september 2011

Høst på Høybråten Gravlund15timers togtur


Jeg liker bøøøker!

Yndlings-badebomben min fra Lush. Desverre skal den gå ut av produksjon.

Mocca så jeg ikke dør av nikotin-mangel på toget, og så jeg slipper å se ut som en ape.


Tok en tur innom byen i dag, etter at jeg og Andrea hadde vært på Høybråten Kirke og gjort siste innspurt når det kommer til filmprosjektet på skolen. Vi fikk filmet det vi skulle, og litt ekstra. Tok en del bilder av høsten siden det var så fint vær. Gleder meg til skolen i morgen, når vi skal sette sammen alt. I tillegg fikk vi tilatelse av Machine Birds til å bruke sangen dems, så dette er jo bare perfekt. Ble kjempe glad når jeg så hva de svarte. 

Som mange sikkert vet, starter høstferien i morgen. Min måte å starte den på er ved å sove noen timer etter skolen, så sitte på tog i over 15timer, og jeg gleder meg skikkelig. Bare synd jeg ikke har fått kjøpt meg nytt kamera enda, da kunne jeg tatt masse fine bilder og filmet ut av vinduet. Men jeg har kjøpt meg en bok jeg har hatt lyst til å lese lenge, så jeg kommer nok ikke til å kjede meg. I tillegg skal jeg ha med pcn så jeg kan se på filmer og serier, og jeg har jo ipoden min. Skal bli koselig å komme seg nordover igjen. Kjenner at jeg lengter noe veldig, spesielt etter å se mamma. Hun kommer å plukker meg opp på Mo i Rana, så kjører vi hjem. Kan ikke vente!

Hva skal du gjøre i høstferien?

This world will never be what I expectedNotat 24. September 2011
Det er ikke noe mer jeg vil føle, høre eller se. Jeg vil vende ryggen til livet, slik det har gjort mot meg. Jeg vil ikke tenke mer, vil ikke leve mer. Mamma har reist i fra meg, Chris vil ikke ha meg. Tele2 vil ha penger jeg ikke har, og det samme er det med Lindorff og resten av gjengen. Jeg har ikke tålmodigheten Lånekassen vil ha av meg, det er penger det er snakk om. Jeg vil bare glemme alt, vende ryggen til verden. Så jeg gjør det. Jeg legger meg ned i mørket. Jeg orker ikke mer. 

Jeg kom meg på skolen i dag, men er glad jeg droppet gymmen. Er helt utslitt og skal straks ta kvelden. Orker ikke tanken på å rydde rommet eller å få i meg noe skikkelig mat. Er ett ork bare å tenke på å dusje. Jeg har nesten sovet helt siden lørdagskveld. Er ikke mange timene jeg har vært våken, er ikke mange av timene jeg vil være våken. Jeg er så lei av å tenke, når det ikke kommer noe godt ut av det. Liker å sove, eller å gå korte turer. Går som regel til samme sted hver gang, siden jeg vet at jeg aldri møter på en levende sjel der. Jeg er begynt å utfordre livet på en likegyldig måte, med å sitte på toppen av ruiner etter en gammel jernbane-bru, hvor det er en 10 meter ned. Faller jeg ned, blir jeg vel funnet en gang av en eller annen turgåer som hører telefonen min ringe oppe i skogen. 
Er så deilig å komme dit, sitte på toppen. Helt ytterst på kanten. Bare se ut i luften, klarne tankene. Kjenne vinden som blåser i håret, og jeg kan tillate meg selv å tenke at jeg er helt alene i verden. Det er en utrolig deilig følelse. Jeg blir aldri lei av det stedet, kommer til å være yndligsstedet mitt i lang tid fremover. 

Har vært flink jente i dag.


 Jeg har vært på røntgen,  helt alene. Var skummelt å komme seg dit, siden jeg ikke ante hvor jeg skulle. Hadde heldigvis Kaya på øret, som forklare hvor jeg skulle. Og hvordan jeg kom meg tilbake til skolen. Gruet meg noe fryktelig, men det gikk jo helt fint. Holdt bare på å tisse på meg når jeg sto oppå maskina. 

Jeg har lett etter resepten på anti-depressive i flere dager, og har endelig funnet den. Så jeg kom meg på apoteket i sta, så jeg fikk hentet nye. Hadde vært krise om jeg ikke hadde funnet den, har bare en pille igjen. 

