Something New

EBAY HEAVEN


Basketball jersey fra en vintage selger i UK. 


Har fått dilla på gull, kanskje en smule seinere enn resten av verden som er blitt tatt med gullstorm. 


Camouflage collegejakke med lærarmer. Kvaliteten på denne var jeg virkelig spent på og ble positivt overrasket. Tror denne kommer på 2.plass av mine kjøp på ebay. Basketball skjorta over tar foreløpig 1.plass. 


Jeg har hatt dilla på nagler siden jeg først begynte å like emostilen når jeg var 13år. Men nagler er faen meg dyrt her i landet, så takket være Ebay kan jeg endelig sette nagler på ALT jeg har lyst til å fikse litt på. 

Har fått masse pakker i posten i det siste fra land i det fjerne. Er skikkelig fornøyd med mye av det jeg har kjøpt denne gangen. Jeg har blitt flinkere til å sjekke mål på klær, sjekke feedback osv før jeg kjøper noe nytt. Er jeg usikker på kvaliteten så dropper jeg bare hele greia. Har brent meg et par ganger tidligere, spesielt på klær så der har jeg lært å være veldig nøye. Er så kjipt når du kjøper noe som ikke passer eller som rett og slett ikke er det du var ute etter. 
Tror jeg bestilte rundt 30 pakker, sitter enda spent å venter på resten. Armbånd, sneakers, skulderveske osv. Legger sikkert ut et nytt innlegg når resten har kommet. 

Så langt har jeg fått det dere ser på disse bildene + peroxide 40vol, hårkliper, extension-clips, ipad mini cover, lue, øredobber. Lista bare fortsetter :D 

Nye piercinger til samlinga :DBestilte nye piercinger fra Crazy-factory i forje uke. Er blitt så utrolig glad i stein-plugger og jeg ekke den eneste. Ørene mine klikker helt hvis jeg bruker kirurgisk stål i mer enn 5-6 timer, noe som ender opp med at jeg må gå ned en størrelse hver gang. Jeg har lyst til å prøve med tre for å se hvordan ørene reagerer på det, men så langt har jeg ikke funnet noen jeg liker enda :/

Russeklærne mine har kommet! :)Yess! Da har endelig russebuksa mi kommet. Men jeg har uheldigvis klart å bestille den i en størrelse for stor, og jeg hadde allerede tenkt meg å ha den i en størrelse større. Jeg mener at det ser ganske rart ut om russebuksa di er helt tettsittende, for det ser bare rart ut. Det skal være baggy, det skal være behagelig å gå med. For du skal tross alt gå med denne buksa hele russetida. Og jeg personlig foretrekker å gå med en stor bukse over lengre tid enn en som er tettsittende, tror jeg også de fleste jeg kjenner er helt enig i. 

Jeg er i hvert fall fornøyd med utseendet på buksa. Bortsett fra at den er i XL! Men jeg orker ikke å returnere den fordi det bare blir å koste meg enda mere penger. Og målet mitt har alltid vært å bruke minst mulig på russeklær. Siden jeg bestilte russeklær så seint (i forje uke) så syntes jeg at det var dyrt nok som det var. Så russekort gidder jeg ikke å bry meg noe om. Sånn er det når man ombestemmer seg i siste liten (A)

Skal forresten sy inn buksa siden den er alt for stor. Kjenner at den sklir ned hele tiden og det gidder jeg ikke plages av i russetiden. I tillegg skal jeg feste nagler overalt der jeg vil ha det. Håper det blir bra og jeg gleder meg til å starte med det. Tenkte jeg skulle blogge om det når den tid kommer. Så vi får se :) 

 


Skal du være russ i år?
- Hvilken farge?Pakke fra Nelly (Fanny Lyckman)

Litt før påske bestilte jeg meg en liten pakke fra nelly.com, som kom ramlende ned i postkassen min for noen dager siden.  Alt er fra kolleksjonen til Fanny Lyckman. Hadde egentlig ikke hørt om henne før, men når jeg så kolleksjonen måtte jeg bare ha det. Jeg gleder meg til varmere vær og legger merke til at ting jeg kjøper ikke er tilpasset denne lange vinteren. Men det er egentlig bare like greit, da kan jeg rekke å trene litt mer og forhåpentligvis bli litt mer fit før sommeren. 

GLEDER MEG TIL SOMMER OG SOL!


Har desverre ingen bilder av klærne på fordi jeg føler meg så utrolig sliten og chubby for tiden. 

 Hva synes du om kolleksjonen til Fanny Lyckman? 

Ny pc :D

Jeg fikk ny pc i dag! Utrolig fornøyd så langt og er super forsiktig med alt jeg gjør sånn som man alltid er når man har fått noe nytt og dyrt leketøy. Det er faktisk touch-skjerm noe som er ganske så nytt for meg. Skjønner egentlig ikke helt meningen, men selvfølgelig er det kult. Skakke kalge. Betalte bare 3600kr for skatten min. Og jeg må bare si at det er den beste pcn jeg har hatt noen sinne. Jeg har alltid kjøpt pc etter pris og utseende. 

Tastaturet er en drøm å skrive på. Minner veldig om Mac egentlig, ikke bare i utseendet men i virkemåte også. Noe som er positivt. Elsker mac-tastaturet. Også er den så tynn, fin, rask og ikke så alt for tung. Liker egentlig ikke win8, men jeg venner meg vel til å bruke det etterhvert :P

Molde Shopping
Grå hettegenser: Cubus Herre StrL 199kr. Sort hettejakke: Carlings strS 249kr

Øredobber: Lindex SALG 29kr

Maske: Ergo, gratis (85kr)
Har sett etter en sånn maske i flere år. Har tenkt til å bruke den til photoshoot en eller annen gang. Jeg synes den er kjempe fin :)

Kjøpte også en bacis sort leggings fra Cubus til 99kr, men følte ikke at det var noe særlig å ta bilde av. 


Dette var det jeg kjøpte i Molde i går. Forsøkte å ikke bruke for mye siden jeg har bestilt meg så mye over nettet.  
Skulle egentlig spare til pc, men ser ikke ut som jeg har så mye å spare lengre x( 

Innkjøp fra Oslo


IKEA og Ellos

Outland

IKEA

Nille, Ikea, Åhlens, Ellos

IKEA

HM

Ellos

Ellos

Brukte utrolig mye penger i Oslo. Det gikk 2200 kr til tatovering og rundt 4000 kr på stuff til leiligheta.

Ikke nok med at jeg hadde fylt halve bilen til mamma med ting jeg hadde kjøpt i Oslo, hadde det kommet 4-5 pakker fra Ellos til meg som også måtte være med hjem. Har ikke pakket opp riktig alt enda, siden jeg ikke har noe sted å ha det enda. Skal snikre medie/skrivebord med hyller i januar, så da skal dere få se litt mer av hva jeg har kjøpt og hvordan det begynner å se ut i leiligheten. Brukte 1600kr på IKEA, gleder meg til å få alt på plass. 

Innkjøp


Har kjøpt meg 4 jul fra Clas Ohlson som jeg skal ha på pallebordet. 

Klarte ikke å dy meg. Måtte bare ha denne boka enda jeg synes den var svin dyr. Mange fine idèer i den. 

Julegavene mine skal pakkes inn i gråpapir med hvitt bånd. 

Fikk kjøpt meg 2 kartonger røyk. Så nå får vi håpe at jeg har nok røyk fremover :)

Siden jeg er avhengig av Red Bull kjøpte jeg ett brett i Sverige og tok med i kofferten :)

Har fått helt dilla på interiør-blader så burde egentlig bare begynne å abonnere på alle sammen. Får aldri nok. 

IKEA innkjøp til leiligheta


Grytekluter, grytevott og forkle. 

Hvite kubbelys

Sett med 3 luktlys. Vet ikke helt hvorfor, men de minner meg om jul. Så gleder meg til og komme hjem og bruke dem :)

2 Kg pepperkakedeig og pepperkakeformer. 

4 sorte hylleknekter. Skal lage to hyller, gleder meg til det prosjektet. 

Måtte kjøpe bein til rammemadrassen min. Mamma hadde klart å kaste dem når hun flyttet nordover. Selvfølgelig kan madrassen stå på gulvet, men det ekke så greit når jeg tydeligvis er hyperallergisk mot støv. Klarte jo å få øyekataar pågrunna allergien. Så jeg har kommet frem til en konklusjon om at det er hardt å leve uten føtter på senga. 

Så om noen dager ligger dette i en eske sammen med mye annet fra tidligere shoppingturer på Ikea. Skal sende det via posten og det kommer nok frem før jeg rekker og komme meg hjem. De lever jo for å levere, det er i hvert fall det de sier :)

Hva synes du om Ikea? 

Shopping i København
(Er skrukkete fordi den har ligget nederst i baggen xD)
Fikk 1500 danske kroner av tanta mi for å ta bryllupsbilder så jeg måtte jo bruke dem :) Fikk kjøpt meg en del nytt. Hadde jo egentlig tenkt å bruke pengene på Topshop og Urban Outfitters siden det er butikker jeg aldri har vært på tidligere og alltid drømt om å shoppe i, men det ble ikke slik. Endte jo selvfølgelig opp på gode gamle HM og New Yorker som er mine yndlingsbutikker. Fikk også noen kule armbånd av tanten min når vi var i Christiania. Var litt skeptisk akkurat der og da, men er faktisk blitt ganske glad i dem allerede. Føler at jeg fikk litt mer ut av pengene enn hva jeg pleier, men jeg prøvde å være litt flink denne gangen. Så jeg skal gi meg selv en stjerne i boka, for dette er store forbedringer :)

New inH&M: 
Yes Caps (herre) - 79 kr
T-skjorte (herre) - 99 kr

Iphone 4S

NaglerFikk 100 spiker i posten i dag. Veit ikke helt hva jeg skal bruke dem til enda. Men det får tiden si. 

Bestemor kommer hjem om rundt 20 minutter fra Bodø. Så da skal jeg løpe å hente noe som hun har kjøpt for meg. Nettopp IPHONE 4S! Gleder meg som en liten unge, skal bli deilig å få seg en litt nyere telefon. Jeg har aldri vært noe særlig opptatt av å ha det nyeste av det nye, men jeg tenker hvorfor ikke. Vurderer å kjøpe meg Macbook Pro en gang i høst, men vi får se.

Er også begynt å bli snakk om en shopping-tur til London, så fremover kommer jeg til å leve "knagert". Jeg har aldri vært noe særlig utenlands, og jeg elsker shopping. London er Europas beste by for shopping, så jeg gleder meg som en liten unge til julaften. Håper da virkelig at jeg får noen å ha med meg som har minst like sterk shoppe-mani som meg! 

Eyes Lips Face CosmeticsFikk pakken jeg hadde bestilt fra ELF i går. Ble skikkelig fornøyd denne gangen, følte at jeg fikk skikkelig mye for pengene. Fikk alt dette for 200 kr, men det koster egentlig 400kr. For en gangs skyld hadde jeg penger når de hadde 50%. Har nesten helt slutta å kjøpe sminke i Norge. Kjøper fortsatt foundation, men det er fordi jeg ikke liker den fra elf. Synes det er greit at alt er så sinnsykt billig, det gjør liksom ikke noe om man ikke blir 100% fornøyd. 

Har du noen gang bestilt sminke fra ELF?

Ebay-shoppingAnti-life clothing & ebayVippe-lim og øyendråper

Falske vipper til nedre og øvre. 

