desember 2010

VIL HA LANGT HÅR IGJEN..


Jeg skal kjøpe meg extensions i 15. Januar. Jeg klarer så vidt å vente. Er så sinnsykt lei av kort hår, enda jeg ikke har hatt det i mindre enn en uke. Nå savner jeg det stygge håret, enda det var så problematisk å holde styr på. Menmen. Kort hår er bra det også, det er litt enklere å style. Problemet er at man nesten ikke kan gjøre en dritt med det.

Jeg har sinnsykt lyst til å farge håret brunt eller noe. Er sinnsykt lei, og føler at jeg trenger en fornadring. Jeg lovte meg selv at når jeg først fikk det lyst, skulle jeg aldri farge det svart igjen. Og svart, vil jeg heller ikke ha. Jeg vil ha mellombrunt hår, men samtidlig er jeg redd det blir så sinnsykt kjedelig at jeg ikke blir å kunne leve med det. Jeg har ikke bleket håret på en stund, så jeg kan jo farge det. Det er ikke snakk om permanent, for det skal jeg holde meg langt unna. Iallefall før jeg kommer frem til noe helt bestemt. Jeg er lei av å skade håret mitt, men enda har jeg ikke funnet en skikkelig god hårkur. Jeg får ikke verdens minste stipend, men likevel orker jeg ikke tanken på å bruke 300 kr på en skikkelig kur. Så hvis du har noe å anbefale, så skrik ut. Helst under 150kr. Jeg pleide å bruke en kur fra Lee Stafford, som var med vitaminer for å stimulere hodebunnen, for å øke hårveksten. Jeg syntes den funket til det meste. Håret mitt har iallefall aldri vært så mykt tidligere.

Spørmål 1: Skal jeg farge håret mellom brunt, eller skal jeg bare fortsette å ha det blondt/hvitt?
Spørsmål 2: Har du en hårkur for slitt hår å anbefale? (helst ikke over 150kr)

JULEGAVENE


Mamma: Hello Kitty Doc Station. Tante Schale: Dermalogica skin skrubb.

Tone og Roger: Skøyter. Tante Tove med fam: MotherPucker lipglosser.

Ex-stefar: 500kr. Tante Gunn og Ina: Sølv-smykke. Bestemor og bestefar: 300kr + fotoalbum(ikke med på bildet)

Jeg synes det suger å bli eldre, ikke har man samme julestemningen. Ikke gleder man seg like mye. Ikke er gavene like interessante som før. Jul må man ha, å vel så det.

Takk til alle som har bidratt med julegaver!

I WOKE UP TWO HOURS AGO..Jeg våknet for rundt 2 timer siden. Jeg sto opp i 13-tiden for å spise, og gikk for å legge meg igjen. Det var så herlig å bare gå å legge seg i mørket på rommet, og kjenne at hjernen setter i gang å fantasere med en gang. Jeg er ikke helt opplagt i kroppen, noe som sier seg selv. Jeg har sovet rundt 18 timer, og jeg kan godt gå å legge meg om 2-3 timer, for å sove til i morgen. Først skal jeg rydde på rommet, se en episode med Gossip Girl. Kanskje noen episoder med One Tree Hill, spise en brødskive, så legge meg.

Jeg gleder meg egentlig ikke til i morgen. Hverken til maten, eller til gavene. Føler meg rett og slett kjempe deprimert, som jeg har gjort hver jul de siste årene. Skal kanskje en liten tur til Tøyen i morgen, for å besøke Andrew. Har enda ikke fått gi henne gave, så jeg håper de har tid. Har ikke så mye annet å ta meg til før kl 17.

Q: Gleder du deg til i morgen?

NEW IRON FIST SHOES

Brandos sendte pakken fra lageret sitt i går, i dag når jeg våknet hadde jeg fått melding fra posten. De.. Er enda penere enn på bildene. Jeg gleder meg sinnsykt til snøen forsvinner, slik at jeg kan gå rundt om kring å være hotere enn hotest!

SLEEP AWAY THE SADNESS OF TODAY.Jeg er fryktelig sliten, og er klar for å finne senga og sove noen timer. Jula står for dør, og lillebror vil bake pepperkaker. Jeg er tilbake der jeg var for 2 år siden.. "Lillevenn, du må være stille, Victoria har vondt i hode.."

