oktober 2010

SHOPPING 30102010Jeg har sett etter en hvit strikka cardigan i evigheter, og fant endelig en som jeg ble fornøyd med. I tillegg fant jeg ett kortsett på Bodymap på 50%. De hadde bare ett i min størrelse igjen, så jeg fant ut at det var skjebnen, så jeg kjøpte det selvfølgelig. Er utrolig fornøyd med det, men bilde er egentlig ganske dårlig. Jeg synes det er utrolig vanskelig å ta bilde av seg selv, fordi man ikke ser noen ting.

Jeg har også bestilt litt på nettet. Blant annet hair extensions, tuneller, sigma-brushes, Paul Boutique veske osv, som jeg gleder meg til å vise frem til dere:D

DAY 5: HVILKEN SANG FÅR DU IKKE UT AV HODE

DAY 4: FORTELL OM DITT DRØMMEBRYLLUP.

Drømmebryllup. Hm. Jeg pleier ikke å tenke så mye på slike ting. Men som en hver jente har jeg mine drømmer. Hvitt bryllup, selvfølgelig. Jeg har en viss formening om hvordan brudekjolen min skal se ut. Hvit, stort skjørt. Skulderløs. Korsett og ett nydelig slør. Blondedetaljer, og hele pakka. Det må være om sommeren, og i en stor og nydelig kirke. Jeg er ikke religiøs, men jeg mener at man er ikke skikkelig gift, før presten sier det.
Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å bli gift, jeg tviler faktisk sterkt. Jeg kan nøye meg med tanken på å kanskje være forlovet. Jeg mener det er like sterkt som å være gift, men at man ikke har like mye krav. Jeg vet egentlig ikke. Jeg har ikke en gang kjæreste lengre, jeg har sluttet å tenke på sånne ting.


Viste du at når svanen først har funnet en make, lever de sammen resten av livet?

DAY 3: TA ETT BILDE AV HVOR DU BOR!Det var begynt å mørkne når jeg kom hjem, så jeg fikk desverre ikke tatt noe bilde av hvor jeg bor. I stedet fant jeg ett bilde på google, som jeg stjal. Bussen stopper 30 meter unna huset mitt.

DAY 2: HVA ER I SMINKEPUNGEN DIN?

Dette er egentlig gårsdagens challenge, men siden jeg var dødstrøtt måtte jeg ta den i dag. Jeg glemte av å ta bilder til dagens challenge, så jeg får ta dagens og morgendagens challenge i morgen:D

Dette er da det jeg drasser med meg rundt om kring så og si hver eneste dag. Ikke at det er noe poeng, bruker ikke halvparten av det daglig en gang. Men det får så være. Jeg liker å ha litt å velge mellom når jeg finner ut at jeg skal sminke meg i timen. Noe som skjer støtt og stadig, spesielt i mediefag. Men nå er jeg dødstrøtt og er nødt til å legge meg. Har prøve i mediefag i morgen, men har ikke fått tid til å lese. Er alt for trøtt til å lese nå, så får ta det i morgen, når jeg står opp med feil fot.

SHOPPING!

Jeg har bare brukt 2000kr i dag. Jeg har bare kjøpt ting jeg trenger. Er faktisk utrolig stolt jeg!

DESIGN HELVETEJeg er utrolig trøtt, og klarer iå gjøre noen ting i dag. Nå lyver jeg så det renner. Jeg kom meg på skolen. Hadde gym, og gjorde ferdig to oppgaver i Adobe InDesign. Jeg satt å tenkte over designet mitt i hele dag. At det virkelig er på tide med noe nytt. Vi nærmer oss tross alt en ny årstid, for mange har snøen sikkert allerede falt. Dette er så langt jeg er kommet. Gammel header på plass, men nytt bakgrunnsbilde. Jeg skal redigere header på torsdag, og fikse på designet så alt blir litt bedre. Dette klarer jeg så vidt å leve med. Jaja. Dere får leve med det så lenge, føler ikke at jeg kan få gjort noe særlig uten photoshop. Jeg har ikke en gang paint til min rådighet, lengre.

DAY 1: FORTELL OM DITT BESTE BARNDOMSMINNE.

Jeg har ingen mulighet for å kunne klare å bare velge ett minne, derfor må jeg vel katogorisere det. Så jeg velger jul, siden vi nærmer oss med stormskritt.

Nesten hver jul, så lenge jeg kan huske. Har hele familien vært samlet hos bestemor i Nord-Norge. Det er ofte kranglig, noe som i og for seg ikke er så rart når vi er syv barnebarn samlet på ett sted. Vi har våre tradisjoner når det kommer til julepakke åpningen. Det går alltid etter alder, enten det er oppover eller nedover. Julepakker, er noe av det beste jeg vet. Det å få så mye fint, og se hvordan andre reagerer når de åpner julepakken fra deg. Jeg gleder meg utrolig til snøen daler fra himmelen. Jeg gleder meg til å fange snøfnugg med tunga. Pakke meg inn i store jakker og skjerf. Forhåpentligvis skal jeg bygge en snømann, og en snøhule. Jeg gleder meg.