Supreme caps

Anti-life tank top

Fjernutløser

Halloween-maske til fotoprosjekt :)

Innkjøp fra Bodø


Fant et par høye hæler på Din Sko til 299kr. Synes det er utrolig fine og ble bare enda mer fornøyd da jeg så at det var ekte skinn og at de tidligere hadde kostet 599.

Vet ikke helt hvorfor, men fant ut at jeg skulle ta en titt innom barneavdelingen på kapphal og fant denne capsen til 59kr. Synes den var litt kul jeg!

Jeg hadde gledet meg i 2 uker til å være i Bodø denne helgen. Men ting ble ikke akkuart slike jeg trodde det skulle bli. Ting ble på en måte snudd helt opp hode og jeg ante ikke hvordan jeg skulle takle det. Så jeg dro hjem med båten igjen på lørdag. Veit ikke helt hva jeg mener om by-turen enda, men det får så være.

Hva synes du om innkjøpene?

Sweet-cat mascaraI dag var det en mascara til 2 dollar som lå i postkassen. Vet ikke helt hva jeg synes om den enda, men det er vel egentlig ikke så veldig nøye. Er den ikke bra er det ikke noe å gråte over. 12 NOK er en helt grei pris for en dårlig mascara. Så langt er jeg i alle fall fornøyd :)

Mystic VioletPosten min hadde havnet feil, så var å hentet 2 pakker i dag hos en jente i nærheten. Kommer til å få masse pakker fremover. Har bestilt utrolig masse fra ebay og noe klær og sminke fra andre sider. Har fått 4 pakker i dag, så nå mangler vi bare 28 pakker :) Utrolig morsomt å få nye ting i posten hver dag, gleder meg mer til noen ting enn andre. Er sko, klær, smykker, sminke osv. Gleder meg til mandag, da er det sikkert nye overraskelser i posten!

Kan Dee ShopShopping


Pilleboks fra Vitus Apotek

Fat, lys og pyntesteiner fra Nille


Mamma fikk skattepengene i dag så vi kjørte en tur til Ørnes. Fikk kjøpt meg noe små greier, og er egentlig fornøyd med det. For en gangs skyld brukte jeg ikke opp mer enn jeg egentlig burde. Føler meg flink :)

Litt nytt.


Kjole fra H&M 149KR, fikk den av mamma :)BH og truse fra HM 75KR og 50KR


Har aldri giddi å legge ut bilder av det siste jeg kjøpte før jeg dro fra Oslo, som faktisk begynner å bli en stund siden. Jeg savner å bare gå rundt i butikker og finne ting jeg har lyst på. Her er det øde og forlatt. Nærmeste "storby" er Mo i Rana, men jeg foretrekker Bodø. Tenkte jeg skulle ta meg en tur til Bodø når jeg får penger, om jeg ikke bare blir sittende hjemme og bestille meg litt forskjellig på nettet. Føler en trang for å fornye garderoben. Jeg har gått rundt i joggebukse i noen dager nå, og kjenner at jeg begynner å bli rimelig lei. 

Gleder meg også til å få penger så jeg kan bestille meg litt dritt på Ebay. Har laget en ønskeliste som jeg har gått nøye igjennom for å se om jeg virkelig vil ha de forskjellige tingene. Skal kjøpe meg en del klær, sko og kameragreier. Veit ikke når jeg får penger, men vi får se. De kommer vel en eller annen gang. Skal også kjøpe litt greier som jeg skal bruke i photoshooter. Befinner meg jo på det perfekte stedet for å finne locations, men her mangler jeg folk til å stille opp som modell. Jaja. Finner vel på noe. 

Ikea


Fant sett med 4 bokser. Var egentlig bare ute etter den store, men får sikkert brukt for de andre også. Det er skillevegger i den store, så jeg tenkte jeg
kunne bruke den for å sortere sminken min litt bedre.

Før hadde jeg all sminken min i en stor boks fra Søstrene Grene, men jeg sliter mange ganger med å finne noe som helst. 

Ble litt mer oversiktlig. 

Så kjøpte jeg sengetøy fra den nye kolleksjonen til Ikea. Det er blå blomstrete og svart/hvitt stripete. Kan sikkert vise dere hvordan det ser ut når jeg har
giddi å skifte på senga. Ekke bare bare å bytte på dobbeldyne når man er 162 cm høy og dyna er 220 x 240. 

Ny dagbok/minnebokJeg var på Nille i går for å lete etter en skrivebok. Fant en til 39kr, og noen klistremerker som jeg kjøpte så jeg kunne dekorere forsiden og innsiden. 
De hadde veldig dårlig med klistremerker, men tror nok at jeg blir å se etter det en stund fremover. Man kan aldri få nok klistremerker.  

Pakke fra ELF

Crazy factory & kattepusFikk pakke fra crazy factory i dag. Litt morsomt å prøve noe nytt for en gangs skyld. Gleder meg til ELF pakka mi kommer, ikke at jeg helt kan huske hva jeg bestilte. 

Kattepusen til naboen var på besøk i dag. Hun pleier å komme inn hvis døra står åpen. Etter 2 år har jeg endelig klart å ta bilde av den, og det var virkelig på tide. 
Har liksom tenkt på det hver eneste gang hun har kommet for å få kos og kommet inn. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også løpe ned på vinmonopolet for å kjøpe vodka til meg og Noah. Vi skal på klasseparty hos Kaya. Var egenlig ment som middag, men tror nok at det blir mer eller mindre bare drikking :)


16052012Roger kom hjem i går med masse dameklær og ba meg om å se om jeg fant noe jeg likte. Jeg fant faktisk en god del klær jeg likte, så jeg ble veldig
glad. Jeg har funnet ut at gul er en snodig farge som jeg har begynt å like. Tror ikke at gult helt er min greie, men jeg skal forsøke å gi den et forsøk.

Shopping på Grønland


Jeg og mamma har store planer om å starte å sy klær i sommer, så jeg dro til Grønland for å kjøpe stoff sammen med Kaya i dag. 

Kjøpte stoff for over 1000kr. 4 m svart tyll, 4 m hvit tyll, 2 m fake slangeskinn og 5 m svart stretchy bomull.

Fant meg svart bukse på hm til 99 kr som er helt grei og behagelig å ha på.  Var nødt til å slenge med noen sokker når jeg fikk tilbud om gavekort på
50 kr hvis jeg brukte over 100 kr. Jeg trengte sokker uansett. Tror vaskemaskinen spiser dem opp eller noe, for borte blir dem.  

Skal dra på Cubus når jeg får tid og levere tilbake det jeg kjøpte i går. Feil kjøp er egentlig noe jeg har vært flink til å styre unna i det siste, men å bruke
199 kr på en bukse som jeg ikke er sikker på om jeg liker synes jeg bare er tull. Og beltet som "fulgte" med har jeg overhode ikke brukt for, og kommer aldri til å bruke det heller. Synes det er litt dårlig gjort at de skal ta betalt for et belte som er på over halvparten av buksene. Salgtriks du liksom. 
 
Har du kjøpt noe fint/nyttig i det siste? 

Nye innkjøpVi tok turen innom Tveita senteret etter skolen. Jeg fant 2 gensere og en topp på bik bok. Fant ut at det kanskje er bra med noe annet enn svart og grått. 
Kjøpte en bukse og en hvit t-skjorte på Cubus, men tror jeg skal levere det tilbake. Vet ikke helt om jeg likte det, men vi får se om jeg finner noe annet. 

Skal jobbe som servitør på lørdag i en komfirmasjon :)

Gekås Ullared - innkjøp


Masse hårgreier og dritt. Curious 119SEK og Midnight Fantasy 139 SEK

200 og ett eller annet

Lommebøker 69SEK per stk. Måtte bare ha begge fargene. 

Ring 39SEK

Nagelbelte 89SEK

Kartong Lucky Strike click 430 SEK

Veske 159SEK, Skrittteller 9SEK og drikkeflaske 14SEK

Skinnbukse 199SEK. Er desverre litt for liten. 

Sportsbh 49SEK

Stripete topp 99SEK (den er faktisk gjennomsiktig)

Tights slangeskinn 19SEK

Joda.. Jeg har kjøpt meg jævlig mye nytt! Umulig å huske prisen på alt, men joda. Jeg er strålende fornøyd. Fant veeeeldig mye annet jeg hadde lyst
på også, men hadde bare rett og slett ikke råd. Det er ikke meningen at man skal kjøpe alt man har lyst på uansett. 

Jeg fikk kjøpt alt dette for under 2000kr. Og det er faen ikke dårlig!

Har du noen gang vært på Gekås Ullared? 

Levi's & roser


Fikk en gammel Levi's-vest av tanta mi siden jeg har vært på leting etter en med litt lengde lenge.
Hadde den på meg i dag, og er utrolig fornøyd med den. Den er skikkelig god å ha på,
så kommer noktil å bruke den en god del fremover. 
 
Forsinket bursdagsgave fra Kaya. Jeg valgte dem selv. Utrolig pene. Har aldri sett roser med en så fin farge før!

Ikea

Var på Ikea i dag med Marita. Kjøpte inn en del ting som jeg kommer til å trenge når jeg flytter ut. Kjøpte kjøkkenredskaper, servise, bestikk, glass, stekepanne, kasseroller osv. Ble litt under 700kr for alt :) 

Tror jeg holder på å få ett migrene-anfall igjen, hode dunker. Det eneste som mangler er kvalmen, som sikkert blir å melde seg om en kort stund. Så jeg skal benytte anledningen til å gå bort til tanten min og hente en gammel olavest jeg skal få av henne. Skal legge meg når jeg kommer hjem i nyvaska sengetøy. 

Hair Extensions


Bobbys er stedet hvis du skal ha tak i løshår.

Siden jeg skal få håret lysere kjøpte jeg avfarging og en brunfarge. 

Jeg har funnet noen som kan sy inn extensions på meg, så jeg dro til byen for å kjøpe hår på Bobbys. De hadde jo salg på utgående varer, så jeg fikk over 300kr i rabatt. Strålende fornøyd med det. I tillegg er dem jo så behjelpelige! Skal du noen gang kjøpe extensions og bor i Oslo, burde du absolutt ta titten. De kan hjelpe deg med fargevalg og de har utrolig stort utvalg uansett hva du er ute etter. 

Var på Linderud Senteret med mamma i går. På Enklere Liv fant jeg Tangle Teezer til 149kr. Men hvis man kastet en terning kunne man få opp til 60kr i rabatt. Jeg kastet terningen og fikk selvfølgelig 5, så da ble det 50kr rabatt. Utrolig morsomt, siden mamma bare fikk 3:)

Loppemarked og migrene-anfall


Var på loppemarked med Kaya i går på Oppsal skole. Var egentlig ikke på utkikk etter bøker, men endte opp med disse 5. Er klar for å starte å lese bøker igjen etter som jeg har hatt en ganske lang pause. 
Fikk utrolig vondt i hode i går, og det ville absolutt ikke gi seg. Kastet opp og klarte nesten ikke å bevege hode siden jeg var så stiv i nakken. Sov i alle fall tungt i natt, og var så vidt jeg kom meg på muntlig prøveeksamen i dag. Fikk forresten en 2'er og er utrolig nok strålende fornøyd med det. Jeg hadde ikke gjort noe særlig innsats, så følte ikke at jeg fortjente noe mer enn det. 
Dette er verdens beste salat, spesielt hvis du hiver i litt kald kylling og kald pasta. 

Salg på Glitter


Var innom Vita for å kjøpe meg nytt pudder, og endte opp med litt mer enn planlagt. Øyenskyggen er nyydelig.

Smykker for 25kr per stk.