Jeg.. aner ikke hva som skjer.

SHOPPING WITH ANDREW WINTER!


DNA 599kr. Jeg har sikla etter dem tidligere, men klarte faktisk å glemme dem. Så tok vi oss turen på Oslo City i dag, for å kjøpe julegaver, og jeg klarte å skrape sammen nok penger til å få kjøpt skoene. Jeg taklet ikke tanken på å dra hjem uten dem. Jeg synes de er så nydelig, og de sitter som støpt:D

Vita 85kr. Jeg har hatt lyst på en nude lebbestift en ganske god stund nå. Siden jeg var å kjøpte meg mascara på Vita i går, nappet jeg også med meg ett Beauty blad i samme slengen. Der ser jeg at blant annet Gosh, har kommet ut med matte lebbestifter. Så jeg slo til, og kjøpte en i dag. Endelig, sier jeg bare.. Endelig!

Jeg har vært å sett på den blåe kjolen på hm ganske lenge. Tror den blir veldig fin på julaften, så jeg kjøpte den, 179kr.  Man får aldri nok av stay-ups så kjøpte to pakker, siden de var så billige, 29kr per stk. LIlla overknee strømper på Cubus til 59kr, og topp fra Carlings til 99kr:D

Jeg har ikke bare shoppet ting til meg selv i dag. Har faktisk kjøpt 2 julegaver til mamma, og en liten til Chris. Jeg hadde store problemer med å faktisk finne noe. + at jeg hadde fryktelig lyst på de skoene, så jeg måtte bare rett og slett prioritere sko fremfor julegaver. Haha. Jeg tror jeg gjør det hvert år. Kjøper ting til meg selv, i stedet for julegaver. Haha. Jeg er egoistisk og kan aldri få nok sko!
Jeg får heller gjøre det godt igjen etter nyttår, men en middag eller noe. Vi får se hva det blir til.
Jeg og Andrew kjøpte faktisk det samme til mødrene våre, bare ikke samme merke. Jeg synes det er litt morsomt:D

FERREERIEE!<3
Ikke lenge igjen til julaften.. Flere enn meg som gleder seg?

NY SENG & JULEGAVE<3


Jeg kjøpte meg seng på Ikea på fredag. Jeg har enda ikke fått sove i den, men den er utrolig god å sitte på iallefall:P Betalte 1800 kr tilsammen. Det er med rammemadrass, overmadrass og bein. 120*200.

Jeg fant ut at jeg trengte undertøy, så vi tok oss en tur på h&m. Chris mente jeg kunne få det i julegave, og jeg sa ikke nei takk til det. Jeg er utrolig fornøyd. Nå  har jeg iallefall undertøy for en stund:D

JULENISSE!

SHOPPING OG H&M-PAKKE


Spaceworld: One Tree Hill season 4 og 5, 199kr for hver boks.

Clas Ohlson: Boks 24kr (til piercingene mine) Notabene: Rosa markørtusj, sort blekkpenn, og blyantpenn og bly, tilsammen 149kr.

Pakke fra hm: Sengesett 249kr, stay-ups 39kr per stk.

Putetrekk 129kr. Det var bare så søtt, at jeg måtte ha det.

I tillegg kjøpte jeg en genser/jakke/greie på b.young i dag til 399. Har forøvrig ikke bilde av den, var usikker på om jeg skulle beholde den tidligere i dag. Men har kommet frem til at jeg skal beholde den. Kjøpte også en poncho fra hm, som jeg har bestemt meg for å sende tilbake.. Ble dratt med til Ski, noe som storsett var ganke koselig, bortsett fra menssmerter og sult.