Jul er noe av det koseligste jeg vet, og det er trist å tenke på at vi ikke samles på samme måte lengre. Familien har vokst med nye mannfolk, unger og hele pakka. Alle har liksom sitt eget, og med ett hus på 5 rom, og en stor kjellerstue, er det bare ikke plass lengre. Så vi får se hvor julen bærer dette året. Jeg gleder meg til jeg får stipend, da skal jeg ut på julegave-shopping. Og jeg skal selvfølgelig kjøpe gave til meg selv. Det gjør jeg hvert år. Enten det er bursdag eller julegave. Nå mangler vi bare snø, penger og 5 uker fremover i tid. Jeg gleder meg også til nyttårsaften. Jeg elsker raketter, selv om jeg er mer eller mindre livredd, uten å tørre å innrømme det.

20 DAYS CHALLANGE

Dag 1: Fortell om ditt beste barndomsminne.
Dag 2: Hva er i sminkepungen din.
Dag 3: Ta bilde av hvor du bor.
Dag 4: Fortell om ditt drømmebryllup
Dag 5: Hvilken sang får du ikke ut av hodet.
Dag 6: Ta bilder gjennom hele dagen din.
Dag 7: Ta bilde av morgensveisen.
Dag 8: Ta bilde av dagens sminke.
Dag 9: Sett sammen en film fra tidligere videoklipp.
Dag 10: Legg ut et barnebilde av deg selv.
Dag 11: Legg ut et bilde du har tatt som du er fornøyd med.
Dag 12: En sang som minner deg om da du var liten.
Dag 13: Et sted du vil reise til.
Dag 14: Noen piercinger og/eller tatoveringer.
Dag 15: Legg ut nærbilder av deler av deg selv som beskriver hvem du er.
Dag 16: Skriv 10 ting som gjør deg glad.
Dag 17: Skriv 10 ting som gjør deg trist.
Dag 18: Noe du gleder deg til.
Dag 19: Bilder som inspirerer deg.
Dag 20: Din favoritt tv-serie.

Jeg starter i dag! Jeg trenger en god start, så jeg kommer meg tilbake i blogghumør.

GOSSIP GIRL

Jeg har sett på Gossip Girl i hele dag. Man blir liksom aldri lei. Jeg kjøpte til og med Topp i dag, bare for å få plakat av Taylor Momsen. Ikke tro at det er av noen annen grunn, jeg har ikke kjøpt bladet siden jeg var 12 eller noe.

Jeg beklager lite blogging, skal bli flinkere fremover. Lover!

NEW SHOES!Jeg var så heldig å få låne penger hos bestemor til nye sko, så nå er jeg super fornøyd. I tillegg fikk jeg smykke av Andrew. Vi stakk til byen etter skolen, for å komme oss i gang med filmprosjektet vi holder på med. Ganske koselig dag, bortsett fra at det var kaldt og vi var sulten. Jeg fikk i alle fall møt Vegard og Henrik, bekjentskap fra Bodø City, som gir ett lite pluss.

Skoene er kjøpt på Dna - 599 NOK, for de som lurer;P

TOMMY & SHOPPING MED ANDREW SØTA<3

Vi har passa en hund i helga. Han heter Tommy, og er bare helt nydelig. Egentlig er jeg ganske redd for hunder, men Tommy er så utrolig snill og lydig, så det var ikke noe problem å komme overrens med han. Jeg lange turer med han hver dag, og han sov til og med på rommet mitt. På 2 dager ble vi bestevenner, og det er trist at han har dratt hjem. Jeg fikk 500kr for å ha gått tur med han, så jeg og Andrew gikk på Tveita Senteret i storefri og shoppa litt. Det ble veske og strømper fra Lindex.

THEY TOLD ME TO FORGET.KREATIVITETSBOKS

Hele poenget med å lage en kreativitetsboks / idè-boks: Mange av  oss har hode fult av fantastiske idèer, uten noen mulighet for å få brukt dem. Det er ikke lurt å bare la idèene ligge å slenge, når det fort kan renne over. Så for all del, få dem ut! Dette er en utrolig mulighet:D

Utfordring 1: Finn en eske eller boks. Er du ikke fornøyd med hvordan den ser ut, kan du dekorere den med forskjellige ting som betyr noe for deg. Alt fra bilder, utklipp, paljetter osv. Det er uendelig med hva du kan bruke til å dekorere esken med. Husk, boksen skal være slik du vil ha den i det øyeblikket du vil ha den. Det er ikke lov til å endre på den senere.

Utfording 2: Klipp opp lapper i mellomstor størrelse, gjerne med papir i forskjellige farger. Skriv deretter ned idèer som du kommer på, brett dem 2 ganger, og legg dem i esken. Du kan legge idèer i esken hele tiden, etter som du kommer på nye ting.

Utfordring 3: Trekk en lapp, og utfør det som står innen den tidsrammen du selv har bestemt. Enten det er 1 dag, 2 dager eller 1 uke. Blir det vanskelig å utføre idèen innen tidsrammen kan du velge å legge tilbake lappen, og trekke en ny.

Ps: Ikke sett for strenge krav til deg selv. Det handler om å presse seg selv, men ikke for mye. Derfor er det viktig å følge reglene du lager, hele veien. Har du skrevet en idè som trenger mer tid enn de andre, kan det være lurt å skrive dette på lappen.
Jeg funnet en mellom ting for meg selv. Innen 3 dager, skal jeg lese idèen, og skape den.