Øredobber 10kr

De hadde sløyfer til 10kr, så jeg kjøpte to stk. Kjøpte totalt 5 sløyfer, siden jeg har fått dilla på å sette opp håret. 

Brukte totalt 215 kr på Glitter. Er utrolig fornøyd med dagens innkjøp :D

Kjøpte meg sko i går på Grønland Bazar til 499kr. Men har ikke fått tatt bilde av dem enda. Men de er utrolig fine, og jeg viste at jeg måtte ha dem med en gang jeg så dem. 
Skal på kino i dag med kjæresten min for å se på film. Husker ikke helt hva den heter akkurat nå, men det er noe med Titans. 

Skal tattovere meg i neste uke!

Nytt innkjøp


5pk armbånd 30kr 

Big bit termokopp 20kr og got2be-hårspray 49kr

Hårbørste 10kr og skrubbhanske 10kr fra Tiger :D

Var en liten tur i byen i dag sammen med Kaya. Vi dro rett etter skolen siden hun skulle på kino med typen. Føler at jeg fikk en del ting for en liten penge. Jeg digger Tiger, er så sinnsykt billig. Glad de er kommet til Norge. 

Fikk gave av kjæresten!

Kjæresten kom å overrasket meg i dag med gave. Fikk en bok og en rose. Jeg ble helt paff og klarte nesten ikke å takke. Han har blitt flink til å overraske meg, og det på en god måte. Skal starte på boka når jeg har lagt meg i sengen. 

Var på Ikea i går


Nytt dobbel-sengetøy 179kr & Orkidè-bilde 98kr

Hvit knaggrekke 115kr og Duftlys eple til 29kr eller noe. Mamma betalte :)

Kjøpte også en dørmatte til 5kr, som jeg har klipt opp som jeg skal bruke i stedet for catslide-matter.

Vi stakk innom hm på Oslo City. Jeg fikk en genser av mamma :D

Fikk avslag i posten fra den ene jobben jeg hadde søkt på, og plutselig var jeg i gang. Sitter å ser etter aktuelle deltids/sommerjobber. Tenkte jeg skulle sende søknad til disse og skrive ut ett tonn for å levere rundt om kring å byen denne uken. Vurderer å ta meg turen ned på nav og be dem om hjelp, får jeg meg ikke jobb til sommeren må de jo hjelpe meg med ussle sosial/kurspenger uansett. 

Forslag på hvor det er lurt å søke? :D


Shopping

Har fått kjøpt meg en god del nye ting mens jeg var borte. 

Ser du noe du liker? 

4 pakker i postenFikk vesken i posten i går, og 4 små pakker i dag. Har desverre ikke tid til å ta noe særlig bilder i dag siden jeg skal ta bussen til Chris. Tenkte jeg skulle få laget et skikkelig innlegg i morgen om hva jeg har fått. Har litt lyst til å ha en konkurranse siden jeg aldri har hatt det før. 

Hva synes du om konkurranse, hva har du lyst til å vinne?

Deilig med mer lagringsplass

Fant ut at det var på tide med ny harddisk siden den gamle sluttet å fungere. Har en som er til skolebruk på 250GB. Denne godbiten her er på 2TB, blir fint å få organisert alle bildene mine. 

Fikk nytt minnekort på 8GB til speilrefleksen og noen skjermbeskyttere til iPoden min. 

Jeg har fått pakke!


Fikk en av pakkene jeg har bestilt på Ebay i dag. Betalte så mye som 157NOK. Er utrolig fornøyd så langt. Den er bare helt perfekt størrelse på. Akkurat plass til speilrefleksen og litt andre ting. Jeg er fornøyd!

Fant ut at jeg skulle ta meg en liten tur på Glitter i dag. For første gang på evigheter kjøpte jeg faktisk noe. Og det var denne godbiten. Kostet meg 199kr. Har allerde stappet alle kortene mine i den. 

Er egentlig litt morsomt at vesken på første bildet er billigere enn lommeboken. 
Men sånn er det å bo i verdens rikeste land :) 

New In

Jeg dro til byen for å fikse pass i dag, og når jeg først var i byen bestemte jeg meg for å lete etter nytt skjerf. 
Men jeg klarte ikke finne et skjerf som passet bilde jeg hadde i hode noen steder, så jeg subbet meg videre til Sorbet på Oslo City. Fant ikke noe skjerf der heller, men endte opp med en fin vinterkåpe/jakke. Original pris 1499, jeg betalte bare 299kr og er veldig fornøyd med det kjøpet.  Den er mye varmere enn de andre jakkene mine. 

Når jeg gikk av t-banen på Grønland, sto jeg plutselig inne på Nille. Endte opp med de mørkegrå oppbevaringsboksene jeg har hatt planer om å kjøpe i en god stund nå. I tillegg havnet det 4-kaffekrus og 2 grå telysholdere i den gule handlekurven. Jeg tenker at kaffekrus kan være fint å ha  i mitt fremtidlige kjøkkenskap når jeg bestemmer meg for å flakse med vingene for å forlate Holmlia. Telysholderne vet jeg ærlig talt ikke om jeg kommer til å bruke, men hvis det er tilfellet så er det ikke krise. Koster bare 5kr per stk.

På Vita Oslo s ble det sjampo og balsam for hele 130kr til sammen. Ikke dårlig.

ELF Cosmetics & Crest WhitestripesJeg har en 7-8 pakker som jeg sitter å venter på at skal hoppe ned i postkassen. Har kjøpt en del smågreier og noen vesker fra Ebay, så gleder meg skikkelig til det kommer. Fikk en av pakkene i dag. Det var 28pk med Whitestriped tannbleking. Kan forklare senere hva det går ut på. 

Endelig kom pakka mi fra ELF, og jeg hadde nesten glemt hva jeg hadde kjøpt. Siden det var aller første gang jeg bestilte noe som helst fra ELF, bestemte jeg meg for å ikke ta helt av og bestilte for litt under 200kr. Tenkte jeg skulle lage et innlegg om dette senere, og vi får se om jeg bestiller noe mer om en stund. 

Skittentøykurv, jakke og hårkur

Jeg var hos frisør i går, og måtte innse sannheten om hvor mye skade jeg har påført håret mitt. Måtte klippe det rimelig kort, og håret ville ikke ta til seg fargen. Må bare prøve å leve med det. Hår vokser fort når man tar ølgjærtabletter, noe jeg har startet med i dag. Gikk innom frisørsalongen på senteret i sta og kjøpte meg hårkur, så nå skal vi se om vi ikke får dette håret under kontroll etter hvert. 

Jeg gikk innom nille. Skulle egentlig ha en skrivebok, men kom ut med en skittentøykurv og en planlegger i stedet. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt meg skittentøykurv tidligere, har hatt skittentøyet mitt liggende i et hjørne på rommet så langt. Deilig å bli kvitt det. 

SIGMA 18-200MM & JULESHOPPING

Hadde engelsk tentamen i dag som gikk helt ræva, så jeg dro tidlig til byen for å løpe rundt til beina begynte å gjøre vondt. Var fast bestemt på å finne denne imiterte skinn-shortsen fra Carlings, og jeg fant endelig den siste som var å finne i Torvgata i riktig størrelse.
Har endelig fått gjort meg ferdig med gaven til mamma, og har så smått startet på Chris sin. Har fått fikset meg litt sminke og annen kosmetikk siden det snart er jul. Ikke nok med det.. Jeg har endelig kjøpt meg nytt objektiv. Er skikkelig gøy, gleder meg til å teste det skikkelig ut. Er glad for mamma sa ja til at det kunne være julegaven min. 

DRAGON TATTOO

Har vært på shopping idag. Ble litt mer enn planlagt (som alltid). Fikk i hvert fall kjøpt julegave til mamma som faktisk var grunnen for at jeg dro til byen. Skulle også kjøpe meg nytt objektiv til kameraet, men klarte aldri å bestemme meg for Sigma eller Tamaron. Det plager meg også at det er forskjell på pris på nett og i butikk. Mamma har sagt ja til å gi meg penger til objektiv i julegave, så da sparer jeg litt penger der også. 

Kjøpte meg jakke fra Dragon Tattoo kolleksjonen fra HM. Kostet 399kr. Skulle egentlig kjøpe et skjørt men fant det ikke i den størrelsen jeg trengte. Har veldig lyst på kåpen som er derfra, den er absolutt nydelig og jeg trenger egentlig en jakke som er litt varmere enn de jeg har nå. men igjen så vet jeg ikke. Tenkte jeg skulle bestille den på nett.. Men der var det jo utsolgt, så tror kanskje jeg skal dra en tur til byen i morgen for å se litt ekstra på den, også for å lete etter det skjørtet som jeg har så fryktelig lyst på. Første gang jeg har funnet et skjørt som sitter så utrolig bra. 

De har forresten lagertømming på Carlings i Storgata for de som er ute ettere å spare sjuuukt med penger. Betalte 250kr totalt for alt det jeg kjøpte der, og kom ut med klær til en verdi av 1200kr. Er kjempe fornøyd.

Julegaver & makeup

Trengte noe ny sminke øyenskygge til jula, og fant Maybelline på tilbud på Lindex til 22.50 per stk. Så jeg kjøpte 3. 
Og negler jeg har hatt lyst til å prøve lenge havna også i handleposen sammen med blondering fra Schwarzkopf. Skal vente med å bleke det, er nødt til å pleie håret så mye som mulig før jeg ødelegger det enda mer. 

Har også kjøpt julegave til lillebrødrene mine, og jeg håper de blir utrolig fornøyd. Jeg kjøper det egentlig fordi jeg har lyst til å prøve det selv, men føler at jeg er for stor. Små barn, store gleder. Store barn, enda større gleder. 

Her kommer vinteren

Dro en liten tur til byen i går, og fant endelig lue. Har vært innom titusen butikker, og endelig fant jeg en jeg liker på herreavdelingen på hm. Har også farget håret underhåret svart nå. eneste som gjenstår er litt mer bleking og silver-shampoo. Bleking må jeg nesten vente med, siden håret mitt er totalt ødelagt. 

Ny veske

Bestilte en del ting fra ebay for en stund tilbake, blant annet denne vesken. Er skikkelig fornøyd med den, tror ikke jeg har hatt en mer praktisk veske noen sinne. Det er to rom i den, og mange lommer. Digger den!

Vogue & Hong Kong

Fikk 2 pakker i posten i dag, ble egentlig litt skuffet. Jeg har altså bestilt en god del på ebay, men det som jeg gleder meg mest til har enda ikke kommet. Det er blant annet en fora hettejakke og en veske. Håper det dumper ned i postkassa om ikke så alt for lenge. Begynner å miste tålmodigheten. 

Kjøpte meg også Vogue når jeg først var nede på senteret. Tror jeg må begynne å abonnere, er så jævlig dyrt å kjøpe det på Narvesen. Menmen, kaffe ble det også.

Bytur

Var med Kaya til byen i går. Fikk endelig tak i =Oslo boka som jeg har hatt lyst på helt siden Kaya hadde den med seg på skolen for noen måneder tilbake. Kan sitte å se på bildene om og om igjen. 

Litt shopping og pakke i posten

Pakke fra EllosMasse klær for 900kr! 

Tommy Hilfiger & Read

Vi dro på Norwegian Outlet ute på Vestby i sta. Kjøpte meg en vest fra Tommy Hilfiger, som jeg har hatt lyst på siden jeg var der sist. Noe som begynner å bli noen måneder tilbake. Litt dyr, men har ikke funnet noe rimligere alternativ. Kostet meg 1273 kr. Så jeg sparte jo over 500kr på å kjøpe den der ute. 

