Challenge

Litt maling gjør susenI går kveld startet jeg å male veggene på rommet mitt hos mamma. Det er første gang jeg har malt vegger, så jeg er ganske imponert over meg selv. Klarte å komme borti listen i taket opp til flere steder, men det er en vannbasert maling så det er bare å finne en klut og skrubbe så går det bort. Jeg var ikke ferdig før rundt 2-3 i natt, ble utrolig sliten. Er ganske tungt å male helt oppe ved taket, men jeg har utrolig nok ikke vondt noe steder i dag. 

Jeg har lyst til å male sengen hvit eller sort, men jeg tror det får vente. Er egentlig ikke så nøye uansett når jeg nesten aldri er her. Jeg mener.. Dette er jo første gang, mamma kjøpte jo tross alt huset for rundt 2 mnd siden. 

DAY 5: HVILKEN SANG FÅR DU IKKE UT AV HODE

DAY 4: FORTELL OM DITT DRØMMEBRYLLUP.

Drømmebryllup. Hm. Jeg pleier ikke å tenke så mye på slike ting. Men som en hver jente har jeg mine drømmer. Hvitt bryllup, selvfølgelig. Jeg har en viss formening om hvordan brudekjolen min skal se ut. Hvit, stort skjørt. Skulderløs. Korsett og ett nydelig slør. Blondedetaljer, og hele pakka. Det må være om sommeren, og i en stor og nydelig kirke. Jeg er ikke religiøs, men jeg mener at man er ikke skikkelig gift, før presten sier det.
Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å bli gift, jeg tviler faktisk sterkt. Jeg kan nøye meg med tanken på å kanskje være forlovet. Jeg mener det er like sterkt som å være gift, men at man ikke har like mye krav. Jeg vet egentlig ikke. Jeg har ikke en gang kjæreste lengre, jeg har sluttet å tenke på sånne ting.


Viste du at når svanen først har funnet en make, lever de sammen resten av livet?

DAY 3: TA ETT BILDE AV HVOR DU BOR!Det var begynt å mørkne når jeg kom hjem, så jeg fikk desverre ikke tatt noe bilde av hvor jeg bor. I stedet fant jeg ett bilde på google, som jeg stjal. Bussen stopper 30 meter unna huset mitt.

DAY 2: HVA ER I SMINKEPUNGEN DIN?

Dette er egentlig gårsdagens challenge, men siden jeg var dødstrøtt måtte jeg ta den i dag. Jeg glemte av å ta bilder til dagens challenge, så jeg får ta dagens og morgendagens challenge i morgen:D

Dette er da det jeg drasser med meg rundt om kring så og si hver eneste dag. Ikke at det er noe poeng, bruker ikke halvparten av det daglig en gang. Men det får så være. Jeg liker å ha litt å velge mellom når jeg finner ut at jeg skal sminke meg i timen. Noe som skjer støtt og stadig, spesielt i mediefag. Men nå er jeg dødstrøtt og er nødt til å legge meg. Har prøve i mediefag i morgen, men har ikke fått tid til å lese. Er alt for trøtt til å lese nå, så får ta det i morgen, når jeg står opp med feil fot.

DAY 1: FORTELL OM DITT BESTE BARNDOMSMINNE.

Jeg har ingen mulighet for å kunne klare å bare velge ett minne, derfor må jeg vel katogorisere det. Så jeg velger jul, siden vi nærmer oss med stormskritt.

Nesten hver jul, så lenge jeg kan huske. Har hele familien vært samlet hos bestemor i Nord-Norge. Det er ofte kranglig, noe som i og for seg ikke er så rart når vi er syv barnebarn samlet på ett sted. Vi har våre tradisjoner når det kommer til julepakke åpningen. Det går alltid etter alder, enten det er oppover eller nedover. Julepakker, er noe av det beste jeg vet. Det å få så mye fint, og se hvordan andre reagerer når de åpner julepakken fra deg. Jeg gleder meg utrolig til snøen daler fra himmelen. Jeg gleder meg til å fange snøfnugg med tunga. Pakke meg inn i store jakker og skjerf. Forhåpentligvis skal jeg bygge en snømann, og en snøhule. Jeg gleder meg.