STRÖMSTAD & NORDBY-SENTERETJeg er rimelig fornøyd med innkjøptet, jeg har ikke brukt en eneste krone av mine egne penger, takket være Lånekassen. Men tilbake til saken. Jeg har kjøpt meg drikke, i tilfelle jeg skal drikke på nyttårsaften, (noe jeg virkelig håpert på). Mamma kjøpte sko til meg, som en del av julegaven min. Også fant jeg sånne karameller, som de solgte på Nille før.. Jeg har ikke sett dem siden jeg  var 10år eller noe, så jeg ble helt overlykkelig da jeg fant det, og kjøpte to store poser. Ble ikke så veldig mye shopping på Nordby-Senteret. Hadde jeg hatt mine egne penger, og ikke en sliten mor hadde jeg sikkert gått litt mer rundt i butikkene. Men jeg valgte å være i det snille laget. Jeg fikk i alle fall kjøpt mye av det jeg ville ha:D

Er det flere som ikke har fått stipend i dag?

SOSIAL ANGST...?Helvete starter i det jeg går inn på bussen, å ser etter ett ledig sete, helst for meg selv. Noe som jeg vil tro er umulig, siden det er tidlig på morgenen. Alle skal på skole og jobb, jævla A4-mennesker.
Jeg gruer meg. Kan kjenner angsten som en knyttneve i magen, enda det er 7 timer til. Jeg klarer å overleve på toget, fordi folk klarer å opprettholde en viss respekt for andre. Du skal ikke stirre på jenta med lyselilla hår og piercinger, som ser ut som hun har lyst til å forsvinne ned i bakken.
På bussen.. Der er det noe annet. Jeg føler meg alltid nedstirret. Sitter alltid å ber stille bønner, håper at ingen jeg kjenner skal komme på. Åh hvorfor det? Jeg aner ikke, det hadde sikkert vært hyggelig med litt kjentskap, så man kunne føle seg litt mer komfertabel.

Jeg viste ikke en gang at jeg hadde sosial angst lengre. Før jeg skulle ta bussen fra mamma. Den jævla 77 bussen, jeg kan ikke fordra den. Og nå må jeg benytte meg av den hver dag..

I CAN'T FEEL ANYTHING ANYMORE!Jeg føler ingenting. Jeg føler ingenting. Jeg føler ingenting. Jeg føler ingenting. Jeg føler ingenting. Jeg føler ingenting. Jeg føler ingenting. Jeg føler ingenting. Jeg føler ingenting.

Jeg føler meg alltid så tom, så fryktelig tom og ensom. Jeg klarer ikke gå på skolen, og jeg har prøver og prosjekter til langt over hode. Jeg har verdens beste venninne, men klarer ikke prate til henne lengre. Jeg har kuttet kontakt med nesten alle rundt meg. Jeg har fått meg type, men holder det stort sett for meg selv. Jeg vet ikke hva jeg vil lengre, og jeg vet ikke hva jeg driver med. Humøret mitt er så vekslende, samtidlig som jeg ikke føler noenting. I det ene øyeblikket er alt helt okey, i det neste er alt galt. Jeg er blakk, men driver fortsatt å bestiller ting på nettet. Jeg vet det ikke er smart.. Men jeg klarer ikke.

Mamma trenger meg hjemme. Jeg har flyttet hjem for en ukes tid.. Så er det jul. Det vil si mer tid hjemme. Mer tid i galehuset. Jeg kan kjenne det allerede.. Hver eneste høye lyd fester seg. Jeg har vært her i bare noen timer, og er sliten. Jeg var sliten før jeg kom hit.. Jeg var sliten før jeg tenkte tanken. Jeg har vært sliten veldig lenge nå. Jeg har vært sliten i over 6 mnd. Jeg har vært sliten siden det hele startet. Og jeg føler meg fortsatt like død. Nei, jeg er ikke død.. Jeg vil legge meg ned å dø. Forsvinne fra verden, kutte all kontakt. Bare.. Forsvinne.

Jeg føler at det går i feil retning, og jeg har null støtteverk rundt meg. Magefølelsen sier at jeg ikke kommer til å bestå i alle fag til jul, det vil si null stipend.. Som vil si null skole. Tilbake der jeg startet. Utbrent.. Uten noe støtteverk. Klarer jeg ikke dette året, er jeg redd jeg blir å gi opp. I 3 år har jeg forsøkt å fullføre skolen, uten hell. Jeg har ikke holdt ut ett eneste år på skolebenken.

Tenk om jeg dropper ut..... Hva skjer da?

TATTOO & NEW HAIR