Var innom Read i samma slengen, og tok runden på jakt etter bøker.
Fant jo noe som var litt interessant, billig var det også! Kjøpte en liten kaktus-lignende sak på Spar til 45kr. 

Shopping og champange, sa du?


Vi skulle på en utstilling fra krigen på Grønland, men når vi kom dit ble vi ganske skuffet. Vi var de eneste som var der, og det utstillingen besto av var små bilder på en liten vegg. 

H&M - Genser 199kr

Carlings - Topp 199kr

Bik Bok - Kjole 49kr

Vita - Lee Stafford gavesett 199kr + negletupper m/lakk 99kr

... - Tights m/fleece 99kr & The Body Shop - Powder brush 169kr

Lush: 1 stk Sakura & 2 stk So White

Ja, jeg har fått etterbetalt stipendet mitt som jeg har ventet på i evigheter. Har betalt mamma tilbake for kameraet som hun kjøpte til meg og slikt. Har også fått betalt alle regningene mine. Eneste som gjenstår å betale for nå er flybilletter nordover i jula og pakken min som ligger på postkontoret å venter på meg. 
Glemte å kjøpe champagne, så det får jeg gjøre i morgen!

Men skal hive meg i dusjen nå, er sliten etter noen timer med trasking i byen. Skal straks stikke på Outlet på Vestby, skal se etter en vest fra Tommy Hilfiger som jeg har ønsket meg i noen mnd nå. 

Ikea yesterday

Var på Ikea med Marita i går. Brukte 2111kr. Har fått meg ny garderobe, som jeg er kjempe fornøyd med. Mangler bare noen kleshengere så har jeg plass til alt jeg trenger å ha plass til. Det var det ikke i klesskapet. Nå står det bare å tar plass, så jeg skal få bært det ut når jeg orker. Kjøpte meg dobbel dundyne med varmeskala 4, måtte jo også ha sengetøy. Kan love deg at jeg sov godt i natt mens jeg druknet i dyna mi. 

Du lurer sikkert på hvordan alt dette kunne komme på over 2000kr, men det er faktisk veldig enkelt.
Klesstativ + oppheng og bokser + kleshengere = 1500kr 
Sengetøy + dyne =  600kr

Jeg er i alle fall storfornøyd. Blir drit bra å få ut det jævla skapet! 

Ny mobilDen forje telefonen gikk i veggen på søndag, så det var ikke mye kan kunne se på skjermen. Fikk min nye telefon i posten i dag, er kjempe fornøyd. Litt utvant med en tast for hver bokstav, men jeg blir flinkere og flinkere. Dette er ikke en splitter ny telefon, men jeg har ikke brukt for noe annet. Denne kostet litt over 1000kr, og jeg trenger ikke noe mer. Jeg bruker den til å ringe og sende meldinger, hva mer trenger man?

Straks på tide å gå å legge seg igjen, har vært våken i rundt 5-6 timer i dag og er helt utslitt. Skal prøve å komme meg på skolen i morgen, i alle fall være der noen timer. Vil ha norsk, og få ferdig prosjekt rapporten min. Er vel egentlig bare finpuss igjen, men jeg håper å få 5. Noe som ikke burde være noe problem. 

Something newVi gikk en tur på Lindex, etter vi var ferdig med fagskrivedag. Jeg fant billig pudder og foundation, noe som passet fra siden jeg ikke har så mye penger for tiden. Har jo klart å knuse pudderet mitt, og foundation min er nesten tom. De hadde tightser til 70%, så jeg kjøpte 3 stykker. 

Jeg fikk  pakke fra USA i dag. Bestilte noen graderte-filter på Ebay da jeg fikk stipend. Tror det blir morsomt å prøve dem ut, i hvert fall mer morro en IR-filteret som bare var tullball. Jeg klarer ikke finne ut hvordan jeg bruker det, har forsøkt å lese meg frem til det på nett, noe som hjalp lite. Tror jeg har for nytt kamera, så hadde vært litt morsomt å kjøpe ett IR-kamera. De er jo litt dyre, men man kan jo bare kjøpe ett gammelt kamera og gjøre dem om til IR-kamera til en mye billigere penge. Får tenkte litt på det til fremtiden. Er ikke noe jeg kommer til å stresse med. 

Canon EOS 600DSEEEE HVA JEG FIKK I DAG! Nytt kamera! Jeg elsker det, det er nyydelig. Og den er min, bare min!
Nå skal jeg ut å ta bilder med pusen min. Skal sove sammen med det i natt.

Shopping i Bodø city, Bodø byShopping, shopping, shopping. Jeg elsker shopping, spesielt når mamma er glad i meg. Da kan jeg bestemme mye av hva slags klær ungene skal ha, og takket være det fikk begge to ny caps så nå driver de å danser på stua med svære t-skjorter og hele pakka. Morsomt å se på når de tar helt av. Jeg fikk skoooo av min mor, noe jeg er kjempe glad for. Har hatt lyst på dem lenge, og det er godt å endelig få noe nytt å gå i. Har faktisk ikke kjøpt noe særlig sko siden juni. Sjokkerende, jeg vet! Fint med nye kær også, tok jo bare med meg toppen 10 klesplagg hit. 

Gårsdagens Bodø-turVi heiv oss i bilen, mens bestemor passet Faraz (lille-lillebror) for å kjøre til Bodø. Vi kom oss frem. Jeg fikk hilst på to gode venninner, og kjøpt/fått masse fint. Vi har egentlig vært over alt, men det var fortsatt mye vi ikke fikk tid til siden vi var så sliten. Mamma hadde vondt i magen, og jeg hadde migrene. Var utrolig godt å være hjemme, legge seg i en sinnsykt god seng. Jeg sov til halv 10, faktisk.

15timers togtur


Jeg liker bøøøker!

Yndlings-badebomben min fra Lush. Desverre skal den gå ut av produksjon.

Mocca så jeg ikke dør av nikotin-mangel på toget, og så jeg slipper å se ut som en ape.


Tok en tur innom byen i dag, etter at jeg og Andrea hadde vært på Høybråten Kirke og gjort siste innspurt når det kommer til filmprosjektet på skolen. Vi fikk filmet det vi skulle, og litt ekstra. Tok en del bilder av høsten siden det var så fint vær. Gleder meg til skolen i morgen, når vi skal sette sammen alt. I tillegg fikk vi tilatelse av Machine Birds til å bruke sangen dems, så dette er jo bare perfekt. Ble kjempe glad når jeg så hva de svarte. 

Som mange sikkert vet, starter høstferien i morgen. Min måte å starte den på er ved å sove noen timer etter skolen, så sitte på tog i over 15timer, og jeg gleder meg skikkelig. Bare synd jeg ikke har fått kjøpt meg nytt kamera enda, da kunne jeg tatt masse fine bilder og filmet ut av vinduet. Men jeg har kjøpt meg en bok jeg har hatt lyst til å lese lenge, så jeg kommer nok ikke til å kjede meg. I tillegg skal jeg ha med pcn så jeg kan se på filmer og serier, og jeg har jo ipoden min. Skal bli koselig å komme seg nordover igjen. Kjenner at jeg lengter noe veldig, spesielt etter å se mamma. Hun kommer å plukker meg opp på Mo i Rana, så kjører vi hjem. Kan ikke vente!

Hva skal du gjøre i høstferien?

Digger å svi av penger på Nordby


Følte meg så rik med lite poser med dyrt innhold

Kjøpe en kartong med mild Lucky, en pk Black Devil og en boks med "eple"snus. + ett tårn til typen. 

Polarbrød må man kjøpe når man er i Sverige. 

Hårfarge til 30kr, skader heller ikke. Så jeg slenger med 4. Spesielt siden jeg ikke betalte for det. 

Fant en drit søt notatbok i A5 på Rusta til 20sek. Angrer på at jeg ikke kjøpte fler. 

Jakke fra New Yorker. Butikken jeg MÅ innom hver gang jeg er der. Før pris: ca 800. Jeg betalte 539sek

Fant også en hals med verdens nydeligste stoff. Var så mykt. Gleder meg til det blir kaldt jeg nå!

JAMAN! DEN FATTIGLUSA HER HAR GHD-RETTETANG!

Den er nyyyydelig. Måtte stå å forhøre meg i butikken om jeg gjorde det riktige valget på Bellbox. Valget sto mellom GHD og Simonsen eller hva det når het. Over 1000kr forskjell. Til slutt ble jeg lei av å tenke på penger, så jeg kjøpte denne nydeligheten. Kan legge ut bedre bilder senere. Objektive mitt suger, og jeg har ikke råd til å kjøpe meg nytt enda. Men.. Jeg stikker i dusjen, og gidder ikke gjøre noen innsats for å få gode bilder. 

Btw.. Betalte 1999 SEK, med andre ord rundt 1600NOK. Har ikke funnet noe billigere, så jeg slo til jeg! :D

For de som ikke vet det.. Jeg har farget håret mørkt. Det begynner faktisk å bli en stund siden. Jeg har bare ikke tatt noen bilder. Skal friske opp fargen litt i morgen, så kommer sikkert noe da. Men skal ikke love noe. 
Nå hopper jeg i dusjen!

Ikea-tur med jentene


Kjøpte veldig forsinket bursdagsgave til typen. Dobbeltdyne og 4 puter.

Måtte jo selvfølgelig ha noe å ha på dette, så da ble det sengesett og ekstra putetrekk.

Kjøpte meg en glasskrokke og duftlys. Jeg elsker eple!

Måtte jo stjele Ikea sin fine måte å oppbevare lys på, så slik ble det.

Denne Orkidèen var grunnen for at vi dro på Ikea. Jeg endte opp med å bruke 470kr, og nesten ingenting til meg selv. Menmen, jeg liker å bruke penger. Er det jeg kan best, eller dårligst. Kommer helt ann på hvordan du ser på det. Jeg mener.. Fra hvilken vinkel. Er vel en dårlig utvane.

Hadde det i alle fall utrolig koselig sammen med Andrea og Kaya. Pappaen til Kaya var kjempe snill og kjørte meg helt hjem til Holmlia. Jeg måtte låne Andrea noen få kroner så hun fikk kjøpt bursdagsgave til typen sin som blir gammel mann i morgen. Jeg er ikke helt sikker på hvor gammel han blir, men det er vel egentlig ikke så nøye.

Men nå skal jeg stikke til Chris for å sove i det deilige sengetøyet jeg har kjøpt.
JEG ER STOLT OVER DAGENS INNKJØP!

Gjort noen nyttige innkjøp

Har gjort en del ting i dag. Har vært på skolen, som gikk dårlig. Men jeg fikk stipend i dag, så jeg har fått kjøpt/betalt en del viktige ting. Har fått hentet medisinen min, så jeg skal bli happy som resten av verden. Jeg har nesten betalt alle regningene mine, uten om 3 stykker jeg ikke har fått betalt enda siden jeg mangler KID-nummer osv. Jeg gikk ut i regnet for å stikke en liten tur på Ica som ligger ett lite stykke unna. Skulle hente en pakke fra Ellos med noe sengetøy som jeg hadde kjøpt for en billig penge, også handlet jeg litt Findus-produkter siden det var 40% på alt. Følte at jeg gjorde ett kjempe cup. Glemte å kjøpe brus, men det kan jeg gjøre på joker rett oppi veien.

BODØ'S BESTE KAKAO OG LITT INNKJØPTaket Ungdomskafè, har den beste kakaoen i Bodø. Og det til en pris av bare 18kr, i stedet for nærmere 40 som det er på andre kafèer.  Jeg kjøper den hver eneste gang jeg er i Bodø. selv om jeg egentlig ikke tåler melk. 

