolen, sammen med Andrew. Jeg har farget håret brunt. Jeg eier tydeligvis ikke venner i denne byen lengre. Jeg har ikke noe fast sted å bo. Jeg venter på stipend, og tror at alt kommer til å bli bra når jeg først får det.

Jeg tar overhode ikke bilder lengre. Jeg føler ikke at jeg gjør annet enn å være på skolen. Jeg har mer eller mindre begynt å innse at jeg har tatt meg vann over hode. Føles ut som jeg holder på å drukne, uten at noen legger merke til det. Ikke får jeg noe ros for å komme meg på skolen hver dag.. Er du klar over hvor tungt det er? Alle sier bare at jeg skal stå på,stå på. Hva skjer da, hvis jeg legger meg ned? Den store skuffelsen igjen? Neei, det kommer aldri til å bli noe ut av Victoria, hun kommer aldri til å oppnå noe. Jeg kom inn på Media.. Det skal mye til med mitt snitt. Jeg vet jeg ikke burde legge meg ned. Men det er bare ett spøsmål om tid, før jeg ikke klarer mer. Og det er trist, men det er sånn ting er.

ALMOST WINTER

I'M LEAVING TOMORROW.Jeg har vært her i 14 dager, og har så vidt vært utenfor døra. Kun for å røyke, og for å sette meg inn i bilen. Tidligere pleide jeg alltid å gå ut i naturen. Sette meg på berget, eller en sten i skogen. Tenke over livet. Jeg har ikke gjort dette. Ikke en eneste gang. Hva er grunnen, spørr jeg meg selv. Latskap? Kanskje. Eller likegyldighet. Jeg tenker nesten ikke lengre. Føler at alt bare går på autopilot. Noe som er feil for en person som meg. Jeg har alltid vært en tenker. Alt av hjernemasse bare renner ut. Snart sitter jeg bare der å ser i taket, uten å tenke. Jeg føler meg eldgammel..

02092010

Jeg har alltid hvert glad i å pakke, men er ikke akkurat flink til det. Siden jeg flytter kan jeg ikke tenke at jeg overlever uten noe av det. Selvfølgelig skal jeg legge noe igjen, og få bestemor til å sende det i posten, etter at jeg har funnet meg fast bopell. Men fremover skal jeg bo hos Tone, som er en veldig god venninne av mamma, og moren til barndomsvenninen min.

Jeg er utrolig heldig som har besteforeldrene mine. Fikk 1300 hos bestemor + flybillett til 800 kr. I tillegg fikk jeg 500kr av bestefar. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem, de skjemmer meg opp i skyene. Bestemor: Nå må du ikke kjøpe masse klær for pengene. Du har nok av klær." Hun skulle bare v ist. Jeg eier nesten ikke klær. Skulle gjerne byttet ut alle klærne mine uten å angre ett sekund.

Jeg stikker til Bodø i mårra. Camper der i helga, og stikker til Oslo på søndag. Kryss fingrene for at jeg kommer inn på Hellerud på mandag, det gjør iallefall jeg. Da hadde en drøm blitt oppfylt!

SYNTHETIC DREADS #02

63 dreads done. Da er det bare 27stk igjen. Begynner å bli sinnsykt lei etter å ha holdt på med dette siden jeg fikk håret. Du må ikke tro jeg satt oppe i hele natt, for det gjorde jeg altså ikke. Jeg gikk å la meg i 1-2 tiden, hvis jeg ikke husker feil. 
 Går på lavbursjett med hår her, så får håpe at det holder. Har rundt 2 1/2 pakke igjen, så det spørs om det holder. Jaja. Vi får se hvor langt jeg kommer. Blir det ikke 90 får jeg klare meg med det som er. Er bare å dele inn håret i større delen, når det skal flettes inn.

Det var noen som spurte om jeg kunne filme mens jeg lager dreads.. Det kan bli ganske vanskelig for øyeblikket. Har glemt digitalkameraet mitt nede i Oslo. Kan bli ganske vrient å få tak i det før jeg er ferdig med dreadsa. Men kommer sikkert en mulighet senere. Synd jeg ikke fikk filma det egentlig, hadde vært noe annet enn vanlig kjedelig blogg.

Jeg stikke til Bodø på fredag, for å få fiksa dreadsa. Elena er den utvalgte, og om vi får gjort det i salongen eller ett annet sted gjenstår å se. Gleder meg som en liten unge. Jeg drar videre med fly til Oslo på søndag. Skal møte opp på Hellerud Vgs på mandag. Er en veldig stor mulighet for at de har plass til meg på MK. Hadde vært helt over styr hvis jeg kom i samme klasse som Andrew Winter. Jeg kan nesten ikke vente!