Digger å svi av penger på Nordby


Følte meg så rik med lite poser med dyrt innhold

Kjøpe en kartong med mild Lucky, en pk Black Devil og en boks med "eple"snus. + ett tårn til typen. 

Polarbrød må man kjøpe når man er i Sverige. 

Hårfarge til 30kr, skader heller ikke. Så jeg slenger med 4. Spesielt siden jeg ikke betalte for det. 

Fant en drit søt notatbok i A5 på Rusta til 20sek. Angrer på at jeg ikke kjøpte fler. 

Jakke fra New Yorker. Butikken jeg MÅ innom hver gang jeg er der. Før pris: ca 800. Jeg betalte 539sek

Fant også en hals med verdens nydeligste stoff. Var så mykt. Gleder meg til det blir kaldt jeg nå!

JAMAN! DEN FATTIGLUSA HER HAR GHD-RETTETANG!

Den er nyyyydelig. Måtte stå å forhøre meg i butikken om jeg gjorde det riktige valget på Bellbox. Valget sto mellom GHD og Simonsen eller hva det når het. Over 1000kr forskjell. Til slutt ble jeg lei av å tenke på penger, så jeg kjøpte denne nydeligheten. Kan legge ut bedre bilder senere. Objektive mitt suger, og jeg har ikke råd til å kjøpe meg nytt enda. Men.. Jeg stikker i dusjen, og gidder ikke gjøre noen innsats for å få gode bilder. 

Btw.. Betalte 1999 SEK, med andre ord rundt 1600NOK. Har ikke funnet noe billigere, så jeg slo til jeg! :D

For de som ikke vet det.. Jeg har farget håret mørkt. Det begynner faktisk å bli en stund siden. Jeg har bare ikke tatt noen bilder. Skal friske opp fargen litt i morgen, så kommer sikkert noe da. Men skal ikke love noe. 
Nå hopper jeg i dusjen!

Ikea-tur med jentene


Kjøpte veldig forsinket bursdagsgave til typen. Dobbeltdyne og 4 puter.

Måtte jo selvfølgelig ha noe å ha på dette, så da ble det sengesett og ekstra putetrekk.

Kjøpte meg en glasskrokke og duftlys. Jeg elsker eple!

Måtte jo stjele Ikea sin fine måte å oppbevare lys på, så slik ble det.

Denne Orkidèen var grunnen for at vi dro på Ikea. Jeg endte opp med å bruke 470kr, og nesten ingenting til meg selv. Menmen, jeg liker å bruke penger. Er det jeg kan best, eller dårligst. Kommer helt ann på hvordan du ser på det. Jeg mener.. Fra hvilken vinkel. Er vel en dårlig utvane.

Hadde det i alle fall utrolig koselig sammen med Andrea og Kaya. Pappaen til Kaya var kjempe snill og kjørte meg helt hjem til Holmlia. Jeg måtte låne Andrea noen få kroner så hun fikk kjøpt bursdagsgave til typen sin som blir gammel mann i morgen. Jeg er ikke helt sikker på hvor gammel han blir, men det er vel egentlig ikke så nøye.

Men nå skal jeg stikke til Chris for å sove i det deilige sengetøyet jeg har kjøpt.
JEG ER STOLT OVER DAGENS INNKJØP!

Èntrebenk til 200kr funker fett på soverommet det

Èntrebenk funker fett på soverommet, problemet er å montere den sammen.

Spesielt når det er så mye skruer og ting og du klarer virkelig ikke å innse at det er noe system i det hele.

Fikk det til etter noen timer med strev. Måtte jo få litt hjelp for at ting skulle gå fortere, og for å stramme skruer og slike ting. Hadde sikkert gitt opp hele greia, om jeg ikke hadde fått noe hjelp. Mye arbeid for 200kr.

 Bildet av speilet jeg fikk. Veldig dårlig bildekvalitet, men jeg håper dere overlever.

Vi stakk en tur innom lageret til Roger i dag, siden han hadde bruktmarked. Jeg fant dette speilet som jeg fikk siden jeg likte det så godt. Ligner veldig på det andre speilet jeg har som er kjøpt på bohus om jeg ikke husker feil. Men dette er rett og slett gammelt. Jeg elsker det. Man kan se sprekker i lakken, og flere steder mangler det mønster.

Har hatt en ganske grei helg så langt. Er blitt ferdig med èntrebenken og Chris har vært her å kost med meg. Jeg lagde middag til han, jeg er kjempe flink! Haha.. 5 minutters pomfri ftw. Fikk litt lyst på pomfri nå, tror faktisk at jeg skal steke det som er igjen i posen. Også er det rett opp og rydde rommet.