Fant ut at jeg var helt tom for mascara og pudder. Skjønner ikke helt greia med at man alltid skal bli tom for ting samtidlig. Flere ganger jeg har blitt tom for pudder og foundation samtidlig. Utrolig slitsomt. Jeg har ikke råd til å kjøpe alt samtidlig. Derfor kjøpte jeg skikkelig billig-pudder denne gangen. Kostet bare 109kr, og jeg håper da virkelig at jeg klarer å leve med det til jeg får stipend. 

JO.. Det glemte jeg å si. Jeg er i Oslo! :D

SHOPPING I BODØ, SA DU?
Måtte kjøpe litt skolesaker, siden det ikke er så lenge til skolen starter. Også har jeg klart å få helt skjorte dilla etter å ha gått med skjorte i to dager grunnet begravelse. Elena har vært så snill å kjøpe lilla-shampoo for meg, siden hun får så fine rabatter der hun jobber, men lot en ligge igjen siden jeg kommer til å misbruke den. Har brukt den 2 ganger på rad, og håret mitt er grå/blondt med lilla-skjær + noen gule spotter her og der. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder i morgen.

BYTUR MED JENTENE


Carlings: Genser 150kr, bukse 49kr. 


Carlings: Genser 150kr, Cubus: 2 Basic gensere 129kr og strømper til 99. 

Jeg stakk til byen for å møte jentene, jeg skulle bruke rundt 300kr! Jeg skulle ha bleking, silver-hårfarge og røyk. Jeg endte opp med å bruke 1000kr som jeg IKKE kan bruke. Betalte bare 20kr for skullcandy-headsettet, siden jeg hadde en tilgodelapp på 179kr. Fikk helt hetta når jeg sjekka saldoen på kontoen. Det værste var vel egentlig å si til mamma at jeg hadde brukt opp pengene. Men heldigvis skal jeg få låne 1000kr av en kompis, så jeg faktisk kan komme meg dit jeg skal på fredag. Utrolig snilt å redde meg på måten!

Ja. Jeg reiser til Bodø på onsdag, og blir i nordland til 18. august. Skal i begravelse til mine venner Henrik og Espen som ble drept på Utøya. Etter det, fortsetter reisen til bestemor. Jeg gleder meg til å komme meg av hurtigbåten se bestefar stå på kaia, sier at bestemor er inne og handler mat, og at jeg må gå å si i fra om det er noe jeg skal ha. Bestemor og bestefar er alltid så utrolig grei mot meg. Jeg.. Kanke vente. Samtidlig kommer jeg til å savne Chris veldig. Vi har forresten vært sammen i 6mnd i dag!

BELLA STOCKHOLM

Var med mamma på Vinterbro i dag, og fant en butikk jeg ikke har sett tidligere. Nettopp Bella Stockholm. Utrolig mye fint der inne, og jeg fant ett par sko, og en veske. Vesken hadde tidligere koster 1000kr, så synes det var litt morsomt å få den for 299. Fikk skoene for 199. Vi stakk også en liten tur innom Game Stop, der jeg fant dette spillet til 30kr. Kan garantere at det suger, vet ikke hvorfor jeg kjøpte det en gang. Men vi får se hva jeg synes. Er vel bare for å ha noe å gjøre når jeg er hjemme. Men nå skal jeg stikke ut og møte en venninne. 

NYTT UNDERTØY & VEPSEBOL

Fikk en ny genser, og 3 sett med undertøy + en truse, avfarging, en Isadora eyeshadowpalett til under 500kr :D Men jeg glemte jo selvfølgelig vesken/lommeboken min på Kolbotn Senter, og øyenskyggen ligger oppi der. Er så redd for å knuse den, siden jeg klarte å gjøre det med den gamle, så jeg tenkte jeg skulle legge den ett sted jeg var sikker på at den kom til å holde seg. Skikkelig slitsomt å gå ut av bilen på parkeringsplassen hjemme, og lure på hvor vesken er. Vet nøyaktig hvor jeg har lagt den i fra meg og greier, ringte til Kolbotn Securitas og spurte om de kunne se etter den. Får håpe de ringer i morgen, og sier at de har funnet den. Har egentlig ikke noe særlig verdifult i den, men selge vesken koster 500kr, og jeg er veldig glad i den. Bruker den nesten hele tiden. 

Jaja, nå har jeg fått den utrolig stygge rosafargen, og har gått over til gult ny-bleket hår. Kjempe nydelig... Skal sitte med sølv-shampooen i i morgen i rundt 1 time, og ikke lengre. Orker ikke mer misfarget hår ass. 

Hahaha.. Mamma har en gammel symaskin som har stått ute på balkongen i noen måneder. Ungene fant nettopp ut at de skulle bære den inn på stuen. Så tar de av lokket(slike kabinett som det er på gamle symaskiner) og ut kommer det 2 vepser. Det kommer jo selvfølgelig en til, og enda en. Måtte jo stikke hode inn for å se om det var vepsebol eller noe.. Og faEN! DET VAR DET OGSÅ VETTU!Skumle saker! Nede på symaskinen lå det masse svarte greier. Vet ikke om det skal forestille døe egg eller bæsj, eller noe annet. Spennende var det i alle fall. Lå også en kjempe stor dø veps der. Tror faktisk at det var dronningen. 

PAKKE I POSTEN

Fikk pakke fra H&m i dag, med ting til Hove. Har kjøpt 2 svarte basic shortser. En hvit mage topp. 2 shortser, en i lysebrun og en i mørkeblå. Så kjøpte jeg det jeg trodde var 3pk med hipstere, men som ser mer ut som bestemortruser i mine øyne. Og ett smykke! Jeg er så flink som bestiller klær når det er salg. Betalte ikke full pris på noen av varene.Mamma fant ut at vi skulle ta oss en tur på Vinterbro Senteret, og vi fant fort ut at de hadde salgt på så og si hele senteret. Men ungene var slitne og bråkete, så vi bestemte oss for å gjøre minst mulig ut av det. Jeg fikk i alle fall denne av mamma. Det er en pyntepute fra Kid som egentlig koster 79,90. Mamma betalte 40kr!

VÆRT I BYN.


Vært i byn med Chnåttus. 3 personer, alle bytter sko. Ganske morsomt i grunn. Fikk kjøpt meg litt nytt. 
Utrolig sliten etter en søvnløs natt, sov toppen 1 time. Har smerter i korsryggen, stivhet mellom skulderbladene. Hode er tungt og tomt. I dette sekundet gleder jeg meg ikke til Hove. Jeg er redd det blir dårlig vær. Jeg mener.. Jeg takler ikke dårlig vær. Bare at det regner i dag, gjør at jeg ikke gleder meg til Hove. Blir sikkert bra likevel, men blir nok ikke det samme i fjor i så fall. Jeg... Kommer til å ta livet mitt hvis det regner på Hove.

Nå legger jeg meg. Jeg har 143 døgn med søvn å ta igjen, er i alle fall slik det føles.  

MAMMA ER SÅ SNILL

Mamma har vært en tur i Sverige i dag. Og mot at jeg satt barnevakt, og skal sitte barnevakt i kveld fikk jeg en flaske med sprit. Samme som jeg har hatt før, men etter å ha sett på den i omlag 20sec er etiketten annerledes enn forje gang. Forje flaske jeg fikk var med ett skip på, og ikke en skipper/kaptein. Litt morsomt egentlig. I tillegg kjøpte hun en flaske med Black Tower til meg, siden det er den eneste vinen jeg faktisk synes er virkelig god. 
Så kjøpte hun Silver-shampoo til meg. Dette er den sterkeste, og beste shampooen jeg har funnet for å fjerne gulskjær, så i kveld skal jeg se om jeg ikke får gjort underverker. En kartong med Black Devil Sjokolade. Black Devil er røyken jeg hadde med meg på Hove i fjor, og skal selvfølgelig være det i år også. Bortsett fra at det var med Vanilje i fjor, og ikke sjokolade. Men men. Sjokolade er bedre, blir litt fort kvalm av Vaniljelukten. 

For de som ikke vet hva Black Devil er og hvordan det ser ut, la jeg med ett lite bilde. Det er fargede sigaretter med smak. Jeg har bare prøvd to, enda det finnes mange varianter. Black Devil fåes kjøpt i Sverige, blant annet på Nordby Senteret. Der selger de med Vanilje smak og Sjokolade smak. De skal trolig selge blant annet sigaretter som er rosa, og synes at det er idiotisk at de ikke selger dem i Sverige. 

Jeg er i alle fall klar for Hove om ikke lenge. Alt jeg venter på nå er at håret mitt skal bli bedre, bussbilletter og pakken min fra H&M. Skulle gjerne hatt noe mer drikke, men det er bedre enn det jeg hadde i fjor. Som var null penger og null drikke! Takker til bestemor og mamma for sponsing av å redde sommerferien min.  

SHOPPING PÅ HAVARISTENHadde det ikke vært for at de ikke hadde lagt asfalt der vi pleier å parkere, hadde vi dratt rett hjem etter Nav. Siden vi ikke hadde noe sted å parkere, dro vi til Havaristen. Utrolig mye morsomt der, man får lyst til å bare hamstre inn shampoo og alt mulig rart. Jeg kjøpte en god del selv, ble 390kr:D
4 Engangskamera, 2 sminkeservietter, 2 Lee Stafford, 2 solbriller, hvit hettegenser, blå penn, 2 tamponger, foot care, engelsk bok, hårfarge, insektsmiddel, 4 hipsters, 2 potetgull, liten veske.

ENDELIG KOM CRAZY-FACTORY PAKKEN


Pakken er endelig kommet. Føles i alle fall som jeg har ventet en evighet, noe jeg ikke har. Dette er den 2uken eller noe, og det pleier å ta tid å sende ting helt i fra andre siden av jordkloden, nemlig Thailand. Jeg er ikke helt fornøyd med silikon-tunellene. De bare var ikke helt som jeg så for meg at dem skulle være. Men de er 1000ganger bedre å ha i enn kirurgisk snål. Disse kjenner jeg ikke en gang, og i tillegg er dem rosa. Ja, de er faktisk ganske knæsj rosa, så bildet lyvet.

Jeg måtte kjøpe meg skrivebok i dag. Fant ut at A5 er en fin størrelse, siden den tar mye mindre plass i vesken.
Sitter da her å spiser meg feit på Grandis. Har spist halve pizzaen, og vurderer faktisk å spise mer enda jeg er ganske mett. Er egentlig ikke noe poeng i å utfordre skjebnen. Men Grandiosa er liksom yndligspizzaen min, går ikke ann å slutte å spise det før det er tomt.


I HEART IKEAVar med Marita på Ikea i dag! Brukte litt under 800kr, men heldigvis på noe fornuftig så jeg føler meg ganske stolt. Kjøpte en stor oppbevaringsboks til 115kr. Sengesett 349kr. Putetrekk 39kr. Dyne 179kr, hvis jeg ikke husker feil. Blomsterpotte til.. husker ikke. Orkideen kostet 59, og den andre husker jeg ikke hva heter.
I tillegg kjøpte jeg meg pysjbukse til halv pris på Cubus. Må jo ha noe å pakke meg inn i sene kvelder på Hove.

Beklager dårlige bilder, men jeg har ikke tålmodighet til å vente til dagslyset kommer tilbake. Dere får bare overleve.

