november 2010

"KOKAIN!" - Var det første som slo ned i tankene mine.


Han kom å spurte om han kunne ta en prat med meg. Spurte om det gikk bra, og jeg satt der å nikket som den jævla dukken jeg er blitt. Han spurte om hvem jeg bodde sammen med. Hvorfor jeg ikke bor sammen med min mor, og om jeg hadde noe kontakt med min far. Jeg holdt tilbake informasjon om det meste, nikket bare.  Noen ganger presset jeg frem ett ja, eller ett nei.

Han begynte å prate om min faglige interesse og innsats. At jeg er som en av og på bryter. Jeg er en av de få, som har ett visuelt blikk, av beste klasse.  Hvis bryteren er på, kan jeg få til det mest utrolige, men er den av.. Er jeg vanskelig å få kontakt med, og jeg gjør ingenting faglig. I tillegg har jeg fått høyt fravær den siste tiden, spesielt den siste uken.. Og jeg kunne ikke gjøre annet enn å beklage.  Han mente jeg hadde en unormal adferd. Så vekslende.

Han spurte om mitt forhold til alkohol, rus ble også nevnt. Jeg bare satt der, kunne ikke si ett ord.  Det er ikke første gang folk tror jeg går på dop.  Jeg begynner derimot å bli lei av det.. Jeg ekke rusa, jeg er psyk.

JULEGAVER & SEX AND THE CITYJeg har vært flink, og pakket julegaver i dag. Er ferdig med halvparten. Som da er 5 av 10. Jeg har noen jeg enda ikke har orket å pakke inn, og noe jeg ikke har fått kjøpt enda. Er iallefall ferdig med det som skal sendes til Bodø, og skal prøve å få det sendt på mandag eller noe i den dur. Det er utrolig trist med gaver som kommer alt for sent frem, så hvorfor ikke bare sende dem tidlig sånn at du veit at de kommer frem i tide. Ingen bekymringer da:PJeg har ikke gjort annet enn å sove siden torsdag. Eller.. Jeg har bedrevet mye av tiden min med å se på Sex And The City. Jeg kjøpte en slik samleboks for en stund tilbake, og har endelig begynt å se på det. Har alltid likt serien, men aldri direkte satt meg ned for å se på det. Nå er jeg kommet til sesong 3, og er delvis avhengig. Herlig er det iallefall. Å bare kunne sperre seg selv inne på rommet, uten at noen maser om å finne på noe. Jeg elsker å slappe av, og er det noe jeg elsker mest av alt.. Så er det å sove.

DILLA PÅ LUSH!


For noen dager siden tenkte jeg å se etter noe julegaver og slikt. Så jeg tok turen innom Lush. Jeg var ute etter noe til meg selv, og julegaver. Jeg brukte rundt 700kr, og er ganske fornøyd med kjøpene mine. Virker ikke som noe av det kommer til å bli julegave, siden jeg er alt for egoistist, og vil beholde absolutt alt for meg selv. I tillegg har Lush funnet ut at de skal ta yndlingssåpen min ut av produksjon. Jeg ble fortvilet, og kjøpte nesten 200gram. Det er rundt 2 uker siden jeg var å kjøpte 100gram, av akkurat samme såpe. Jeg bare.. Jeg er redd jeg ikke kommer til å bli like glad i en såpe igjen. Så jeg får vel bare klare meg med 300gram, så lenge det rekker. Jeg gruer meg til jeg er tom, og den ikke selges lengre.

ADOBE ILLUSTRATORVi har nettopp startet med Adobe Illustrator. Vanskeligste programmet så langt. InDesign er barnemat, Photoshop er greit. Men Illustrator, nei.. Utrolig vanskelig. Jeg har så langt ikke gjort det jeg skal, men jeg tenker at det egentlig ikke gjør så mye. Man lærer best av å leke seg. Å det er jo akkurat det jeg gjør.

SHOPPING?


Var å kjøpte meg iPod Touch 32GB i går. Har enda ikke fått testa den ut, fordi mac'en min er for gammel. Så jeg tenkte jeg kunne bruke en pc jeg har liggende. Men den var det ikke nett på, og iTunes nekta å fungere uten. Så jeg har bestilt meg pc. HP mini 210 Ocean Blue. Skal hente den etter skolen i morgen, og gleder meg helt sinnsykt. Mac'en har vel bare noen uker igjen regner jeg med. Jeg har nesten ingenting på den, og jeg har ikke vært i nærheten av noe tregere. Ikke får jeg sett på videoer på youtube, ikke får jeg lasta ned noe, ikke får jeg logga inn i nettbanken min.

Jeg har fått en del nye ting den siste tiden. Andrew var med på Clas Ohlson, så jeg fikk kjøpt meg litt oppbevaringsbokser og diverse. I tillegg har jeg kjøpt meg hair extensions. Amy skal sveise, når hun får tid, så det er bare å vente i spenning. I tillegg kjøpte jeg clips til 399, og jeg ble faktisk sjokkert da jeg kjente på håret. Så langt er det topp kvalitet, men vi får se hvor lenge det varer.

Jeg har fått Sigma Complete Brush Kit. Betalte vel litt over 600kr. De er så nydelig, og myke. Er så vidt jeg tørr å røre dem. Har ikke fått brukt dem enda, siden jeg klarte å forsove meg i dag tidlig. Er ikke gøy å løpe ut døra, 5 minutter etter at du har stått opp.

Ja.. Jeg tror det er noe alvorlig galt med designet mitt.

BOKOMSLAGEndelig ferdig med bokomslaget, og har nå brukt 4 timer på å skrive analyse av visittkortet jeg også har laget. Er selvfølgelig ikke ferdig, og det begynner å haste. Rundt en time til vi er ferdig for dagen, og skrivingen går utrolig treigt. Skrivesperre er lite gøy, spesielt når det kommer til skole og må opprettholde en tidsfrist. Fikk 5 på både visittkort og bokomslag. Er ikke fornøyd selv, men en 5'er er jo bra, right?