Gjort noen nyttige innkjøp

Har gjort en del ting i dag. Har vært på skolen, som gikk dårlig. Men jeg fikk stipend i dag, så jeg har fått kjøpt/betalt en del viktige ting. Har fått hentet medisinen min, så jeg skal bli happy som resten av verden. Jeg har nesten betalt alle regningene mine, uten om 3 stykker jeg ikke har fått betalt enda siden jeg mangler KID-nummer osv. Jeg gikk ut i regnet for å stikke en liten tur på Ica som ligger ett lite stykke unna. Skulle hente en pakke fra Ellos med noe sengetøy som jeg hadde kjøpt for en billig penge, også handlet jeg litt Findus-produkter siden det var 40% på alt. Følte at jeg gjorde ett kjempe cup. Glemte å kjøpe brus, men det kan jeg gjøre på joker rett oppi veien.

Antidepressive


Jeg var hos legen i går, mamma var så snill å ble med. Kom 10minutter for sent, men det gikk bare bra. Jeg ville få henvisning til psykolog, men legen mente at det var best at jeg prøvde antidepressive først. Jeg er skeptisk.. Jeg er redd jeg kanskje blir frisk på en slik måte at jeg ikke kjenner meg selv igjen. At jeg oppdager den personen som ligger bak all depresjonen. Kanskje jeg er en livsglad person innerst inne. Jeg vil få det bedre, men det ville være noe nytt for meg. Og det vil bli vanskelig å godta endringene hvis de blir så ekstreme. Kanskje jeg bare får ett litt bedre stemningsleie, jeg vet ikke, jeg har aldri gått på antidepressive før. Jeg er i alle fall redd for det som venter meg. Jeg har aldri likt å prøve nye ting, om det så kommer til aktiviteter eller mat. 

Jeg skal tilbake til kontroll om 3 uker, men det er jo ikke som jeg får hentet pillene før jeg får penger. 
I tillegg fikk jeg henvisning til røntgen for å sjekke hva som er galt med hoften min. Det er helt typisk at de ikke finner noe, også er liksom den saken ferdig. At jeg må leve med det resten av livet slik som min overfølsomme mage, som legen ikke kunne gjøre noe med. Jeg viste at han ikke kom til å ta det seriøst. Jeg er 19år, og har hofteproblemer. 

Kjedsomhet fører til skogstur/sopp-safari


Elsker dette stedet. Kalles Ljansviadukten, fra gammelt av, da brua enda sto og toget sa tøff-tøff-tøff-tøff.

Jeg har oppdaget det jeg også.. Jeg kan ikke være 100% normal sånn som jeg ser ut på alle bildene mine. Ganske merkelig det der, spesielt at jeg ikke har på meg briller på dette bildet, for jeg mener å huske at jeg hadde dem på meg. Det har jeg faktisk bevis på. Men jeg gidder ikke legge ut flere bilder av meg selv. Holder med ett!

Jeg røyker fordi det er kult! I tillegg er jeg gammel nok.

Mini-soppen i skoperspektiv. Jeg elsker makromodus, men jeg nekter å legge meg ned på bakken midt i skauen hvor det er så mye kryp at det ikke finnes tall på det. Ekle,ekle småkryp.

Nå må ikke dere tro at jeg er noe jævla soppekspert, for det er jeg på ingen måte. Men hvis jeg ikke tar feil, så er disse greiene her giftige. Jeg mener ikke bare at du får vondt i magen og diarè, men at lever og nyrer kollapser. For etter min mening.. Så ligner dette noe jævlig på en spiss giftslørsopp.

Noen som har prøvd å brenne ned hele skogen.

Det var utrolig mye sopp der, men jeg orket seriøst ikke å ta bilde av ver eneste lille sopp jeg syntes var søt, morsom eller stygg. I tillegg har jeg ikke vett på sopp, og jeg liker ikke sopp. Jeg mener.. Smaken. De er søte, bare noen av dem så klart. Mange er utrolig ekle. Så det kunne ikke falle meg inn å faktisk ta med meg noen av disse hjem, enda jeg er ganske sikker på at jeg så noe som går under katogorien matsopp. Jeg har også lært at man ikke skal spise sopp man ikke er 100% sikker på om er giftig eller ikke. Vi har faktisk en god del sopparter i Norge, som man helst ikke skal spise, der i blant Spiss Fleinsopp. Det er jo selvfølgelig opp til en hver hva de vil putte i seg, men flein er den jeg tror er mest behagelig. I små doser selvfølgelig. Jeg ville heller fått noia, enn å ligge på sykehuset og få nyretransplantasjon. Du kan jo prøve å gjøre begge deler samtidlig, jeg kan filme. Tror faktisk det kunne vært jævlig gøy. For meg altså, ikke for den personen som ligger med nyresvikt og hallusinasjoner.