GOOD OLD SAILOR VODKA


Mamma tok deg sen tur til Sverige i går, og kjøpte med en flaske med sprit til meg. Jeg ble utrolig glad da jeg så flasken, jeg tror aldri jeg har sett noe søtere. I tillegg er det plastflaske, så denne må det kjøpes flere av før Hove starter. Kunne godt tenke meg å bruke den som vanlig drikkeflaske, spesielt hadde der i alle fall hvert.


Har funnet ut at jeg har lyst til å ha gjøre noe med luggen. Har enda ikke helt bestemt meg. Men det finner jeg ut av. Jeg har knekt flere tagger på kammen min, så det var på tide å kjøpe en ny.

PAKKE FRA BRANDOS.NO - ROCKET DOG SHOES


Jeg fikk pakken min fra Brandos.no i dag. Skoene er 10,5cm høye, noe jeg ser på som perfekt. Jeg synes det er slitsomt å gå i noe som er særlig høyere, og disse var bare helt hærlige. Siden det ikke er hæler på disse, er det veldig god støtte, så balansen utfordrer man ikke mye. Det er små puter i sålen, og det gir en utrolig god følelse for beina. Jeg rett og slett elsker disse, og gleder meg til å bruke dem. Kostet bare 549kr.

SHOPPING FREDAG DEN 13!Var i byen sammen med Marita og Agnes i dag, og jeg fikk brukt litt penger på nyttige ting.
De hadde tømmesalg på Bik Bok i Karl Johan i dag, følte at jeg fikk kjøpt utrolig mye for under 300kr. Tror det er lenge siden jeg har vært så fornøyd med shoppingen min.

Jeg har bestilt meg sko i fra Brandos.no. Venter i spenning på at de skal komme. Er egentlig ikke helt meg type sko, men det er sommersko. Og de er utrolig søte. Har også bestilt meg piercinger og tuneller i fra Crazy-factory. Husker egentlig ikke helt hva jeg bestilte annet enn sjokkrosa silikon-tuneller. Det er så koselig å ha penger, og jeg elsker å kjøpe meg selv nye ting. 

LØRDAGSTUR TIL NORDBY
Jeg, Charlotte og Fredrik dro en tur til Sverige i dag. Hadde fint vær hele dagen, og det var bare rett og slett en skikkelig koselig tur. Jeg var så snill å kjøpte snus til Chris, og godteri til Marita. Hadde ikke så mye penger, så kjøpte meg egentlig ikke så veldig mye. Kun røyk, Voltaren og en shorts fra New Yorker. Egentlig ganske hærlig å ikke ha så mye penger, ekke gøy å bruke tonn med penger man egentlig ikke burde bruke på alt mulig dritt i Sverige. Men neste gang jeg drar på Nordby, skal jeg kjøpe meg masse nytt undertøy på New Yorker. De har så utrolig mye fint. Dyrt er det heller ikke.

SHOPPING MED MAMMA

Siden jeg hadde fri i dag, ble jeg med mamma på Vinterbro for å shoppe. Jeg hadde selvfølgelig glemt kortet mitt hjemme, så måtte få mamma til å betale for meg, haha. Fant undertøy på salg på Lindex. De hadde faktisk en god del fint der, men jeg finner nesten aldri min størrelse på salgsstativene. Det er heller ikke mange butikker som faktisk selger 70D, og 75C er det alltid utsolgt for. Men jeg fant meg undertøy i dag, og er stor fornøyd. De kostet egentlig 299 og 199, og jeg fikk dem for 150. Jeg liker salg, hvem gjør ikke det?:D

Jeeepp. Jeg har eple-dilla. Jeg mener siden jeg har vært så flink å gå ned 3kg, burde jeg ha eple-dilla og gå ned enda mer. Vi får se. Jeg mener.. JEG SKAL KLARE DET!

I HEART EBAYWoooho! Jeg er drit kul. Endelig kjøpt meg College jakke, jeg også. Nei. jeg har bare lett veldig lenge etter en som jeg liker. Og jeg fant en på ebay med hette. Ikke sånn knøttliten som alle vil ha den. Ikke mer enn 193NOK, så jeg er fornøyd med det kjøpet. Vil kjøpe mer.. Men har ikke penger. Så jeg får heller vente til en annen gang. Se om jeg finner noe mer jeg har lyst på i mellom tiden. Haha, som om det er vanskelig.

LITEN SHOPPINGRUNDE


Fant ut at jeg trengte noen nye topper i går, og befant meg plutselig på Cubus for alle topper kostet 79, så jeg sparte en god del penger da noe jeg er veldig glad for. Jeg har farget håret mørkebrunt, noe trives sinnsykt godt med det. Bildet kommer en dag jeg faktisk gidder å fikse håret, for jeg orker egentlig ikke gjøre noe særlig lengre. Gidder liksom ikke å bry meg om jeg drar på skolen uten sminke, bare så lenge jeg har håret i en grei hestehale, så går det greit. Føler meg jo litt mer tilpass når jeg har sminket meg, men jeg vet ikke.. Synes vel bare ikke at det er så super viktig lengre.

Jeg kjøpte endelig 23-salen. Har hatt lyst til å lese den i evigheter, men aldri fått meg selv til å kjøpe den. Mye fordi jeg ikke viste hvor jeg skulle få tak i den. Men de hadde en bok igjen på Tanum Oslo CIty, så jeg løp og kjøpte den. Har ikke kommet så veldig langt enda, men virker ganske bra så langt som jeg er kommet. Begynner å bli litt ør i hode, siden jeg har innsett at jeg holder på å lese 5 bøker om gangen. Så jeg skal prøve å ta det med ro, lese denne ferdig først, før jeg fortsetter på en annen bok jeg holder på meg.

Jeg var veldig flink i dag, har betalt alle regningene mine. Jeg mener.. Absolutt alle.  Betalte regninger for tilsammen 5000kr, og jeg kan ikke si annet enn at det var utrolig deilig. Jeg føler meg så flink, at du aner ikke. Victoria, uten regninger. Det er lys i enden av tunnelen. Det er bare å sette seg ned og få det gjort.

JEG FIKK PAKKE I DAG OGSÅ!Jeg likte de med stener best, og kjøpte derfor 10par av dem. De minner meg veldig om Gosh øyenvippene som de solgte jula 2009. Har ikke fått prøvd noen enda, men det kommer vel en tid for det også.

FIKK PAKKE I POSTEN I DAG


Fikk pakke i posten i dag med noen neglelakker som jeg kjøpte på ebay i forje uke. Jeg har aldri kjøpt OPI neglelakker tidligere, og bestemte meg for å kjøpe fler enn bare en. Alle synes jo at det er ett veldig bra merke, og jeg kan ikke si meg uenig. De er helt fantasiske og tørker utrolig hurtig. Er glad jeg kjøpte dem på ebay, og ikke i Norge til 160kr stk. Jeg orker iallefall ikke å kaste bort så mye penger på en neglelakk.

Chris reiste i begravelse i dag, og kommer ikke tilbake før på lørdag. Jeg savner han allerede, enda det ikke er mer enn litt over en time siden jeg så han. Skal bli utrolig deilig å se han igjen iallefall.

SHOPPING MED RØDT HÅRVi hadde skrivedag på skolen i dag. I Medieproduksjon og norsk. Utrolig slitsomt, klarte egentlig ikke å gjøre halvparten av oppgavene en gang. Men det får så være, kjente allerede da at dagen kom til å bli lang.

Jeg er i elendig humør, men prøver å forholde det til meg selv for å ikke gjøre dagen til alle andre like ille. Nå skal jeg gjøre ett nytt forsøk på å farge håret bruuuunt!

HARRYTUR TIL NORDBY 15032011
Jeg, Chris, Marita og Mads dro en tur til Sverige i går. Spurte mamma en uke i forveien om vi kunne låne bilen hennes, og jeg fikk klarsignal på søndag. Vi kom oss ikke av gårde før nærmere 5tiden, noe som var litt senere enn planlagt. Ikke at det gjorde så mye. Jeg kjøpte nesten alt jeg hadde planlagt å kjøpe, og litt. Skulle f.eks bare kjøpe 4L iste, og ikke 12. Gikk en god del penger, og jeg orker ikke en gang å tenke på hvor mye jeg har brukt. Var en koselig tur, og jeg har kjøpt mye mer enn jeg har plass til på rommet.
Hadde faktisk en fridag fra hodepine, noe som var fryktelig hærlig. (Får i meg for lite væske).

LITT NYTT 10032011

Fikk speil av mamma som en del av bursdagsgaven min. Kjøpt på Bohus til 449kr

Bursdagsgaver: Korsett-topp og armbånd av tante Tove. Og DKNY Parfyme av min kjære<3
(som så utrolig liten ut på dette bildet)

Bursdagspenger: Blezer fra H&M til 199kr. (Husker ikke hva jeg har brukt resten på)

Se på hun! Lille, søte tornerose. Jeg har fått høre rykter om at hun sover hele tiden, og det er iallefall det hun gjør når jeg er på besøk.

NYTT FAMILIEMEDLEM


Jeg fikk en lillesøster på søndag, bare 3 dager etter min egen bursdag. Chris var så snill å kjørte henne til sykehuset kl halv 2 natt til søndag, vel fornøyd med å få låne bilen til mamma. En slitsom helg var det iallefall. Måtte passe lillebrødrene mine fra lørdagskveld til søndags ettermiddag, og det er ikke en lett oppgave. Jeg lot dem være alene på stuen i  10 minutter, og da jeg kom ut igjen hadde de knust en lyspære, og det lå kjekssmuler over hele gulvet. Irritert og trøtt, etter bare 4 timers søvn.. Kjente jeg at det var på tide å komme seg ut derfra. Chris kjørte oss på sykehuset på Lørenskog, så vi fikk sett dette lille trollet. Men det er jo ikke noe troll.. Er faktisk den søteste babyen jeg har sett, men var utrolig nok litt skummel der hun lå og lagde klynkende koselyder. Hun ble født 1 mnd for tidlig, men ser jo helt ut som en vanlig 2 dager gammel baby.
De er iallefall kommet hjem fra sykehuset, så skal nok ta meg en tur senere i dag og ta noen bilder.

SHOPPING 14022011

Dagen i går var forsåvidt ganske grei. Skolen gikk fort, og jeg fikk med meg Andrew til byen. Jeg hadde så gnagsår på veien hjem, at jeg gikk haltende som en eller annen retard. Da kom jeg frem til at jeg skulle ta meg ett bad når jeg kom hjem, og dro derfor innom joker for å kjøpe meg en smirnoff. Jeg oppdaget denne brune Mule greia, og ble så nyskjerrig at jeg måtte kjøpe den. Jeg har ikke turt å smake på den enda, siden jeg er utrolig sikker på at jeg ikke kommer til å like den. 

Jeg kom meg selvfølgelig ikke på skolen i dag, enda jeg sovnet i 23-tiden i går. Jeg sov til litt over 12, og fant ut at det var på tide å stå opp.

HAIR EXTENSIONS & HOVEFESTIVALEN

Jeg kom frem til at jeg ser best ut når jeg er blond. Etter å ha farget det mellombrunt, kunne jeg ikke kjenne meg selv igjen. Andrew hjalp til med å bleke håret mitt, noe jeg er glad for. Jeg ville ikke klart det like bra på egenhånd. Jeg er blond, etter 2 timer med bleking og 2 vask med lilla-sjampo. Etter min mening er håret litt for gult, noe jeg jobber med. Vurderer å hive i en veldig lys farge i dag, som jeg håper kommer til å hjelpe. Jeg har kjøpt meg hair extensions fra Pilus.no. Jeg bestilte dem på torsdag, og fikk dem i går. Det hadde jo vært en fordel om håret mitt var i samme farge som clipsene.
Har kjøpt meg en blomst, som sikkert kommer til å dø i løpet av noen uker. Orkideer er vanskelige planter har jeg hørt. Noen klarer å holde liv i dem i flere år. Men jeg tror ikke at det gjelder for meg. Er jeg heldig har jeg den i 1 mnd. 

