november 2009

Julen nærmer seg, så jeg har en ønskeliste.

Julen nærmer seg, så jeg har klart å sette sammen en liten ønskeliste etter mye om og men. Jeg kan sitte i timer å skrive lister over alt jeg ønsker meg, som jeg gjerne vil kjøpe. Men når noen spørr er det utrolig vanskelig å komme fram med ett bra nok svar. Så jeg skriver det her.

Ønskeliste
Gavekort: Oslo City, Body Map, Brandos.no, Dragenshule.no, hellokitty.no, bluebanana.cc, manillusion.no
Bøker: De gales hus, Neil Gaiman - The Sandman, Victoria Francès kunstbøker.
Victoria Francès tarotkort
Laura Biagiotti parfyme
Hello Kitty stuff
Gosh crystal lashes
Gosh sminke
Gosh sminkebørster
Manic Panic og Stargazer hårfarge
Korsett
Frisørtime
Piercinger
One Tree Hill season
Ipod Nano 8GB

Voss vann
Vi var på Vindern hos min tante i julemiddag forje lørdag. Plutselig satt kusinen min å drakk av en utrolig fascinerende glassflaske. Voss vann. Med det første jeg så den, tenkte jeg at en slik flaske ville jeg ha. Designet er utrolig glatt og elegant, så jeg synes den er verdt sin pris. Spesielt dyr er den heller ikke, men noe litt høyere enn Imsdal.

img3409

Jeg kommer tilbake, langsomt men kraftig.

Nå har ikke jeg blogget siden 15.oktober, og uansett om jeg ikke har hatt all verdens av lesere og har til nå blogget sjeldent og svakt, beklager jeg for at dere må se hver gang dere kommer inn her, at jeg har spist kebab og shoppa kjoler og cd-plater.

Jeg lover herved å komme med mer dristigere og innholdsrike blogginnlegg, men starter forsiktig, og lar motivasjonen kjøre på auto.

Jeg har forresten fått oppdatert designet mitt, og prøver meg fortsatt frem på diverse koder, gøyale saker og ting som kunne vært kult for bloggen min, så hvis du gidder, kan du gi meg tilbakemelding på hvordan den ser ut for deg, og hva jeg kunne gjort med den for å forbedre den for andre lesere. Jeg er også fullt klar over at designet mitt kræsjer i noen få nettlesere, som gjør det vanskelig for meg å tilrettelegge det beste for alle, for jeg er nemlig ikke noe web-designer eller noe der i nerheten, så ikke hat meg hvis den er ubehagelig eller uhyggelig å lese pga farger osv.

Legger noen bilder til slutt.
Les meg, elsk meg, hat meg, og kommenter hos meg.

Spørsmål: Ville du lest og kommentert hos meg hvis jeg opprettholder mitt løfte?