For de som lurer. Nei, jeg har aldri spist fleinsopp og kommer bare til å gjøre det den dagen jeg sitter på ett gamlehjem og stirrer ut av vinduet i flere timer i strekk. Men så kom jeg på, at jeg har lovt meg selv å ta livet av meg før jeg blir så gammel at jeg trenger hjelp til alt mulig. Så.... Dumt da.

Er helt utslitt

Jeg er kvalm, og føler meg uvel. Er veldig trøtt, vurderer å gå å legge meg å sove noen timer.
Har startet å bruke brillene mine igjen, siden jeg har hatt hodepine så lenge. Men det hjelper ikke stort, nå er det heller gått over til at jeg blir svimmel og kvalm når jeg ikke har dem på meg og jeg oppdager den lille forskjellen. Men det er nok til at jeg vil si at jeg ikke ser en shit uten, føles som øynene mine vil dette ut. Det stikker langt bak i hode. Fikk enda en inkasso-varsel i posten, det stipendet burde komme nå snart. Jeg vil ikke ha regninger som en av bekymringene mine lengre.. Tror det er det som forårsaker hodepinen min.

Vil hjem til mamma, og sove i sengen min der. Men jeg orker rett og slett ikke å hoppe på den dumme bussen igjen. Det er alt for slitsomt når jeg er svimmel. Så jeg legger meg, hodet mitt trenger hvile.

Nå kan vinteren bare komme, det spiller ingen rolle.Det er nøyaktig 41 dager siden jeg hadde mitt forje sammenbrudd, hvis vi ser bort fra mitt raseriutbrudd på skolen for 2 dager siden. Jeg skjønner ikke hva som går av meg. Jeg er begynt å gi opp skolen. Jeg føler jeg har mistet retten til å si noe som  helst, mistet retten til å si hva jeg mener siden jeg har fått trusselen om å bli utvist fra skolen. Det hadde egentlig ikke gjort meg noe, jeg får ikke gjort noe som helst uansett. Jeg føler meg håpløs. Vi skal lage en digital fortelling, og jeg har virkelig ikke anelse om hva jeg skal ha om. Vurderer å gå ut en dag jeg har skikkelig sammenbrudd og filme meg selv når jeg sitter å griner i skogen eller noe. Problemet er bare det at jeg ikke har filmkamera lengre, og fortellingen skal være i hovedsaklig bilder. Jeg ville ikke publisert noe så personlig uansett. Liker å skrive om følelsene mine, men ikke noe mer enn det. 

Jeg ville sove hos kjæresten min i natt, men han skal til Molde i morgen tidlig. Trenger han virkelig når jeg er så nede, men en telefon-samtale hjalp litt. Allikevel gråt jeg mens jeg gikk til mamma. Jeg kunne ikke være hjemme, jeg måtte bort derfra. Og når jeg ikke kunne dra til Chris måtte jeg vende meg mot mamma. Jeg begynner nesten å gråte bare av å tenke på at mamma skal flytte nordover. Skjønner ikke hvordan jeg skal klare å overleve. 

Jeg vil kjøpe meg leilighet, og en katt. 

Pakke fra Rapunzel of Sweden


Kjøpte en remse med hår, og den er lengre enn jeg forventet i det jeg satt å klodde på pakken jeg hadde i hånda. Så nå skal det bli hair extensions på meg igjen, og denne gangen av litt bedre kvalitet enn forje gang.
Fikk med sånn rabatt-kort, og jeg er skikkelig spent på hvor mye det faktisk er på. For det har de jo helt glemt å nevne. Eller kanskje de gjør det av en grunn. Kanskje det bare er 5% avslag? Hvem vet. Men jeg er i alle fall fornøyd med håret så langt. Det er mykt, men ikke for mykt. Det liker jeg. I tillegg sitter du ikke igjen med en håndfull med hår etter å ha dratt hånden igjennom. Sålangt har jeg bare positive meninger om dette håret. Vi får se når jeg får sydd på clipsene og brukt det i noen måneder.

Har du hår fra Rapunzel, og hva synes du om kvaliteten?