HOVEFESTIVALEN 2011! Ja, jeg har kjøpt meg billett.
Nå gjelder det bare å finne en plass å legge den, så den ikke forsvinner for evig og alltid.

JULEGAVENE


Mamma: Hello Kitty Doc Station. Tante Schale: Dermalogica skin skrubb.

Tone og Roger: Skøyter. Tante Tove med fam: MotherPucker lipglosser.

Ex-stefar: 500kr. Tante Gunn og Ina: Sølv-smykke. Bestemor og bestefar: 300kr + fotoalbum(ikke med på bildet)

Jeg synes det suger å bli eldre, ikke har man samme julestemningen. Ikke gleder man seg like mye. Ikke er gavene like interessante som før. Jul må man ha, å vel så det.

Takk til alle som har bidratt med julegaver!

NEW IRON FIST SHOES

Brandos sendte pakken fra lageret sitt i går, i dag når jeg våknet hadde jeg fått melding fra posten. De.. Er enda penere enn på bildene. Jeg gleder meg sinnsykt til snøen forsvinner, slik at jeg kan gå rundt om kring å være hotere enn hotest!

SHOPPING WITH ANDREW WINTER!


DNA 599kr. Jeg har sikla etter dem tidligere, men klarte faktisk å glemme dem. Så tok vi oss turen på Oslo City i dag, for å kjøpe julegaver, og jeg klarte å skrape sammen nok penger til å få kjøpt skoene. Jeg taklet ikke tanken på å dra hjem uten dem. Jeg synes de er så nydelig, og de sitter som støpt:D

Vita 85kr. Jeg har hatt lyst på en nude lebbestift en ganske god stund nå. Siden jeg var å kjøpte meg mascara på Vita i går, nappet jeg også med meg ett Beauty blad i samme slengen. Der ser jeg at blant annet Gosh, har kommet ut med matte lebbestifter. Så jeg slo til, og kjøpte en i dag. Endelig, sier jeg bare.. Endelig!

Jeg har vært å sett på den blåe kjolen på hm ganske lenge. Tror den blir veldig fin på julaften, så jeg kjøpte den, 179kr.  Man får aldri nok av stay-ups så kjøpte to pakker, siden de var så billige, 29kr per stk. LIlla overknee strømper på Cubus til 59kr, og topp fra Carlings til 99kr:D

Jeg har ikke bare shoppet ting til meg selv i dag. Har faktisk kjøpt 2 julegaver til mamma, og en liten til Chris. Jeg hadde store problemer med å faktisk finne noe. + at jeg hadde fryktelig lyst på de skoene, så jeg måtte bare rett og slett prioritere sko fremfor julegaver. Haha. Jeg tror jeg gjør det hvert år. Kjøper ting til meg selv, i stedet for julegaver. Haha. Jeg er egoistisk og kan aldri få nok sko!
Jeg får heller gjøre det godt igjen etter nyttår, men en middag eller noe. Vi får se hva det blir til.
Jeg og Andrew kjøpte faktisk det samme til mødrene våre, bare ikke samme merke. Jeg synes det er litt morsomt:D

FERREERIEE!<3
Ikke lenge igjen til julaften.. Flere enn meg som gleder seg?

NY SENG & JULEGAVE<3


Jeg kjøpte meg seng på Ikea på fredag. Jeg har enda ikke fått sove i den, men den er utrolig god å sitte på iallefall:P Betalte 1800 kr tilsammen. Det er med rammemadrass, overmadrass og bein. 120*200.

Jeg fant ut at jeg trengte undertøy, så vi tok oss en tur på h&m. Chris mente jeg kunne få det i julegave, og jeg sa ikke nei takk til det. Jeg er utrolig fornøyd. Nå  har jeg iallefall undertøy for en stund:D

SHOPPING OG H&M-PAKKE


Spaceworld: One Tree Hill season 4 og 5, 199kr for hver boks.

Clas Ohlson: Boks 24kr (til piercingene mine) Notabene: Rosa markørtusj, sort blekkpenn, og blyantpenn og bly, tilsammen 149kr.

Pakke fra hm: Sengesett 249kr, stay-ups 39kr per stk.

Putetrekk 129kr. Det var bare så søtt, at jeg måtte ha det.

I tillegg kjøpte jeg en genser/jakke/greie på b.young i dag til 399. Har forøvrig ikke bilde av den, var usikker på om jeg skulle beholde den tidligere i dag. Men har kommet frem til at jeg skal beholde den. Kjøpte også en poncho fra hm, som jeg har bestemt meg for å sende tilbake.. Ble dratt med til Ski, noe som storsett var ganke koselig, bortsett fra menssmerter og sult.

STRÖMSTAD & NORDBY-SENTERETJeg er rimelig fornøyd med innkjøptet, jeg har ikke brukt en eneste krone av mine egne penger, takket være Lånekassen. Men tilbake til saken. Jeg har kjøpt meg drikke, i tilfelle jeg skal drikke på nyttårsaften, (noe jeg virkelig håpert på). Mamma kjøpte sko til meg, som en del av julegaven min. Også fant jeg sånne karameller, som de solgte på Nille før.. Jeg har ikke sett dem siden jeg  var 10år eller noe, så jeg ble helt overlykkelig da jeg fant det, og kjøpte to store poser. Ble ikke så veldig mye shopping på Nordby-Senteret. Hadde jeg hatt mine egne penger, og ikke en sliten mor hadde jeg sikkert gått litt mer rundt i butikkene. Men jeg valgte å være i det snille laget. Jeg fikk i alle fall kjøpt mye av det jeg ville ha:D

Er det flere som ikke har fått stipend i dag?

DILLA PÅ LUSH!


For noen dager siden tenkte jeg å se etter noe julegaver og slikt. Så jeg tok turen innom Lush. Jeg var ute etter noe til meg selv, og julegaver. Jeg brukte rundt 700kr, og er ganske fornøyd med kjøpene mine. Virker ikke som noe av det kommer til å bli julegave, siden jeg er alt for egoistist, og vil beholde absolutt alt for meg selv. I tillegg har Lush funnet ut at de skal ta yndlingssåpen min ut av produksjon. Jeg ble fortvilet, og kjøpte nesten 200gram. Det er rundt 2 uker siden jeg var å kjøpte 100gram, av akkurat samme såpe. Jeg bare.. Jeg er redd jeg ikke kommer til å bli like glad i en såpe igjen. Så jeg får vel bare klare meg med 300gram, så lenge det rekker. Jeg gruer meg til jeg er tom, og den ikke selges lengre.

SHOPPING?


Var å kjøpte meg iPod Touch 32GB i går. Har enda ikke fått testa den ut, fordi mac'en min er for gammel. Så jeg tenkte jeg kunne bruke en pc jeg har liggende. Men den var det ikke nett på, og iTunes nekta å fungere uten. Så jeg har bestilt meg pc. HP mini 210 Ocean Blue. Skal hente den etter skolen i morgen, og gleder meg helt sinnsykt. Mac'en har vel bare noen uker igjen regner jeg med. Jeg har nesten ingenting på den, og jeg har ikke vært i nærheten av noe tregere. Ikke får jeg sett på videoer på youtube, ikke får jeg lasta ned noe, ikke får jeg logga inn i nettbanken min.

Jeg har fått en del nye ting den siste tiden. Andrew var med på Clas Ohlson, så jeg fikk kjøpt meg litt oppbevaringsbokser og diverse. I tillegg har jeg kjøpt meg hair extensions. Amy skal sveise, når hun får tid, så det er bare å vente i spenning. I tillegg kjøpte jeg clips til 399, og jeg ble faktisk sjokkert da jeg kjente på håret. Så langt er det topp kvalitet, men vi får se hvor lenge det varer.

Jeg har fått Sigma Complete Brush Kit. Betalte vel litt over 600kr. De er så nydelig, og myke. Er så vidt jeg tørr å røre dem. Har ikke fått brukt dem enda, siden jeg klarte å forsove meg i dag tidlig. Er ikke gøy å løpe ut døra, 5 minutter etter at du har stått opp.

Ja.. Jeg tror det er noe alvorlig galt med designet mitt.

SHOPPING 30102010Jeg har sett etter en hvit strikka cardigan i evigheter, og fant endelig en som jeg ble fornøyd med. I tillegg fant jeg ett kortsett på Bodymap på 50%. De hadde bare ett i min størrelse igjen, så jeg fant ut at det var skjebnen, så jeg kjøpte det selvfølgelig. Er utrolig fornøyd med det, men bilde er egentlig ganske dårlig. Jeg synes det er utrolig vanskelig å ta bilde av seg selv, fordi man ikke ser noen ting.

Jeg har også bestilt litt på nettet. Blant annet hair extensions, tuneller, sigma-brushes, Paul Boutique veske osv, som jeg gleder meg til å vise frem til dere:D

SHOPPING!

Jeg har bare brukt 2000kr i dag. Jeg har bare kjøpt ting jeg trenger. Er faktisk utrolig stolt jeg!

NEW SHOES!Jeg var så heldig å få låne penger hos bestemor til nye sko, så nå er jeg super fornøyd. I tillegg fikk jeg smykke av Andrew. Vi stakk til byen etter skolen, for å komme oss i gang med filmprosjektet vi holder på med. Ganske koselig dag, bortsett fra at det var kaldt og vi var sulten. Jeg fikk i alle fall møt Vegard og Henrik, bekjentskap fra Bodø City, som gir ett lite pluss.

Skoene er kjøpt på Dna - 599 NOK, for de som lurer;P

TOMMY & SHOPPING MED ANDREW SØTA<3

Vi har passa en hund i helga. Han heter Tommy, og er bare helt nydelig. Egentlig er jeg ganske redd for hunder, men Tommy er så utrolig snill og lydig, så det var ikke noe problem å komme overrens med han. Jeg lange turer med han hver dag, og han sov til og med på rommet mitt. På 2 dager ble vi bestevenner, og det er trist at han har dratt hjem. Jeg fikk 500kr for å ha gått tur med han, så jeg og Andrew gikk på Tveita Senteret i storefri og shoppa litt. Det ble veske og strømper fra Lindex.

SHOPPING WEEKEND


Bodø's stolthet: Glasshuset

Carlings: Hettegenser 399kr

H&M: Kjole 299kr og skjorte 99kr

Nille: Spiralblokker 5kr p.stk. H&M: Belte 149kr. Cubus: Imitert lær tights 199kr.

Parfymeriet: Lancome foundation 380kr. H&M: Hello Kitty bamse 39kr

Jeg er kanskje over min Hello Kitty periode, men litt må man jo ha.

Jeg har brukt tilsammen litt under 3000 kr. På hva? Jeg aner ikke. Kjøpte noe for mamma, billetter til og fra Bodø. Mat, drikke og røyk. Fortsatt.. Jeg skjønner ikke hvor pengene er blitt av. Men dette skjer jo hver eneste gang jeg får penger. Så kanke si annet enn at jeg er vant til det. Glad jeg låne Marty 3000kr. Hadde jeg ikke gjort det, hadde jeg sikkert vært blakk nå. Deilig å endelig få kjøpt seg noe, og endelig ha en foundation jeg er 100% fornøyd med. Den er litt i det dyreste laget, men jeg er lei av å aldri finne en som er lys nok for min bleke hud. For 380kr, vil jeg si det er verdt det!

