oktober 2012

IKEA innkjøp til leiligheta


Grytekluter, grytevott og forkle. 

Hvite kubbelys

Sett med 3 luktlys. Vet ikke helt hvorfor, men de minner meg om jul. Så gleder meg til og komme hjem og bruke dem :)

2 Kg pepperkakedeig og pepperkakeformer. 

4 sorte hylleknekter. Skal lage to hyller, gleder meg til det prosjektet. 

Måtte kjøpe bein til rammemadrassen min. Mamma hadde klart å kaste dem når hun flyttet nordover. Selvfølgelig kan madrassen stå på gulvet, men det ekke så greit når jeg tydeligvis er hyperallergisk mot støv. Klarte jo å få øyekataar pågrunna allergien. Så jeg har kommet frem til en konklusjon om at det er hardt å leve uten føtter på senga. 

Så om noen dager ligger dette i en eske sammen med mye annet fra tidligere shoppingturer på Ikea. Skal sende det via posten og det kommer nok frem før jeg rekker og komme meg hjem. De lever jo for å levere, det er i hvert fall det de sier :)

Hva synes du om Ikea? 

Shopping i København
(Er skrukkete fordi den har ligget nederst i baggen xD)
Fikk 1500 danske kroner av tanta mi for å ta bryllupsbilder så jeg måtte jo bruke dem :) Fikk kjøpt meg en del nytt. Hadde jo egentlig tenkt å bruke pengene på Topshop og Urban Outfitters siden det er butikker jeg aldri har vært på tidligere og alltid drømt om å shoppe i, men det ble ikke slik. Endte jo selvfølgelig opp på gode gamle HM og New Yorker som er mine yndlingsbutikker. Fikk også noen kule armbånd av tanten min når vi var i Christiania. Var litt skeptisk akkurat der og da, men er faktisk blitt ganske glad i dem allerede. Føler at jeg fikk litt mer ut av pengene enn hva jeg pleier, men jeg prøvde å være litt flink denne gangen. Så jeg skal gi meg selv en stjerne i boka, for dette er store forbedringer :)

SlottsparkenSlik så slottsparken ut for cirka ei uke siden, og nå regner jeg med at det er litt snø sånn der som det er i resten av Oslo. Har alltid hatt lyst til å dra til akkurat denne parken for å ta høstbilder og rakk det heldigvis dette året før snøen datt ned. Veit ikke helt hva jeg synes om denne snøen, har verken sko eller klær for slikt vær. Converse er jo livsfarlig når det er glatt og andre sko har jeg ikke med meg. Blir spennende og se om snøen fortsatt ligger der oppe i nord når jeg returnerer hjemover i slutten av uka. Krysser fingra for snø. For snø er koselig, minner om jul :)

Smakebit på bryllupsbilderHar vært i bryllupsfotograf i København siden torsdag. Har hatt et supert opphold. Hyggelig selskap, god mat og stemningen kunne man ikke klage på. 
Legger ut flere bilder senere når jeg har fått gått igjennom og redigert det som er brukbart. 

Litt nytt i leiligheta

Har fått ny sofa som jeg er utrolig fornøyd. Har i tillegg sydd med gardiner som jeg ble ganske fornøyd med. Er de første gardinene jeg noen sinne har sydd, og det var ikke bare bare og få klipt dem rett av. Ikke viste jeg for lange gardiner pleier å være eller noe. Men det ble bra. Hadde planer om få hvite gardiner før jeg flytta inn. 
Har lyst til å ha alt veldig lyst, så skal satse på å få tak i et hvit gulvteppe med tiden. 

Pallebordet er jeg enda ikke ferdig med. Har hatt besøk av en kompis i 1 uke, så alt er ble satt litt på vent.

Drar til Oslo i morgen, siden jeg skal være fotograf i bryllupet til tanten min i København fra og med torsdag. Gruer meg til selve reisen, men det skal bli gøy å se litt mer enn bare havna (danskebåten) i nabolandet vårt. Vi skal blant annet sjekke ut Fristaden Christiania mens vi er det, skal kjøre limonsin osv. Tror det blir utrolig morsomt og en opplevelse jeg kommer til å huske resten av livet. Gleder meg til å ta masse bilder! Har ikke pc lengre, så vet ikke om jeg får oppdatert bloggen noe særlig mens jeg er der. Men men. 

Hva synes du?

Noen gang vært i København? 

Sopp og frost

New inH&M: 
Yes Caps (herre) - 79 kr
T-skjorte (herre) - 99 kr

RaindropsKiosken i Breivika

Jeg dro en tur til mamma, siden det var så lite og ta seg til uten internett hjemme. Plutselig begynte hun å prate om en eller annen gammel kiosk ikke så langt unna herfra. Vi bestemte oss for å være impulsive og hoppet i bilen. Var litt mer falleferdig enn jeg så for meg, enda mamma sa at den hadde velta over på den ene siden. Var mye rart å ta bilder av der, men umulig å komme seg inn.

Klarte jo selvølgelig å tråkke på en rusten spiker som lå gjemt under noen blader, når jeg satt og gravde inni der, haha. Gjør vondt, men hva skal man liksom gjøre. Har renset såret, så det går nok sikkert over i løpet av noen dager. Hva er det ikke man ofrer for noen bilder. Følte ikke at noen av dem ble no særlig bra uansett, klarte jo nesten ikke stå på den stakkars foten min. Haha. Jaja. 

Håper dere liker dem :)

Prosjekt pallebord


Pusset pallen så man slipper å få flis i fingern. 

Slik så den ut når jeg gikk å la meg i natt etter ett strøk. 

Jeg bruker Lady interiørbeis fra Jotun. Drivved selvfølgelig. 
Trenger nok enda ett strøk, og har jo ikke en gang tatt hele pallen. Må ta på undersiden og i mellom alle plankene. Skal forresten ha 2 paller, har bare ikke fått fraktet den andre hjem enda. Den står fortsatt i uthuset til mamma. Men andre strøket skal jeg få tatt i kveld, så jeg kommer ett skritt nærmere målstreken. Gleder meg til det blir ferdig. 

Stjerneklar himmel og nordlysDet var nordlys i gårkveld, så tenkte jeg skulle forsøke og ta bilder av det. Meste parten av bildene gikk rett i papirkurven, siden de bare var glorete og uklare. Men nå har jeg fått skikkelig motivasjonen tilbake når det gjelder foto. Og jeg må  bare si, at det er virkelig hærlig nå som høstens sterke farger er her. Gleder meg enda mer til vinteren, da blir det nok mer bilder av nordlyset. 


Summer ends, and Autumn comesReal life is a sunset behind a mountain

Horn m/ost og skinke

Tiden gikk så alt for sakte i natt, så jeg bestemte meg for å lage horn fylt med ost og skinke midt på natten. Hadde selvfølgelig ikke oppskrift, noe jeg er helt avhengig av. Så jeg ble helt sjokkert da de smakte bedre enn de noen gang har gjort. Men det hadde sine utfordringer. Jeg manglet en del ting som jeg alltid pleier å bruke. Som melk, bakepapir og kjevle. Så jeg improviserte så godt jeg kunne. 

Mangler motivasjon

Orker aldri blogge lengre. Vet ikke helt hva som er grunnen. Tenker hver eneste dag at jeg skal blogge, men orker bare aldri. Har også mistet helt motivasjonen til å ta bilder. Vurderer å lage ny blogg og bare la denne ligge og støve ned. Vet liksom ikke. Men føler også at det haster. 

Hva synes dere? Lage ny blogg eller ikke?