november 2011

Fotograf: Dimitri Koutsomytis


Dit skal vi! Jeg gleder meg skikkelig!

Jeg elsker tåke!
Horn med ost og skinke


 
Jeg og Marita lagde horn med ost og skinke i går, og det ble jo selvfølgelig spist opp. Spiste den siste til frokost i dag. Så jeg fant ut at jeg like greit kunne lage flere. Ble 16stk fulle av norwegia og jævlig mye skinke. Så man blir sjuuukt mett av disse sakene her. Ble kanskje litt for mye ost. Litt.. Haha.. Nei, i hvertfall så tror jeg ærlig talt at de blir bedre når de blir kalde så osten får stivna. Jeg er kvalm og har spist to stykker. Jaja. Da slipper jeg å kaste bort penger på å kjøpe lunsj i mårra. 

Vogue & Hong Kong

Fikk 2 pakker i posten i dag, ble egentlig litt skuffet. Jeg har altså bestilt en god del på ebay, men det som jeg gleder meg mest til har enda ikke kommet. Det er blant annet en fora hettejakke og en veske. Håper det dumper ned i postkassa om ikke så alt for lenge. Begynner å miste tålmodigheten. 

Kjøpte meg også Vogue når jeg først var nede på senteret. Tror jeg må begynne å abonnere, er så jævlig dyrt å kjøpe det på Narvesen. Menmen, kaffe ble det også.

Bytur

Var med Kaya til byen i går. Fikk endelig tak i =Oslo boka som jeg har hatt lyst på helt siden Kaya hadde den med seg på skolen for noen måneder tilbake. Kan sitte å se på bildene om og om igjen. 

Daim cookies

Chris kom på besøk i dag for å lage daim cookies med meg. Ble ikke så vellykka som jeg hadde håpa på, men det er jo første gang jeg har prøvd å lage noe slik. Blir sikkert lettere neste gang, for det kommer det til å bli. Var utrolig enkelt å lage egentlig. Selv spiser jeg ikke så veldig mye som dette, så bortkasta er det jo egentlig når jeg er den eneste som spiser. Men men, slik er nå det. 

Litt shopping og pakke i posten

Pakke fra EllosMasse klær for 900kr! 

Tommy Hilfiger & Read

Vi dro på Norwegian Outlet ute på Vestby i sta. Kjøpte meg en vest fra Tommy Hilfiger, som jeg har hatt lyst på siden jeg var der sist. Noe som begynner å bli noen måneder tilbake. Litt dyr, men har ikke funnet noe rimligere alternativ. Kostet meg 1273 kr. Så jeg sparte jo over 500kr på å kjøpe den der ute. 

Var innom Read i samma slengen, og tok runden på jakt etter bøker.
Fant jo noe som var litt interessant, billig var det også! Kjøpte en liten kaktus-lignende sak på Spar til 45kr. 

Shopping og champange, sa du?


Vi skulle på en utstilling fra krigen på Grønland, men når vi kom dit ble vi ganske skuffet. Vi var de eneste som var der, og det utstillingen besto av var små bilder på en liten vegg. 

H&M - Genser 199kr

Carlings - Topp 199kr

Bik Bok - Kjole 49kr

Vita - Lee Stafford gavesett 199kr + negletupper m/lakk 99kr

... - Tights m/fleece 99kr & The Body Shop - Powder brush 169kr

Lush: 1 stk Sakura & 2 stk So White

Ja, jeg har fått etterbetalt stipendet mitt som jeg har ventet på i evigheter. Har betalt mamma tilbake for kameraet som hun kjøpte til meg og slikt. Har også fått betalt alle regningene mine. Eneste som gjenstår å betale for nå er flybilletter nordover i jula og pakken min som ligger på postkontoret å venter på meg. 
Glemte å kjøpe champagne, så det får jeg gjøre i morgen!

Men skal hive meg i dusjen nå, er sliten etter noen timer med trasking i byen. Skal straks stikke på Outlet på Vestby, skal se etter en vest fra Tommy Hilfiger som jeg har ønsket meg i noen mnd nå. 

Ikea yesterday

Var på Ikea med Marita i går. Brukte 2111kr. Har fått meg ny garderobe, som jeg er kjempe fornøyd med. Mangler bare noen kleshengere så har jeg plass til alt jeg trenger å ha plass til. Det var det ikke i klesskapet. Nå står det bare å tar plass, så jeg skal få bært det ut når jeg orker. Kjøpte meg dobbel dundyne med varmeskala 4, måtte jo også ha sengetøy. Kan love deg at jeg sov godt i natt mens jeg druknet i dyna mi. 

Du lurer sikkert på hvordan alt dette kunne komme på over 2000kr, men det er faktisk veldig enkelt.
Klesstativ + oppheng og bokser + kleshengere = 1500kr 
Sengetøy + dyne =  600kr

Jeg er i alle fall storfornøyd. Blir drit bra å få ut det jævla skapet! 

Ny mobilDen forje telefonen gikk i veggen på søndag, så det var ikke mye kan kunne se på skjermen. Fikk min nye telefon i posten i dag, er kjempe fornøyd. Litt utvant med en tast for hver bokstav, men jeg blir flinkere og flinkere. Dette er ikke en splitter ny telefon, men jeg har ikke brukt for noe annet. Denne kostet litt over 1000kr, og jeg trenger ikke noe mer. Jeg bruker den til å ringe og sende meldinger, hva mer trenger man?

Straks på tide å gå å legge seg igjen, har vært våken i rundt 5-6 timer i dag og er helt utslitt. Skal prøve å komme meg på skolen i morgen, i alle fall være der noen timer. Vil ha norsk, og få ferdig prosjekt rapporten min. Er vel egentlig bare finpuss igjen, men jeg håper å få 5. Noe som ikke burde være noe problem. 

And who do you think you are, running round leaving scars

Jeg har vært hos legen, er sykemeldt ut uka. Endelig får jeg psykolog.