Jul er noe av det koseligste jeg vet, og det er trist å tenke på at vi ikke samles på samme måte lengre. Familien har vokst med nye mannfolk, unger og hele pakka. Alle har liksom sitt eget, og med ett hus på 5 rom, og en stor kjellerstue, er det bare ikke plass lengre. Så vi får se hvor julen bærer dette året. Jeg gleder meg til jeg får stipend, da skal jeg ut på julegave-shopping. Og jeg skal selvfølgelig kjøpe gave til meg selv. Det gjør jeg hvert år. Enten det er bursdag eller julegave. Nå mangler vi bare snø, penger og 5 uker fremover i tid. Jeg gleder meg også til nyttårsaften. Jeg elsker raketter, selv om jeg er mer eller mindre livredd, uten å tørre å innrømme det.

20 DAYS CHALLANGE

Dag 1: Fortell om ditt beste barndomsminne.
Dag 2: Hva er i sminkepungen din.
Dag 3: Ta bilde av hvor du bor.
Dag 4: Fortell om ditt drømmebryllup
Dag 5: Hvilken sang får du ikke ut av hodet.
Dag 6: Ta bilder gjennom hele dagen din.
Dag 7: Ta bilde av morgensveisen.
Dag 8: Ta bilde av dagens sminke.
Dag 9: Sett sammen en film fra tidligere videoklipp.
Dag 10: Legg ut et barnebilde av deg selv.
Dag 11: Legg ut et bilde du har tatt som du er fornøyd med.
Dag 12: En sang som minner deg om da du var liten.
Dag 13: Et sted du vil reise til.
Dag 14: Noen piercinger og/eller tatoveringer.
Dag 15: Legg ut nærbilder av deler av deg selv som beskriver hvem du er.
Dag 16: Skriv 10 ting som gjør deg glad.
Dag 17: Skriv 10 ting som gjør deg trist.
Dag 18: Noe du gleder deg til.
Dag 19: Bilder som inspirerer deg.
Dag 20: Din favoritt tv-serie.

Jeg starter i dag! Jeg trenger en god start, så jeg kommer meg tilbake i blogghumør.

UTFORDRING WTF

Jeg har vært så heldig og blitt utfordret av Miriam og Kathrine! Siden jeg da er blitt utfordret av begge. Tar jeg det bare i samme. Det kan da vel ikke være så vanskelig å skrive fine ting om meg selv, men joda. La oss komme i gang, så får vi se hvor langt jeg kommer meg.

UTFORDRINGEN:
Skriv seks fine ting om deg selv, og post et bilde av deg selv som du er fornøyd med.
Når det er gjort skal du utfordre seks andre til å gjøre det samme.

1. Jeg er flink til å skrive.
2. Jeg har sangstemme, ikke det at jeg kan synge for det.
3. Jeg er utrolig flink til å huske telefon-nummer.
4. Jeg er utrolig flink til å holde hemmeligheter. Bare hvis jeg vil, så klart.
5. Jeg er trofast. Ikke det at jeg har type/dame. Men det er da fint å vite.
6. Jeg kan være ærlig, hvis jeg først går inn for det. Er det noe jeg hater mye, er det løgn.

Jeg skulle ønske at jeg kunne skrive at jeg er fornøyd med utseendet mitt. At jeg ler og smiler mye. At jeg er kjempe flink til å trene, eller sy klær eller noe i den dur. Men desverre. Så ekke det sånn jeg er, uansett hvor mye jeg skulle ønske det.
Jeg gidder ikke akkurat sitte å juge på meg en god del på en utfordring. Det ville være idioti.


Bildet er evig-gammelt. Men hvem bryr seg. Jeg er strålende fornøyd med det. Enda det er.. 1 år gammelt. Gamle bilder kan være bra. Så værse god. Jeg vil ha håret mitt tilbake. Da bildet ble tatt, var det en utrolig fin tid i livet mitt. Jeg savner det enormt. Men desverre kan man ikke få tilbake den tiden som har gått tapt. Håret kan selvfølgelig skaffes, men ikke tiden og minnene.

JEG UTFORDRER:
http://zombiesex.blogg.no
http://haikjeft.blogg.no
http://torshamar.blogg.no
http://chnattus.blogg.no
http://inconsiderable.blogg.no
http://thoramarie.blogg.no