desember 2012

Frost
Kjøkkenveggene har fått ny farge


Før 

Etter

Jeg synes det var litt gammeldags. Det var vanlig å ha blått kjøkken når jeg var liten, noe alt tyder på at veggene aldri har blitt malt siden denne leiligheten ble bygd. Siden kjøkkenet er ganske lite, synes jeg det ble fint med en litt varmere farge.

Er veldig fornøyd med resultatet, hvis vi ser bort fra taklistene. Hahaha. Jeg hadde ikke teip og klarte å få litt maling på den. Forsøkte å vaske det bort (er vannbasert maling) men det gjorde lite nytte. Så jeg gadd ikke å bry meg siden jeg er nødt til å male taklistene på nytt uansett. Kanskje jeg skulle malt taket i samme slengen?
Gjør meg egentlig ingenting at listene er helt flekkete. Jeg pleier å stirre i veggen, ikke i taket. 

Malingen som er brukt er fra Jula i fargen Cappucino =)

Hva synes du?

Natur i stuaHermetikkbokser og veggquoteHar lenge hatt lyst til å bytte ut koppene som jeg har sminkebørstene mine i og fant ut at hermetikkbokser er fine å se på så jeg kjøpte 3 stykker. Har hermetikkbokser med mais i skapet, men de er ikke i den størrelsen som jeg er ute etter. Kjøpte 2 store og 1 litt lavere. Bruker to av dem til sminkekostene, pinsetter og øyenbrynskniver, og den siste til penner og diverse. Siden jeg ikke fikk sove noe i natt måtte jeg ha noe å bedrive tiden med. Så jeg... klipte ut bokstaver. Blir sikkert bare hengende der i noen dager før jeg tar det ned. Ser litt rotete ut, med tanke på at det er generelt rotete på stua fra før av. Pallebordet flyter over av skrivebøker og annet tull. Jeg er så trøtt at jeg ikke en gang orker tanken på å rydde. Synes jeg ryddet nok i går!
Holder på å sovne og har store problemer med å holde øynene åpne, vurderer å legge meg for å sove i 1-2 timer men det er det jo bare å glemme. Kommer aldri i livet til å klare å stå opp etter noen få timer. Kjenner jeg meg selv rett våkner jeg en gang i kveld. 

Ryggsmerter

Jeg gikk en middels lang tur i dag siden det var så fint vær. Godt humør med kameraet i ryggsekken til illebroren min på ryggen. Jeg skulle til fjæra for å plukke stein og lete etter etter skatter som havet hadde skylt i land. En manns søppel er en annen manns skatt. Bestemte meg for å gå over berget i stedet for langs krusveien. Jeg synes det er så godt å gå i ulendt terreng, men jeg begynte raskt å kjenne de velkjente smertene begynne å stråle oppover brystryggen. Jeg bestemte meg likevel for å fullføre turen og det ble ikke noe særlig bedre når jeg fikk 3-4 kg med stein i ryggsekken i tillegg. Det var ikke annet å gjøre enn å bite tenna sammen og komme seg hjem. 

Etter å ha kommet hjem og fått satt meg ned begynte smertene å avta så smått. Til slutt var dem helt borte, eneste som var igjen var en svak stivhet mellom skulderbladene. Vi dro på besøk til naboen, butikken for å handle mat, til en barndomsvenninne for å klikke håret til lillebroren min. Å med en gang vi kom hjem igjen startet det. Smertene er verre enn tidligere på dagen, og det stråler i alle retninger. Nummenheten har så vidt begynt å melde seg i venstre arm. Siden tatoveringen på ryggen ikke er ferdig grodd enda tørr jeg ikke legge meg på spikermatta/helsematta som jeg pleier å bruke når det blir smertene blir utholdelige. 