PAKKE FRA DRAGENSHULEFikk pakke fra Dragenshule i dag. Ja, jeg måtte jo bestille over nett, siden jeg ikke lengre befinner meg i Oslo. Jeg har nettopp dusjet, og jeg må si at uten balsam kjennes det nesten ny blekede håret mitt ut som tyggis. Jeg kan vel egentlig ikke gjøre annet enn å overleve med det til jeg får farget håret. Da venter vi bare på at det skal tørke litt.
Tenkte jeg skulle kjøpe meg en hårkur når jeg drar til Bodø i helga. Lee Stafford, 'cause I love the smell.

NEW SHOES!


 Utorlig hærlige skyskrapere fra Nelly.com
Jeg er stor fornøyd med dem. Utrolig behagenlig å ha på, sinnsykt god støtte. Men etter å ha gått med dem en hel dag, var jeg ganske ødelagt i beina etterpå. Jeg må vel bare øve meg litt mer, og alltid huske å ha med ett ekstra par sko, i tilfelle det skulle bli for smertefult. Er fortsatt storfornøyd, og elsker høyden!

B-PLUSSNå har jeg kjøpt meg B-PLUSS. Lukter dritt, smaker dritt. Men vi håper det funker.

Ja. Utrolig kort innlegg. Men jeg bryr meg ikke. Virkelig ikke i humør til å skrive enn dritt. Livet går meg i mot igjen.

LUSH OG SHOPPING!

Jeg fikk penger i går, og da ble det endelig Lush produkter på meg, shorts, det etterlenktede vippelimet og en børste fra Gosh. Var så utrolig deilig å hoppe i dusjen i går, og barbere leggene, skrubbe, og vaske med meg verdens beste såpe. Jeg følte meg så sinnsykt ren etterpå. Som om jeg hadde vært på spa eller noe. Endelig har jeg forstått hvorfor Lush er så himmelsk. Produktene gjør virkelig mirakler!

Jeg har verdens beste bestemor som har en liten tendens til å skjemme bort den fattiglusa jeg er. Hun har kjøpt meg en hettegenser som jeg elsker. Og tro meg. Det er sjeldent jeg bruker det ordet. Jeg _elsker den virkelig. Den bare lyser opp dagen min, og får meg til å føle meg fornøyd med meg selv. Jeg føler at jeg har en virkelig bra periode, og jeg håper den er kommet for å bli.

Såpe: Lush, I Should Coco 39kr
Skrubb: Lush, Sugar Scrub 49kr
Duo Vippelim: Mac, 85 kr
Shorts: Cubus, 249 kr
Blusher Brush: Vita, Gosh 99kr

Hva synes du om Lush?

PAKKE!Er det noe jeg digger, så er det spenningen med å bestille pakker, få hentelapper og åpne pakker.
JEG DIGGER DET!

JEG MÅ HA DEN!Jeg er blakk! Og jeg MÅ ha den. Den er nydelig. Jeg dør. Gi meg penger!
Kjøp den til meg, og du skal få ett kyss på kinnet!

HARRYTUR TIL STRÖMSTAD

Vi dro til Sverige i dag. Endelig fikk jeg være med etter alle disse mnd. Skal ikke si det var så utrolig gøy. Vi dro seint, og hadde jeg bare 300 kr å bruke. Joda, det ble jo en del godteri, litt røyk, hårfarge og slikt. Egentlig en ganske koselig tur, enda lillebroren min satt å skreik og dro meg i håret hele veien hjem. Får jeg ha godteriet mitt i fred, kommer det nok til å være i 2-3 mnd iallefall. Har aldri kjøpt så mye godteri i hele mitt liv.
Neste gang skal jeg ha med litt mer penger, og ta turen innom Nordby-senteret og få kjøpt meg noe pent. Gleder meg.

PIERCINGS!


Jeg fikk pakken min i fra Crazy-Factory i dag. Jeg er kjempe glad. Og det er så deilig og endelig ha fått skifta ut stanga til industrialen osv. JA. Det er umulig å ta bilde av piercingene. De bare triller overalt. Og jeg er livredd for å miste ting, siden jeg alltid gjør det. Så dere for leve med det. Jeg digger navle-piercingen, jeg synes den er utrolig nydelig. Piercing-samlingen min begynner å bli gankse så stor nå:D

Iron Fist - Drop Dead Heels str. 39


http://www.qxl.no/pris/klaer-sko-og-tilbehoer/sko/dame/pumps/iron-fist-drop-dead-heels-str-39/v/an607037290/

Endelig selger jeg skoene mine. Jeg har hatt dem liggende i omtrent ett år. Bestilte dem fra Attitudec Clothing. Utrolig kul side, som jeg selvfølgelig har mistet tilliten til. Jeg bestilte ikke bare ett par sko, men to. De andre dukket aldri opp, og de svarer ikke på e-mail. Irriterende. Jeg sendte dem aldri tilbake, og har endelig bestemt meg for å kvitte meg med deg. Alle jeg kjenner bruker selvfølgelig 37,38 og 40. Jeg vil ikke akkurat kaste dem heller, og det er bare synd at de skal ligge å støve ned. Så hvis du er interessert, ta en titt da vel!

ALCHEMY GOTHIC

 

Når jeg kom hjem fra påskeferien hadde jeg postkassen full av godsaker. Brev fra norsklæreren jeg hadde i 10.klasse. Ett universal gavekort. 2 pakker fra Dragenshule med Alchemy Gothic ringer. Så nå er alle ringene på plass. Jeg må si det er en deilig følelse. 

JEG ER SKUFFA!

Fikk stipend på fredag, og nå er jeg blakk. Det første jeg gjorde når jeg fikk pengene, var å overføre 1000 kr til Sten. Jeg har ikke visa, så jeg måtte få Sten til å kjøpe flybilletter. Pengene var ute av kontoen, vi drar til byen. Aner fred og ingen fare. Koser oss, og bruker litt penger. Så kommer vi hjem, jeg ringer kontodama som sier at jeg har 700 kr igjen. Da tenkte jeg selvfølgelig at vi bare hadde brukt 800 kr. Nei. Vi hadde brukt 1800 kr. Si meg, hva var det vi kjøpte?Hva faen skjer.. 3700 kr på 2 dager?

RAPUNZEL OF SWEDENJeg har tenkt til å bestille Hair Extensions. Jeg tenkte jeg skulle satse på Rapunzel of Sweden.
Har lest litt på siden, og får inntrykk av at de de har like god kvalitet som de påstår. Men jeg har aldri bestilt derfra før. Kjenner ingen som har gjort det heller. Så jeg håper at dere kan hjelpe. Jeg vil ikke risikere å kjøpe noe som blir ødelagt i løpet av kort tid. Jeg har hørt at det er mange nettsider som ikke leverer like god kvalitet som de sier at de gjør. Jeg har bare kjøpt fra Pilus, som jeg faktisk vil anbefale. Prisene kunne vært rimeligere, men de har utrolig god kvalitet. Jeg er ute etter noe litt rimeligere, derfor skal jeg bestille fra Rapunzel.

Q:
1. Har du bestilt hår fra Rapunzel of Sweden?
2. Hva er din erfaring?

NEW SHOES!


599 SEK @ Modekungen.se
Jeg hadde ikke noe bedre å ta seg til. Så jeg tenkte, hvorfor ikke prøve. Selv om jeg suger til det.
Jeg er ikke noe photoshop-ekspert akkurat, å jeg liker paint.

PIERCINGER!:D

Unnskyld for dårlig bildekvalitet. Jeg orka ikke prøve på noe bedre, og nå har jeg halvparten i kjeften allerede, og jeg gidder ikke ta dem ut igjen. Det ble litt under 100 kr, noe jeg synes er utrolig billig. Her i Norge koster det fra 100-250 for en labret. Bioplast-piercingene er til mine fremtidlige angelbites, hvite diamanter. Jeg tror kanskje jeg tar dem i løpet av februar. Hihi, jeg gleder meg!:D

Jeg har også fått pakken fra Dragenshule, men dum som jeg er har jeg bestilt 5 av 6 i feil størrelse. Satan. Blir bilder når jeg har fått alle i riktig størrelse.

SHOPPING!

Jeg fikk stipend i dag, så jeg og Marita dro til byen. Jeg er ganske fornøyd med handelen min. Fikk kjøpt masse nytt. Jeg elsker å bruke penger! Det er jævlig kjedelig når det går tomt. Så jeg er glad det er en stund til:D
Så har jeg kjøpt Visa gavekort, funker bra hvis du skal bestille over nett, om du ikke har Visa.
Hva mangler jeg nå? Max Factor, Flase Lash Effect Mascara!
KOLBOTN MED MAMMA!

Jeg har gledet meg siden fredag. Shopping med mamma. Det var utrolig koselig. Fant ikke det jeg var på utkikk etter, men fant mye pent. Jeg fikk nye skoletter, og 2 nye bukser. Jeg elsker salg, og jeg elsker at andre betaler. Hvem gjør vel ikke det?
Cubus; 2 bukser for 149 kr

Økonomisko: 174 kr

Jeg vil ha masse, masse sko!

Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden

Var en tur i byen, hjertet av Oslo i dag. Kjøpte nyplata til Kent, en varmeflaske, og en truse. Jeg er ikke i toppform, så det endte med mye klaging. Var en liten tur på Ikea, ikke det at vi kjøpte noe. Når vi først kom dit, begynte vi å lure litt på hvordan vi skulle få med oss tingene vi hadde tenkt til å kjøpe. Så det endte med at vi bare gikk å så. Skal heller få mamma til å kjøre dit en gang, så vi får med oss tingene. Gleder meg til å få blant annet nytt bord.
Jeg har farget håret svart igjen. Er utrolig deilig. Føler meg med en gang mye penere. Kommer bilde senere. Når jeg får penger skal jeg farge deler av håret blått. Jeg gleder meg:P

Sko

Tidligere i livet har jeg egentlig ikke følt noen særlig trang for å kjøpe sko. Spesielt ikke når det er snakk om hæler. Kanskje det var det faktumet at min mor jobbet i skobutikk i 2 år, og at jeg derfor har tilbrakt mye tid med hyller fulle av sko, lagre med gjenglemte sko av tidligere eiere, rabatter etc.
Det var spennende når en ny bestilling hadde ankommet. Utrolig mange nye sko å prøve, som om jeg ikke hadde mange nok hjemme. Når sant skal sies, kan jeg huske mamma sitt skap på rommet. Hver gang man åpnet det, ble du slukt av et ras av sko i alle fasonger og farger. At mamma ikke hadde hjerte til å kaste noen av dem, enda de fylte to søppelsekker.
Jeg vil absolutt si at det var noen gledens år. Fylt med sko.

De siste året har jeg forelsket meg i skobutikker. Nesten begynt å gråte, fordi jeg i perioder har funnet nydelige sko. Himmelske sko. Men som jeg ikke har hatt råd til. For jeg unne aldri se meg mett på dem heller.
Jo, det har vært de gangene jeg har kjøpt sko, blir strålende fornøyd. Men jeg får en følelse av at det ikke var nok.


Jeg gleder meg til det blir salg. Spesielt skosalg. Jeg elsker sko, og er helt trollbundet etter en liten titt igjennom butikkvinduet. Når det blir salg, skal jeg kjøpe alle skoene jeg har ønsket meg. For jeg vil kjøpe hele verden.