desember 2011

Lonely rivers flow to the sea

Litt maling gjør susenI går kveld startet jeg å male veggene på rommet mitt hos mamma. Det er første gang jeg har malt vegger, så jeg er ganske imponert over meg selv. Klarte å komme borti listen i taket opp til flere steder, men det er en vannbasert maling så det er bare å finne en klut og skrubbe så går det bort. Jeg var ikke ferdig før rundt 2-3 i natt, ble utrolig sliten. Er ganske tungt å male helt oppe ved taket, men jeg har utrolig nok ikke vondt noe steder i dag. 

Jeg har lyst til å male sengen hvit eller sort, men jeg tror det får vente. Er egentlig ikke så nøye uansett når jeg nesten aldri er her. Jeg mener.. Dette er jo første gang, mamma kjøpte jo tross alt huset for rundt 2 mnd siden. 

SIGMA 18-200MM & JULESHOPPING

Hadde engelsk tentamen i dag som gikk helt ræva, så jeg dro tidlig til byen for å løpe rundt til beina begynte å gjøre vondt. Var fast bestemt på å finne denne imiterte skinn-shortsen fra Carlings, og jeg fant endelig den siste som var å finne i Torvgata i riktig størrelse.
Har endelig fått gjort meg ferdig med gaven til mamma, og har så smått startet på Chris sin. Har fått fikset meg litt sminke og annen kosmetikk siden det snart er jul. Ikke nok med det.. Jeg har endelig kjøpt meg nytt objektiv. Er skikkelig gøy, gleder meg til å teste det skikkelig ut. Er glad for mamma sa ja til at det kunne være julegaven min. 

DRAGON TATTOO

Har vært på shopping idag. Ble litt mer enn planlagt (som alltid). Fikk i hvert fall kjøpt julegave til mamma som faktisk var grunnen for at jeg dro til byen. Skulle også kjøpe meg nytt objektiv til kameraet, men klarte aldri å bestemme meg for Sigma eller Tamaron. Det plager meg også at det er forskjell på pris på nett og i butikk. Mamma har sagt ja til å gi meg penger til objektiv i julegave, så da sparer jeg litt penger der også. 

Kjøpte meg jakke fra Dragon Tattoo kolleksjonen fra HM. Kostet 399kr. Skulle egentlig kjøpe et skjørt men fant det ikke i den størrelsen jeg trengte. Har veldig lyst på kåpen som er derfra, den er absolutt nydelig og jeg trenger egentlig en jakke som er litt varmere enn de jeg har nå. men igjen så vet jeg ikke. Tenkte jeg skulle bestille den på nett.. Men der var det jo utsolgt, så tror kanskje jeg skal dra en tur til byen i morgen for å se litt ekstra på den, også for å lete etter det skjørtet som jeg har så fryktelig lyst på. Første gang jeg har funnet et skjørt som sitter så utrolig bra. 

De har forresten lagertømming på Carlings i Storgata for de som er ute ettere å spare sjuuukt med penger. Betalte 250kr totalt for alt det jeg kjøpte der, og kom ut med klær til en verdi av 1200kr. Er kjempe fornøyd.

Jul i Oslo

Fotooppgave: Jul i oslo til terminprøven.  

Endelig snø

Hadde terminprøve i foto i dag, så ble tidlig ferdig. Oppgaven var å lage en plakat for en fotoutstilling, så det tok ikke akkurat lang tid enda InDesign absolutt ikke ville samarbeide og krasjet hele tiden. Men jeg ble ferdig og sånn passe fornøyd. Følte egentlig ikke at jeg kunne fått til noe bedre resultat uansett. 

Skal reise til mamma til jul, og jeg gleder meg noe sjukt. Tenkte jeg skulle begynne å småpakke litt i sta, men jeg fant ikke noen av baggene mine så det var jo bare å gi opp for nå. Kanskje bare like greit. 