Før pleide jeg å gå lange turer, har alltid vært så glad i natur. Men nå føler jeg meg rett og slett litt handicapet. Jeg meldte fra til legen i sommer, som sendte meg til røntgen i Bodø. Jeg har ikke hørt noe så jeg antar at bildene var fine. Men det har vært slik i snart 2 år, det må da være noe de kan sette fingeren på. Om det så ikke går ann å fikse det, så er det i hvert fall greit og vite hva som er galt. Jeg er 20år, jeg er for ung for å være plaget med så sterke ryggsmerter at jeg rett og slett er nødt til å gå å legge meg fordi ryggen ikke vil holde meg oppe. 

Skal forsøke å ringe til legen i morgen. For de kan ikke forvente at jeg skal knaske smertestillende for ryggsmertene også. Fortsetter det slik med ryggsmerter, migrene, menssmerter og tannverk kommer jeg til å ha leversvikt før jeg fyller 25 med mitt forbruk av paracet. 

Varm desemberdagGikk meg en tur til fjæra i dag for å plukke steiner som jeg skal ha i en potte på stua med treet mitt i. Var ganske grei temperatur ute, så jeg tok med kamera og fikk tatt en del bilder. Har ikke vært så fornøyd med bildene mine på lengre, så er egentlig ganske deilig. Og kjenne at jeg fortsatt har øyne for slike ting. 

 Liker du å ta bilder?

Tattoo day 5Jeg er en person som digger å klø meg på ryggen til en hver tid. Og nå som denne har begynt å flasse og klø er det virkelig ikke lett å holde fingra av fatet. Siden jeg ikke ser tatoveringen uansett hvor mye jeg bøyer og vender på meg så er det vanskelig å klø uten speil. Så jeg har tilbrakt mye av dagen på badet, for å kunne klø overalt rundt greia. Hardt liv..

Er utrolig fornøyd med tatoveringen så langt. Den er akkurat passe. Ikke for myk og ikke for hard. 

Hva synes du?

Innkjøp fra Oslo


IKEA og Ellos

Outland

IKEA

Nille, Ikea, Åhlens, Ellos

IKEA

HM

Ellos

Ellos

Brukte utrolig mye penger i Oslo. Det gikk 2200 kr til tatovering og rundt 4000 kr på stuff til leiligheta.

Ikke nok med at jeg hadde fylt halve bilen til mamma med ting jeg hadde kjøpt i Oslo, hadde det kommet 4-5 pakker fra Ellos til meg som også måtte være med hjem. Har ikke pakket opp riktig alt enda, siden jeg ikke har noe sted å ha det enda. Skal snikre medie/skrivebord med hyller i januar, så da skal dere få se litt mer av hva jeg har kjøpt og hvordan det begynner å se ut i leiligheten. Brukte 1600kr på IKEA, gleder meg til å få alt på plass. 

Ut på turBestemte meg for å gå en liten tur når jeg våknet, men den ble ikke like langt som jeg hadde sett for meg. Syntes først ikke det var så veldig kaldt, men etter omtrent 5 minutter begynte kulden å plage meg. 
Men oppdrag fullført. Jeg kom meg ut på tur og fikk tatt noen simple bilder!

Nå tenkte jeg at jeg skulle sette i gang og rydde her inne, for det ser rett og slett ikke ut. Kom hjem i går og alt ligger overalt på gulvet.

Hva skal du gjøre i dag? 

NEW INKVar i byen i dag og fikk litt mer blekk på kroppen. Er noe av det mest smertefulle jeg har vært med på, men jeg overlevde. Er ferdig med første session og er utrolig fornøyd. Glad for at jeg ikke valgte å ha den enda større for da tror jeg nok at jeg hadde svimt av. Begynte og riste veldig på slutten pågrunna smertene. Gleder meg til hevelsen går ned så rødheten forsvinner. Blir spennende og se. Tenker jeg skal legge ut bilder om noen dager så dere får se litt bedre uten plast og teip. 

Hva synes du? 
Har du noen tattoveringer? 

Gamlebyen Skatepark