Paranoia


Jeg vet ikke om jeg er redd for mørket eller om det er for det ukjente. Det har vært så mye lyder i det siste, og jeg blir bare mer og mer skvetten. Skygger er begynt å oppstå, så jeg får hjertet i halsen. Jeg hater å være hjemme alene.. Jeg virkelig hater det. Chris har vært så snill å tilbringt de siste nettene med meg, men det har vært flere hendelser hvor jeg har våknet av lyder som jeg er sikker på at kommer i fra 1.etasje, og ligger der klar til å vekke han og vese at det er noen nede. Det er selvfølgelig ingen nede, hvorfor skulle det være det? Døra er jo låst, kjettingen er på. Alle vinduene er lukket. Jeg klarer fortsatt ikke slappe av, og jeg får en følelse av at jeg hele tiden er på vakt, at folk er ute etter å skade meg. 

Onsdagens hendelse: Jeg og Kaya tok t-banen til byen. På Tøyen kommer det to utleninger inn, den ene har kopp, den andre har ingenting. De snakker utrolig lite sammen, og mannen uten kopp blir stående ikke langt fra oss. Mens mannen med kopp går lengre frem i vognen. Det er en som velger å gi penger, men de vil ha mer. Jeg legger merke til at en annen begynner å trykke intenst på knappen for å få døra opp så snart vi kommer til Grønland. Mannen forsvinner ut, og de to mystiske mennene blir. De snakker ikke mye, bare 1-2 ord og det meste går egentlig via kroppsspråk. Jeg var klar for at en av dem kom til å trekke opp en pistol for så å skyte vilt rundt seg. Det som var så utrolig med hele greia, var at Kaya tenkte akkurat det samme. 

Dagens hendelse: En ung mann kommer å ringer på døra og utgir seg for å være fra fjordkraft. Ble nå stående å snakke en stund, til det endte med at han fikk nummeret mitt, fordi menneskene her i huset er bortreist til mandag. jepp... helt til mandag. Han går etter å ha oppholdt meg i 10 minutter. 1 time senere får jeg melding, nettopp fra han. Om at jeg er pen og utrolig søt, og at han håper å se meg igjen.

Jeg har allerede nok noia som det er! Kommer ikke til å tørre å åpne den døra noen sinne så lenge vedkommende ikke har gitt beskjed på forhånd. Chris kommer desverre ikke før i natt, siden han skal ut på byen. Så det betyr at jeg må sitte her i hoppe i taket hver gang jeg hører en liten lyd. Det kommer til å bli noen lange timer.. Så jeg går heller å legger meg. 

Julegaver & makeup

Trengte noe ny sminke øyenskygge til jula, og fant Maybelline på tilbud på Lindex til 22.50 per stk. Så jeg kjøpte 3. 
Og negler jeg har hatt lyst til å prøve lenge havna også i handleposen sammen med blondering fra Schwarzkopf. Skal vente med å bleke det, er nødt til å pleie håret så mye som mulig før jeg ødelegger det enda mer. 

Har også kjøpt julegave til lillebrødrene mine, og jeg håper de blir utrolig fornøyd. Jeg kjøper det egentlig fordi jeg har lyst til å prøve det selv, men føler at jeg er for stor. Små barn, store gleder. Store barn, enda større gleder. 

Her kommer vinteren

Dro en liten tur til byen i går, og fant endelig lue. Har vært innom titusen butikker, og endelig fant jeg en jeg liker på herreavdelingen på hm. Har også farget håret underhåret svart nå. eneste som gjenstår er litt mer bleking og silver-shampoo. Bleking må jeg nesten vente med, siden håret mitt er totalt ødelagt. 

Ny veske

Bestilte en del ting fra ebay for en stund tilbake, blant annet denne vesken. Er skikkelig fornøyd med den, tror ikke jeg har hatt en mer praktisk veske noen sinne. Det er to rom i den, og mange lommer. Digger den!